možda je samo folija u pitanju,a možda je i malo vode došlo na gornji modul
dakle ovako, ne radi mi gornji dio tipkovnice, dakle rade mi brojke samo,
dok gornji dio da tako kažem ponekad radi ponekad ne, kad je skroz otvoren ne radi ni jedna tipka, kad ga zatvorim za 1mm, tipke počinju hvatat ponekad, zanima me dal je netko imao sličan problem...
i jel se isplati to na servis, jer ono zvuči debilan problem....
hvala
možda je samo folija u pitanju,a možda je i malo vode došlo na gornji modul
a gle voda mislim da nije, naime tipke su mi odumirale dve po dve na dan, doslovce...
probo sam ga sam otvorit, donji dio nema frke, al nemam blage kako ovaj klizni dio rastavit bez da rasturim plastiku...
tj. pretpostavljam da treba "uređaj" za to razdvojit...
zato i kažem..ako ti je došlo malo tekućine na sub modul,kako se oksidacija širi tako tipke ne funkcioniraju..a može bit i folija ili cijela matična ploča..
aha, kužim...
a reci što preporučaš?
da ga probam na servis, jer ako je samo folija sjebana... bi se dalo samo to promijenit pretpostavljam...
kad malo bolje razmislim, baš ima smisla da je oksidacija jer je u početku sve super bilo a sad malo po malo sve gore i gore hmm
a gle odfuraj ga na servis ako si u zg i pitaj koliko bi koštao popravak,tj. nek ustanove šta je otišlo,pa vidi dal ti se isplati popravljat mob ili ne..ako ti je cijela matična oksidirala onda ti se popravak ne isplati..
evo bilo mi dosadno kopiro sam si imenik na komp, i rastavio ga krvničkičak i nisam ništa polomio, nije oksidiran a čini mi se da je ona folija/kabel što spaja dva dijela napukla, ili sam ju ja napuknuo...
al čini mi se da je bila...
tako da probat ću sutra saznat kolko to košta
fala na infou u svakom slučaju![]()
jel možeš staviti sliku?
http://www.youtube.com/watch?v=2dnO8...eature=related
evo ti ovdje...
video govori više od 24 slike.. il neš
uglavnom D500 al isti vrag![]()
rješeno, 150 kn popravak, folija bila napuknuta![]()
Bookmarks