@moba2007
Naravno da svatko govori iz vlastitog iskustava ali moja napomena je da se kod svih moze pojaviti slicna greska.
A to sto ti govori o simpi a ondje se spominje pretplata to je jos gore za t-mobile jer ipak su svima pretplatnici vazniji, citaj veci prihod :-)
@revo
Necu ulaziti u politiku Tele2 ali opce je poznato da su pretplatnici vazniji jer su stalni izvor prihoda (ako ti to bolje zvuci nego "veci...").
A u ovom slucaju ti na pretplati mozes i te kako da "podebljas" racuna kad ne dobijes sms da ti je isteklo 1000-1500 min. a kod prepaida ces to ipak puno prije shvatiti :-) Pa bi s time i trebalo da sms bude brzi a ne na kraju da se ovako zavrsi ta storia sa t-mobilom:
"zvali me danas
kao takav je njihov sustav, i poruka je stigla unutar 24 sata kaosto njihova
praivla i kazu, i nema povrata novca haha,super su mi... "
evo prebacilo me na zeroin uoko 18 sati,nakon 24 sata čekanja,i govori mi iz szk kad sam pitao da li sam u zero ili u mukte broj tarifi,rekli zero i da se neće naplačivati nakon 70 lipa zero uspostave,još po cijeni mukte broja,žao nam je za jučer.Pitam ja šta će biti hoću li dobivati još 3x20 kn,svaki mjesec,kaže hočeš to je nevezano,ako je istina na konju sam .Kartica mi vrijedi do 5.10,i naredna 3 mjeseca dobivam po 20 kuna,besplatan tele2,imam još jednu zeroin karticu ako mi 1000 minuta bude malo,mogu nju aktivirat,te knock-out po 0,49,puno razgovora,malo kuna,szk je katastrofa,ali opet su bolji od vipa i t-mobilea,bez obzira na njihove mane,ipak su najmanje loši.
Nije toliko kritika, kao mali nemar s njihove strane: naime, dok www.tele2.hr vodi normalno na njihovu stranicu, ako izostavite ono www i napisete samo http://tele2.hr/ dobijete... pa, mislim da je rijec o svedskom, al ne mogu bit siguran...
pa da im je bas toliko problem dobro polinkati stranice, bas i ne vjerujem...
Dobio sam 500 minuta, refundacije nema no 20kn naknade mi nije uzeto. Zadovoljan sam, kako god.
Moja kritika nema trenutno veze sa samom uslugom Tele2, ali ima sa onima koji osmišljavaju nazive i koriste se stranim riječima i još ih k tome ni ne znaju koristiti kako spada. Kako se Zero Out može čitati "zero aut"? Od kada se to Zero čita tako na engleskom? Ili je to na nekom drugom jeziku, a Out je na engleskom? Isto vrijedi i za Zero In. To su gluposti kakvim se treba stati na kraj, jer potpuno krivo uči ljude.
Mene su malo naljutili prije dva tjedna kad u jedan ponedjeljak ujutro nesto sa porukama nije radilo , probao sam poslati frendu jedno 8 smsova i za svaki mi mob javlja da se ne moze poslati , provjerim na racun i vidim da je skinuta lova za sve , nazovem sluzbu i zenska mi onak objasni da nesto rade sa sustavom za poruke pa da ne funckionira , i ja joj objasnim da mi je ve pojelo novce i da nije u redu , a ona kaze kao da cim sustav proradi da ce sve poslane doci na odrediste ... mislim si , ajd ok , fuckas 2kn , i upozorim frenda ak mu dodje 7 istih poruka da ne brine , ali do dan danas mu nisu stigle , dakle fino su me pokrali za 8x0.29kn ...
mene ljuti to što još uvijek ne fukcionira primanje poruka iz nekih država.
