nemoze ali imas vise playlista...
dobro hoće li neko napisat koliko je platio mob??
nemoze ali imas vise playlista...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
ja sam ga platio 2000 ali pred mjesec i pol.. sad ih vec ima za 1800-1850 novih zapakiranih
kad pricam na T-mob (sekundarnu karticu, primarna je VIP) dosta mi je losiji zvuk sugovornika u slusalici od razgovora preko VIP-a, bas je nekako kao priguseno, ima li netko slican problem i riješenje za njega?
Probaj otići u sekundarni tajni meni i pogledaj kako stoje postavke za zvuk !!
kod je : *#8999*TEST# ili *#9998*TEST#
Napiši kako stoje postavke pa budem malo pogledao i razmotri šta i kako bi išlo !!!
*#0206*TEST# - eto našao sam kod za D880, promjenio sam glasnoću, ali mi nije bas pomak, jel mogu kako podesiti jasnocu zvuka?
Evo stigao je D880 i u Europatrade. Cijena je 2500kn
http://www.et-mobile.net/web/modeli.asp?page=26
odlična cijena....
da, stvarno malo sam se iznenadio, ocekivo sam da ce bit bar jedno 3 somova. sad sam u nedoumici dal da ga kupim odmah il pricekam koji mjesec da jos malo opadne cijena...
ma neznam , meni to tak nema veze, nikad nijednom mobitelu nije nis otislo osim e700... a pola stvari ne priznaju na garanciju.. hvala bogu imam dobrog servisera koji mi sve za dobru lovu slaze..
a sto se tice duosa, cijena je jako dobra u ducanu i ja sam ocekivao barem 3 soma
Cijena je supać stime da je mogla komotno dole, al šta ćeš kad naši monopolisti vole gulit kožu![]()
ma dobro, pa nece ga dat za nize, to je normalno... i ovo mi se cini dost nisko s obzirom na najvaljene cijene
jel se meni cini ili svi ti samsunzi izgledaju isto xD
nije lose sto ima dual sim...al ionako ga nebi uzeo...
kod mene na obje normalan zvuk, ali imam jedan drugi problem, nemogu nac mp3 pjesme koje sam stavio na karticu, jednostavno ih ne vidi u pipisu datoteka i fajlova, zna netko kako to rjesit?
sad vidim da imamo 2 iste teme koje se odvijaju paralelno. Ovdje nastavljamo http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54245
Bookmarks