Ima li mobitel zvučnu ili vizualnu dojavu kad bude propušten poziv ili neprocitana poruka ?
stavljaj pjesme na mobitel preko pc suitea, ima program posebno za to. onda kad stavis nove pjesme na mob samo odes na osvjezi glazbenu biblioteku i same se dodaju
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Ima li mobitel zvučnu ili vizualnu dojavu kad bude propušten poziv ili neprocitana poruka ?
ne znam za taj model specifično ali sam siguran da ima aplikacija koja onogucuje oboje. potrazii na dotsis.com
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
koja je tocna verzija simbyana koja se nalazi na nokii e51?
Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI , FP1
ali to se nemože mijenjati, tj nemožeš staviti novi symbian ili FP2 ...
što se tiče ovog tvog problema sa muzikom, najbolje ti je da si napraviš playlistu... npr napraviš playliste po izvođačima... i onda samo mijenjaš playliste... Playlistu jednostavno napraviš u samom mobitelu.
ima vizulanu "dojavu"... dioda na vrhu mobitelu (lijevo od zvučnika) svijetli kad imaš propušteni poziv, nepročitanu poruku/e-mail...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a el imas za preporucit neku stranicu odakle bih mogao skidati igre/programe za doticni mob? ako ne smije ovde, moze na pm...
i jos jedno pitanje... kako se naziva onaj "hack" da mozes po tudem mobitelu putem bluetootha "prckat", tipa brisat stvari itd., a da to ta osoba nije odobrila?
Namjeravam kupiti ovaj mobitel pa bi me zanimalo par stvari.
Na službenom nokia support forumu ovaj mobitel ili hvale ili pljuju po njemu. Evo par stvari koje su najveći problem:
1) Najveće zamjerke su nestabilnost softwarea i to u nekim jednostavnim zadaćama poput alarma koji kad se aktivira smrzne cijeli telefon.
2) Mnogim ljudima se mobitel često zna rušiti tijekom razgovora ili prijenosa podataka.
3) Mobitel se nakon dužeg vremena upotrebe zna zagrijati - e sad šta pod tu upotrebu podrazumijevaju, to neznam, ali kažu da se zagrijava i pri dužim ragovorima. Jel to istina i jel se to i vama događa?
4) Mnogim ljudima ne radi nakon nekog vremena WLAN - ne želi im se spojiti na net.
Jeste li vi imali problema sa ovim slučajevima?
Mobitel mi se inače jako sviđa, dosad sam pljuvao po symbianima jer su bili spori do bola, i složeni za korištenje al ovaj model me ugodno iznenadio! Inače nisam neki zahtjevni korisnik. Ne namjeravam ni slušati glazbu ni gledati filmove, eventualno bi se tu i tamo spojio prek WLAN-a na net da pogledam mail.
Hvala vam svima na pomoći!![]()
1 i 2) ja nisam imao nikakvih problema sa softom. niti tokom razgovora niti kada alarm treba zvoniti... ništa..
3) nikad to nisam primjetio... niti nakon malo dužeg punjenja niti nakon dužeg razgovora...
4) nešto se o tome spominjalo u ovoj temi a i u temi o najavi E51.. pa pogledaj malo... Osobno, nisam imao nikakvih problema sa time...
skini si http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ad.php?t=75439
i zaborawi na player u e51
kada probas gore navedeni pitat shes se kako to da je ugradjeni player toliko glupo napravljen
inace vertija 2.17 radi savrseno...