u početku mi je bilo jasno da još nisu uspjeli srediti svu papirologiju, ali sad je prošlo 3 godine i što je previše, previše je!!!![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Ja uglavnom imam pozitivno iskustvo sa TELE2, osim katastrofalne SZK...ja obicno izmislim neki problem tehnicke prirode pa zamolim onu tetu sto se javi da me spoji sa tehnickom sluzbom i onda kazem liku da je ova tulava, pitam njega i on mi sve fino normalno pojasni sto mi nije jasno, rijesi ako imam problem i to je to LOL
Jedini minus mi je stanje racuna kad saljem TPO...nekad se zna blesirat pa mi nikad ne stigne to stanje, a ako posaljem nanovo onda kaze da je moguce provjeriti samo jednom u 24h...doduse sad se moze provjeravat bez ogranicenja sto je vrlo lijepo od njih![]()
Ja sam mislio da su T-Mobile i Vip grozni sto se tice reklamiranja, ali Tele2 ih je nadj***o. T-Mobile i Vip u svojim reklamama mikroskopskim slovima stave * i napisu npr. naknada za uspostavu poziva je 0.25kn. Dok se Tele2 nije udostojio da to napise ni tim mikroskopskim slovima da napise cijenu uspostave poziva u Zero In & Out tarifi, i to ni na TV-u, ni u novinama, ni na bilbordima... Doista su mi se smucili... nemam rijeci za njih...
imam puno problema sa szk i ko zna cime na tele2...ali zbog zvjezdice radi tih 25 lipa ovako drvlje i kamenje??!!!
sto je ovo ''bizarna strana mjeseca''????!!
dali si jos sto uocio osim te zvjezdice kojom te nisu obavjestili da je uspostva poziva 25 lipa???dali si izracunao koliko novca si do sad zbog te ''zvjezdice'' izgubio???
@revo Da si procitao nekih~30 postova ranije, da su mi uzeli 70kn jer me nisu obavjestili da sam potrosio bespl.minute, a prilikom provjere tih istih minuta, stanje je raslo pa opadalo, pa raslo, pa opadalo... znao bi zasto sam toliko ljut na Tele2. Trebali su makar i sitnim slovima staviti cijenu te uspostave od cak 0.69kn i 1.29kn. A, i to je moje misljenje, a ti ako imas neku pohvalu, slobodno je iznesi...
Revo, smanji tenzije, uskličnike i upitnike.
Ja sam vidjao i vidjam kod njih ta sitna slova, ali kod Tele2 ne. Nesto se bas ne mogu sjetiti da li u reklami flex obitelj 200 ista pise.
Evo jedno pitanje,nisam htio zbog toga otvarat novu temu pa ću tu pitat...
Naime,neki dan sam bio u jednom privatnom servisu i kad sam dobio svoj mob natrag i ubacivao u njega svoju sim karticu od tele2,čovjek mi je rekao da bi si trebao ići zamjenit karticu jer ova koju sad imam ima slabo napajanje te da su sad došle nove kartice (neke bijele,sad imam crvenu)... To me iznenadilo budući da sam relativno nov korisnik,znači i reltivno nova kartica (nekih 6 mjeseci).
E pa sad,zna li tko šta o tome?
Evo, da vam kažem što se meni dogodilo.
Uzmogao sam hrabrosti i naručio u WebShopu K800i u BlaBla paketu. Prvo sam malo pogledao kako sve funkcionira, upisao osnovne podatke (ne i broj kartice), i stisnuo Cancel. Iz drugog puta (nekih 5 min. razmaka) sam unio sve podatke i naručio.
E, sada nastaju problemi - oni kažu Vi ste naručili dva SE K800i, ali možemo uputiti Prigovor. Ostavite nam kontakt broj. OK, ja to sve učinim. Zvali su me jedno popodne, dva puta (ja spavao). Mislio sam da će me zvati dok se ne javim... Ali, morao sam uvečer sam okrenuti broj SZK gdje mi je jedan službenik lijepo pojasnio kako MORAM ODGOVORITI na poziv. WTF??? Ja da čekam kad će me oni nazvati!
Nakon par dana me je jedna djevojka nazvala i kazala da je prigovor prihvaćen i da mi šalju samo jedan mobitel.
Samo da spomenem, bila je srijeda (9.4.). Mobitel mi je došao u četvrtak 24.4. Overseasom iako sam od njih dobio odgovor da će doći HP ekspresom.
Dakle, punih 15 dana od narudžbe do isporuke. Ravno da sam naručio mob iz Hong Konga.
