Dobar dan ljudi, evo ja pročital Odiseju (napokon), malo se odmaram za današnje mučenje mog mozga... 2 sata matematike, biologije, hrvatskog te sedmi sat latinski... Faking šit....
E da, igram se s obradom zvuka i FL Studiom...
To je to za danas...
Dobar dan ljudi, evo ja pročital Odiseju (napokon), malo se odmaram za današnje mučenje mog mozga... 2 sata matematike, biologije, hrvatskog te sedmi sat latinski... Faking šit....
E da, igram se s obradom zvuka i FL Studiom...
To je to za danas...
mi danas lektiru imamo, biblija omg...
al skola pocinje 20 do 4 zbog nacionalnih ispita, jea
cekam pizzu, ovi iz kuma stvarno nisu normalni, svaki deseti put ti donese za 15 min pizzu, ostalih 9 puta za 45min...jednom sam ih poslo u kur...
trenutno ju cekam vec 40 min...nesposobni do bola
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Hm, ne znam bas. Ja sam imao auto s plinom, vozio sam se uglavnom po gradu, i svejedno mi se to prilicno isplatilo.
Mislim, racunica je jednostavna, benzin 8kn/l, plin 3kn/l (tako je bilo kad sam imao auto).
Doduse, ja sam imao srece da sam nabavio auto koji je vec imao ugradjen plin, nisam morao jos ugradnju placati koja je papreno skupa.
@Ico,
Ako tek trebas ugraditi plin (a ne ovako kao ja, da imas gotovo), onda po meni ili moras dosta voziti (pa da ti se brzo vrati investicija), ili moras dugo imati taj auto (pa da ti se ne-bas-tako-brzo vrati investicija).
Jos jedna stvar u korist plina koju mnogi zanemaruju a nije bas zanemariva: plin je ekoloskiji, cisce izgara i za njim ostane manje stetnih tvari.
Negativna strana je naravno da se neces moci tankati na bilo kojoj benzinskoj, morat ces ciljati one koje imaju plin (navodno ih sve vise ima).
EDIT: E da, on-topic: ne radim nista, visim na forumu (ocigledno) iako sam na poslu, ne da mi se radit pa gledam kako danas sto manje napravit.![]()
Zadnji uredio ravilov : 09-04-2008 u 13:03
Da, kad te pogleda vlaznim okicama...
A tek kad te zagrli snaznim rukama...
Aha, nisi ni mene pitao... Ups!![]()
jer mi je stalo do njega? svatko ima svoje mane i vrline pa tako i on i ja pa i ti (nebi vjerovao) posvađamo se ali se i pomirimo, bilo bi dosadno da je drugačije
nešto ja pretrpim, nešto on.. i tako u krug.. svi su se milijun puta posvađali s voljenom osobom pa je kasnije bilo sve ok i još bolje
a i tro kaj luna kaže![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ne idem u školu . . .
ostajem doma . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
![]()
smajlić govori sve...
jbate... neda mi se danas na fax... a trebam otić da predam nekakav zadatak koji sam rješavao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ico..
i onda meni govore da sam ovisna o Netu.. a jos se nikad nije deslio da radim live prijenos iz vecea
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
necu razgovarat s tobom sve dok ne operes ruke.
Ico, meni to ne treba, ja sam zensko! opce je poznato da zene pisaju jednom godisnje, a kenjaju i prde nikada!
Ima, a prema ovoj karti ih bar u Zg-u ne bi trebao biti problem naći:
http://www.proplin.hr/punionice.html
..ali fino internet oslovljavaš velikim slovom, to je bit (dugo naglašeno "i")Izvorno postao La_LuNa
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
odoh ja
...
Bookmarks