------------
sto se tice samog E51...moram priznati da je soft u njemu jedan od najstabilnijih ...imao sam dosta nokia fonova i ovaj radi savrseno....do sada nisam pronasoa niti jednu zamjerku na soft...sve pet
nema rusenja, nestabilnosti, smrzavanja i drugih gluposti...
zagrijavanje...samo chu se nasmijati na to....
ljudi vidjeli visoki SAR i eo panike
ne da nema zagrijavanja, vec nakon cca 45min razgovora nije ni mlak....nula
nemojte se opterecivati s takvim glupostima....
jedino sto sam primjetio je da ima malo zujanja prilikom razgovora...
sto se tice prodaje u T-mobajlu...treba pripaziti....dobro pregledajte uredjaj prije kupnje bilo da ga kupujete u shopu ili na crnjaka...posto ima dosta onih na crno koji su turbo jeftini...a radi se o tome da su izvuceni iz T-a no fonofvi imaju gresku....obicno je u pitanju plastika koja se nalazi na kameti sa zadnje strane i na djelu gdje je kamera...plastika je podignuta i odljepljuje se i to izgleda zbog togas sto kamera ne lezi kako treba....(ona radi ali....)
i zna se desiti da se plastika preko display isto odljelpljuje...
to sam primjetio samo na uredjajima koji se prodaju na crno....
i isao sam provjeriti u T-e i tamo je sve okej....(imao sam par kom na testiranju)
Zadnji uredio robee : 19-04-2008 u 19:58
RoBee
Na žalost mob ne mogu pogledati prije kupnje jer ga uzimam prek firme... I uzimam ga prek t-mobilea. A šta ako se kojim slučajem dogodi da dobijem takav blago rečeno defektam model? Da odem u mobis da ga zamijene? Jel imam pravo na to?
A za ovaj program će proći dugo vremena prije nego što ga instaliram jer se prvo trebam naviknuti na symbian a tek onda krećem u istraživanje kak se instaliraju programi...
E samo još jedno pitanje u vezi otključavanja mobitela. Nakon toga se gubi garancija na njega?
E samo još jedno pitanje u vezi otključavanja mobitela. Nakon toga se gubi garancija na njega?* - T-Mobile - može se otključati,besplatno ALI:
Uvjet za dobivanje koda za otključavanje je mobilni telefon kupljen po cijeni samog uređaja te slanje skeniranog računa e-mailom ili fotokopiranog računa (putem fax-a ukoliko nemate skener za računalo) i IMEI broja uređaja.Garancija na uređaj vam normalno vrijedi dalje pošto se radi o legalnom otključavanju uređaja kod operatera.(dakle svi oni koji su kupljeni uz pretplatu ili +club popust te bilo koji drugi način pogodnosti i popusta NEMOGU ostvariti pravo na otključavanje uređaja)
T-Mobile kaže:
Postovani ,
T-Mobile Hrvatska d.o.o. trenutno ne nudi uslugu otkljucavanja GSM
uredjaja, osim u
iznimnim slucajevima i kada nam korisnik posalje kopiju racuna kupljenog
GSM uredjaja po cijeni samog uredjaja.
Da bismo bili u mogucnosti razmotriti Vasu zamolbu za izdavanjem unlock
koda za mobilni uredjaj ljubazno Vas molimo da nam dostavite IMEI broj
mobilnog uredjaja i kopiju racuna kupljenog GSM uredjaja.
Za sva dodatna pitanja ili nejasnoce, budite slobodni obratiti se na
istu e-mail adresu.
Srdacan pozdrav
T-Mobile Hrvatska d.o.o.
Sektor za brigu o korisnicima
p.p. 526, 10002 Zagreb
Kontakt broj: 098 1550
Telefaks brojevi: 098 1560, 098 1570 (za racune)
E-mail: t-mobile@t-mobile.hr
Web: www.t-mobile.hr
Ako kupuješ mobitel u Vip-u također postoji mogućnost otključavanja kod njih za 500 kuna.
U oba slučaja ne gubiš garanciju.Ako ideš metodom da odneseš mobitel kod lokalnog unlocker-a tad se garancija gubi.
Zadnji uredio Ico : 20-04-2008 u 10:14 Razlog: maknut link (nema te teme)
E da, znao sam da je tako, ja taj mob kupujem za 1kn tak da očito ništa od legalnog unlocka...![]()
ako dobiješ "defektan" mob, onda odeš u t-mobile i tražiš ih novi uređaj, jer na to imaš pravo, ako reklamiraš mob u periodu od 3 dana.
