Ako koristiš WinXP ili Vistu komp bi ti trebao automatski prepoznati tipkovnicu i ne trebaju ti driveri. Ako već nisi, probaj je utaknuti u neki drugi USB port.
Kupila sam tipkovnicu MS industrial KB-709B,kompjuter mi je neče prihvatiti,a nisam dobila nikakve drivere s njom kad sam je kupila.Što da radimŽ?
Ako koristiš WinXP ili Vistu komp bi ti trebao automatski prepoznati tipkovnicu i ne trebaju ti driveri. Ako već nisi, probaj je utaknuti u neki drugi USB port.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
i to sam probala,prepozna je kao USB Human Interface Device driver ali je nemogu koristit.Probala sam na sva 4 usb porta,dobijem isti odogvor.
odi u feniks ili di si vec kupila i trazi ih ili drivere ili objasnjenje (ili ih nazovi)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Za takve stvarcice,gotovo je nemoguce naci drivere,i pretpostavljam da ih ni oni sami nemaju. Imam dva kompa. Na jednom je tipkovnica Labtec i dobio sam CD s driverima za one sve tipke. na drugom kompu je Genius tipkovnica,nisam dobio ni CD ni nis,a sve tipke rade ko zmaj (obe idu na port za tipkovnicu i nisu USB)... I...?
Ako ti ne dadnu neko pametno rijesenje,lijepo im je vrati nazad!![]()
Morala si po mom misljenju ako nisi dobila neki cd i drivere.. jer ostalo jedini problem koji ti moze stvarat je taj ili cak slabo napajanje. ali driveri u svakom slucaju
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Instalirala sam drivere za USB Human Interface Device (opcenite),i radi,jedino povremeno je nece odmah prihvatiti pa moram samo stisnuti F1.
Što se tiče drivera,tipkovnicu sam kupili u max konzumu,i rekli su mi da nejdu driveri uz taj tip tipkovnice i da ju kompjuter automatski prepozna preko usb porta.
Svaka tipkovnica mora raditi na kompu, bez ikakvih drivera. Driveri idu jedino za dodatne funkcije, ovisno o modelu.
Još jedan uzrok preostaje, po meni najvjerovatniji - KINA![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks