Pictures Menu/Switch Storage Device/Phone
Videos Menu/Switch Storage Device/Phone
Ima jedna caka koja me uzasno iritira. Kako na E1000 (vodafon) prebaciti da ti filmice i slike ne snima na karticu nego na mob.. Neki dan tako ja snimam i slikam i nestade memorije na kartici a mem na mobu prazna i htjedoh porihtat da mi sada sprema na mob..Nema te opcije nigdje, bar je ja nisam naso.. POMAGAJTE!!!
Pictures Menu/Switch Storage Device/Phone
Videos Menu/Switch Storage Device/Phone
moraš svaku sliku ili video movati u tel memoriju: Pictures Menu/move/phone
nope, ne postoji takva opcijaIzvorno postao JA_SAM
![]()
u jebote koja jebada. caka je da moras uci u dio gdje samo prikazuje fajlove sa kartice i tamo tek ima ta opcija..Ma znam da sam to negdje prije proprckao ali nikako da se sjetim..Izvorno postao tomo
Fala
po defaultu nije uključena ta opcija! moj savjet: skini leaderGL flex editor i tamo imaš opciju za uključiti!Izvorno postao HvRv
Danke šunIzvorno postao GoGs
![]()
a heb**a ne znam za vodafone soft, ja imam tu opciju. Izvadi karticu prije slikanja pa kad se popuni mem u telefonu, vrati ju....ili mjenjaj soft....
nemora mijenjat soft, nego samo editirat! a ako si ti imao uključenu tu opciju, onda ti je mob bio editiran jer ta opcija kod nijednog flasha nije uključena po defaultu!Izvorno postao tomo
ja natočio R26LD_U_83.39.24I..... a jedino što sam enablao je AGPS i podrška za backlight 5sec, i da ne sejva SMS na SIM, pa baš i ne bi reko da nije po defoultu...no bash provjerim. Za novi soft mu preporučam odma jer očito će se raditi o zahtjevnom useru.....nek se čovjek rješi muke![]()
da, ali to je release od motorole sa uključenom opcijom. i nisi mogao kupiti E1000 u nijednom dućanu sa tim firmware-om.Izvorno postao tomo
No, daj mi reci kako si prebacio da ti poruke sprema na telefon, a ne na SIM? patim se s tom opcijom, ali neki ku*** me stalno yebe....
Bookmarks