Ako se to desi kasnije, nakon 7-10-15-x dana, onda ga nosiš u mobis da to poprave. naravno, oni bi ti to trebali besplatno napraviti...
A što se dekodiranja tiče, to ćeš morat kod nekog unlockera...
kakvo je stanje sto se tice otkljucavanja e51?
RoBee
hmmm... ico je napisao da nokia e51 ima symbian 9.2, a na linku sta je robee dao pise da je to player za symbian 9.1...
el to ok?
edit: instalirao sam ga i radi savrseno... thx robee...
e sada jos jedan problem... kada odem na primjerice dnevnik.hr pogledat neki filmic, trazi me flash player... a buduci da ga ne mogu skinuti s ofišalnog adobe sitea (nema verzije za symbian platformu, jelte), treba mi neki nacin da mogu gledat te filmice, znaci neki web explorer s intergriranim flash playerom...
kakve preporuke?
Zadnji uredio LiTTle_shad0w : 20-04-2008 u 15:14
kako bi mogao gledati youtube clipove na ovom mobu, naime youtube programcic mi ne radi... radi search ali ne radi reprodukcija(cannot open video server) kad idem na m.youtube.com i klknem watch video otvori mi real player i on pokusa uspostavit vezu na prosljedjeni mu link i nikad ne uspije........ kakvo je rjesenje ovog problema
dalje, zanima me sta je sa opera mobile za ovaj telefon... uredno mi se instalira ali odbija poslusnost kad se udje u aplikaciju... defaultni browser i opera mini mi rade uredno ali bih volio da je brze ucitavanje stranice na mob.... da li to mogu ocekivati od opere mobile... na net iskljucivo idem preko wlan....
eto zahvaljujem na pomoci
nedavno sam nabavia mob i mogu rec da je jako dobar.... najveca mu je vrlina sto je jako brz kroz menije i tako to nema zapinjanja niti malo, ali otkrio sam jedan problem nakon par dana naime skuzia san da mi ne radi vibra opce tako da ga moran dat na garanciju... ****** uvik ja nesritnik.... da kupin space shuttel nebi radia livi motor...
za youtube koristi prog emTube_S60_3_0_v_1_0_10 negdje si ga skini i nemas vise problema...ova verzija mi radi savrseno,neke dr mi nisu radile pa
opera mobile ne radi na e51...jednostavno je nisu dobro napravili,ljudi su se vec zalili na to ali jos se nista nije poduzelo u svezi toga...cega se nova verzija!mene isto to jako zivcira jer je to ipak najbolji browser za mob! dok ne izadze nova verzija koristi operumini 4...nije losa ali fali dosta opcija...najvise download manager! tj ne mozes skinuti ni jedan file koji ti mob odma ne moze otvoriti!
meni ti je isto vibra krepala nakon 2mj...popravio i sad sve super!!
Second place is the first loser!!
a gle...ako ces je usporedzivat sa defotnim browserom onda je vec ova operamini puno brza!!za operu mobile sumnjam da ce imati neki revolicionarni napredak u brzini,ja cu bit zadovoljan ako ce samo raditi
zavisi ti to jos dosta o brzini i kvaliteti veze...
Second place is the first loser!!
Može li se E51 puniti preko USB-a?!
Ovako, upravo sam dobio mobiel i oduševljen sam! Jdino dojam kvari onaj D-pad (ili kak se već zove ta četverosmjerna tipka) koja škripi i cvili kad se stisne. Jel i kod vas ista stvar ili da odem sutra da mi je zamijene (tipkovnici ili cijeli mobitel)?
Ne...........Može li se E51 puniti preko USB-a?!
Zadnji uredio Alienware : 24-04-2008 u 20:09
Bookmarks