Ha ak bu on, bum i ja!
Nemoj da ti sad velim u kojem agregatnom stanju ti ga donesem!
naginjat cete se ako strojovodja potegne sljivovice.
e, i de vec kad si dolje mi donesi kulena! tebe mogu bez beda zicat jer znam da ces ga citavog dopremiti, a ne dobar dio u zelucu..
Zadnji uredio La_LuNa : 08-04-2008 u 19:06
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ha ak bu on, bum i ja!
Nemoj da ti sad velim u kojem agregatnom stanju ti ga donesem!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ne smiješ mješat krumpir i meso i tak to... jedeš meso jedeš povrće, jedeš krumpir jedeš povrće![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
emala
pa on je musko. zar zaista mislis da je njemu glikemijski indeks hrane bitan?
osim ak bilda. a ravilov, znamo da ne bildas, sou..
i, baj d vej ravilov, nesto si mi cesto u mom dvoristu lejtli?!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ah, nažalost, niti ja ne kombiniram to![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
'barvečer! Da pozdravim dežurno društwance, da uputim čestitke i pozdrave (kiss-kiss) modovima, i općenito, da vas sve malo vidim.
Zastranio sam malo, ali vraćam se u velikom stilu. Ili lijesu, što već bude jeftinije.
Daklem, dobro vas našao!![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
nemoj me klat da si se napokon opametio i odustao od fejsa?! :O
zahvaljujem na srdacnoj dobrodoslici (iako znam da u biti trljas zadovoljno ruke smisljajuci kako ces nas gustere oribati..)
Ma koji fejs, tamo sam isto toliko često da pogasim sve one p*darije koje dolaze na mejl. Samo podesim da me ne maila i odem van. Ma nema me (ko kulture u hrvata)....
But don't call it a comeback,
I've been here for years...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
O vidi vidi koje svratio...
Pozdrav Plavi...
BTW: dobar jutar svima...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nisam nista dugo napiso u ovoj temi. pa evo malo..
a nis.. doso sa predavanja... sad pijem kavu na miru bozjem.. i surfam..sto je ocito.. pa onda na predavanja u podne, 2 i 5. +jos u nekoj pauzi moram nac vremena za skuhat rucak oprat sudje objesit ves, ic u ducan, u knjiznicu, fotokopiraonu, neki sajam pogledat i navecer mozd do kina. steta da nema sunca![]()
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...ko moze imat gori dan od mene...iznamljujum jedan stan dođe plinara iskljuci plin popravak samo 25000kn...(treba stavljat centralno) dođem u taj stan i vidim opomenu za ovrhu račun 1200kn (nisu plačali pričuvu)...ma ludilo...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
računam kolika bi bila razlika kad bi se kupovao benzinac + ugradnaj plina ili dizelaš i koliko bi se sa plinom uštedilo u odnosu na diezel i benzin...![]()
plin je dugorocno isplativa investicija onima kojima auto ne sluzi samo za do grada i natrag. tebi to, Ico, za sad ne treba.
ja brijem da na tom plinu ne uštediš nego samo potrošiš..osim ako svaki dan ideš na neka putovanja di se ajde onda isplati
inače, ja loše, posvađala se s dečkom.. koji ste vi muškarci kreteni (pardon kaj se tak moram izrazit)![]()
ma plin je okej ako svakodnevno prevaljujes poprilican broj km zbog posla recimo (k'o sto je moj caca npr. putovao svaki dan na relaciji Ivanic Grad - Zagreb zapad), ako radis dostave, ako cesto putujes, blabla.
obicnim smrtnicima koji dnevno autom prevale 20 - 30 km plin ne treba.
i mala, gle sad kad nas popljuju do daske, nasle zene komentirat o plinu i autima..
EDIT: Ico, to je vec drugi par rukavica..
al ja sam mislila da ti to oces samo za svoj afto.. a to ti se onda fakat ne isplati, jer ti si dnevno najcesce na relaciji Lucko - Voltino, sto i nije neka kilometraza..
Zadnji uredio La_LuNa : 09-04-2008 u 12:22
ista... često se vozam na toj relaciji...
Ali nemora biti da je to svega par kilometara...
ako slučajno odem preko Jankomira (king cross i to), pa onda do Voltinog, e onda napravim kilometara i kilometara...
a sve zato što na jednom semaforu krivo skrenem...
BTW: ko pljuje po vama??
Pa ima "žemskih" koje se kuže u aute...![]()
Bookmarks