Pošto na K800 čekam već dugo, ovo mi se učinila dobra prilika. Otvorim paket, u njemu već otvoren BlaBla broj. SIM je već stavljen u mob (?). I to crveni SIM (dakle stari paket).
Također, jamstveni list nije popunjen pa tako de facto, nemam ovjereno jamstvo, niti pečat.
Ne znam ima li tko slično iskustvo, ali zarekao sam se NIKADA VIŠE!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Zašto ih nisi zvao i tražio objašnjenje?
najvažnije je da su puno jeftiniji od konkurencije... Bio sam 2 godine pretplatnik VIPa i imao račun otprilike 600-700 kuna konstantno.
prebacio sam svoj broj na tele2 pretplatu, tarifu 180 i dobio prvu ratu 220 kn!
Bavim se takvim poslom gdje zovem sve mreže i fiksne telefone pa me je vip isto kao što bi učinio i t-mobile naplaćivao preko 2,50 kn / min sve što je izvan njihove mreže... i logički kad se sve proračuna ispada da sada za tih 2,50 kn razgovaram 5 minuta, bez brige koju mrežu zovem!!!
sve ovo o čemu vi raspravljete nije tako dramatično kad ja eto godišnje uštedim skoro 1000 Eura i a usput kupio bjesnui nikiu serije N za nešto malo više od 1000 kn koja vrijedi na crnom tržištu bar 3500 kn!
I kad se sve to zbroji u plusau sam oko 10 000 kn/ godišnje.
Ma, apsolutno jesu najjeftiniji i najisplativiji, barem po mom sudu. Doslovno se "namučim" za istrošiti bon od sto kuna dok kod konkurencije bon iste vrijednosti bi potrajao par sati.
@Frish-zvao sam ja njih, možda i previše. Poslali su mob kad sam im doslovno rekao da su neprofesionalci i da mogu slobodno zadržati k800 sebi, samo da meni vrate uplaćene novce. U roku od sat vremena se javila i služba WebShopa i Overseas.
Ali, osim toga, ostaje onaj "gorak okus u ustima". Mislim, što da kažem na sve?
U Mobisu!
@Moby
Ja sam do sada narucio 3 telefona preko web shopa uvijek su dolazili u roku od 5 dana. Zadnji put sam i ja dobio otvoreni bla bla paket i sim u telefonu ali da si malo pazljivijecitao papirice koji se nalaze u paketu na jednom bi nasao da pise nesto u stilu: Radi vaseg lakse koristenja vec smo ubacili sim karticu u mobitel, vi treba samo da stavite bateriju i da pocnete koristiti vas bla bla paket. Sa paketom dobijes racun/otpremnicu koja ti vazi za jamstveni list. Jedino mi nije jasna ovaj crveni sim, ja sam zadnji put dobio bijelo/zuti ali je jos uvijek na mukte tarifi jer je to bila rasprodaja SE J120 koji je pusten u prodaju za Bozic 2007.
Ma da! A ja kreten koji ne zna staviti SIM u njen utor u mobitelu!
Ima dosta ljudi koji su pohvalno pisali o kupovini u Web shopu. Ja na žalost nisam jedan od njih. Meni je paket putovao 11 radnih dana.
Da, na ovome otvorenome piše da je aktivirana KO tarifa iako u web shopu ne piše ništa.
Ma, neprofesionalci!
U Mobisu!
a mozda nisu bas neprofesio0nalci...nego su stavili karticu u mob da provjere dali sim radi na mobu...ako ne..onda stave drugi sim....
kao sto znas sim kartice(kako koja ...na kako kojem mobu) od tele 2 su u banani....tako da nerade bas uvjek na svakom mobu...
szk i sim kartice su im katastrofa...ali cijena razgovora im je super....
BTW, to inače rade sa svim blabla paketima, ne samo onima kupljenim preko webshopa. Odnosno, da ne ispadne da lažem, kartica je već bila ubačena u mobitel kod zadnjeg kupljenog blabla paketa. Pitaj malo laike oko sebe da li bi znali samo izvaditi baeriju, izvaditi SIM karticu i sve vratiti natrag. Ne možeš zaključivati na temelju svog znanja.
Bookmarks