Da, imam vozačku 2+ godine...
da i ja sam umorniji u 2h nego u 18h...
Ali sa godinama, drugačije razmišljaš...
sa 18 si najjači, najbolji, na cesti te nitko nema, žuriš se kući...
sa 21 (ako si izašao iz puberteta, a za muškarce kažu da nikad ne izlalze iz puberteta), malo drugačije razmišljaš...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A sta onda sa ljudima koji poloze sa 25???
Mislim da oni jos "bolje" razmisljaju nego sa 21....
@Luna: Moras imat vozacku 5+ godina i 25+ godina starosti...
btw i to je isto veeelika glupost... znam ljudi koji imaju vozacku i po 20 godina pa voze losije i imaju slabije reflekse nego ja... kao da ce on meni nesto pomoc...
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
A sta je onda sa ljudima koji poloze sa 25???
Pa oni su po vasem zreliji i izdrljiviji od vas, znaci mogu jos vise podnijet umor...
isto tako sta je sa onima koji citavu noc sjede po klubovima i kaficima , cekaju 5 ujutro pa onda jos umorniji krecu kuci, a takvih je jako puno...
momci, pazi vamo, imam ja kveščn..
zna li netko od vas, ali bas da mi tocno zna reci (posto sam dobivala svakakve informacije, cak i od murjaka demselfs!)
ja imam vozacku vise od 5 i pol godina..
ali, nemam jos 25 godina.
mogu li ja dakle biti suvozac mladom vozacu iza 23? ili bas moram imati 25 godina (bez obzira na vozacki staz)??
tu info mi nitko ziv ne zna tocno reci, a iscitavajuci zakon ja zakljucujem da ipak moram imati 25 i 5 godina vpzacku. dakle i jedno i drugo, a ne samo vozacki staz..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks