...a da nisi možda kupio 512 mb - tj. ako ti na pločici piše 1G KIT to ti je dual channel memorija koja se u biti sastoji od 2x 512mb a tebi je očito prodana jedna takva ...pogledaj...
Nadogradio sam RAM memoriju ubacio sam jos 1 GB (dosad je bilo 512mb) i u Biosu ga prepozna a li u windowsu pod systemom ga ne prepoznaje (pokazuje 511mb dok je samo sa starim ddr od 512mb pokazivalo oko 470mb)...Brzina DDR2 je kod starog i novog ista 5300, Windows je vista home basic...
Je li zna netko u cemu je problem....
...a da nisi možda kupio 512 mb - tj. ako ti na pločici piše 1G KIT to ti je dual channel memorija koja se u biti sastoji od 2x 512mb a tebi je očito prodana jedna takva ...pogledaj...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
problem ti je u tome kaj imas vistu...vec je dobro znano da vista ne prepoznaje pola hardvera na tržištu tako da probaj napravit win update(probaj stavit SP1) a ako ne proradi stavi si na komp WINXP
A KAJ SAD TI GLEDAS�
probao sam zamijenit slotove i flashat Bios... Problem je u tome sto ga Bios prepoznaje ali vista ne...nije kompjuter kod mene to mi je od prijatelja tako da cu pogledat sutra je li ima koji update za drivere
eh i bio sam takodjer samo nove ubacio i pokazuje mi u sistemu ponovo 511mb(tako mi pokazuje kad su skupa i sa starim ddr2 od 512mb,a kad je samo stari ddr2 unutra onda u sistemu pokazuje oko 470 mb)..a u biosu sve ok...
Bookmarks