tetak je lovac i drot, puco iz njegovih snajpera... al ovdje u zg mogu samo isfurat zračnice i malokalibarke, tak da sakrijemo se iza kontenjera i sjebemo ga (kadilak je blindiran da ga prepustit cemo to luni da sredi, pricala ona o neki tientijima)... nadam se da ces mi dat da i ja malo pucam -.-
olovo je otrovno![]()
ma buš je samo marioneta, mnogo mocniji ljudi upravljaju njime (sto se tice te njegove silne politicke moci jel)
a sto se tice ovog uredivanja i zastopavanja grada... u neku ruku ocekivano...
očekivano - da
opravdno - NE
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
upravo to brljo![]()
kako nije opravdano...pa moraju se provesti sve mjere zastite, znas ti sta bi bilo da atentiraju buša u hrvatskoj...kaos...
Prvo: vjerna zbrojevka je spremna ako ce prolaziti maksimirom
Drugo: moja sestra, koju niti malo ne zanima politika i novosti je najbolje objasnila tu situaciju:
Dolazak Busha je kao da dolazi Hitler... necemo ga pamtiti prema dobrome, no opet je poznat![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
daj čitaj post na koji se odnosi pa onda komentiraj . . .
nije opravdano uzaludno trošenje love na uređivanje grada, vješanje zastavica po gradu, pečećenje šahtova, reklama, stupova, uklanjanje grafita, skidanje skela, . . .
to nije opravdano, to je preseravanje, stvaranje lažne slike, da predsjednik vidi samo dobro . . .
sjećam se kad je na kvartu tuđman dolazio kod svog optičara . . .
ulica u kojoj je zivio je bila puna rupa, jedva se vozilo . . .
u roku dva dana je asfaltirana, samo da se predsjednik ne bi drndao po rupama . . .
ista stvar je sad i ovo . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pa da si quotao mozda bi znao na koji se odnosi
ja se apsolutno slazem s tim uređivanjem grada, pa šta bi ti, buš drzi govor a skele iza njega...da bude po tvom ispalo bi da nam ce cisto jebe za buša, a nasima se ne jebe, oni ga trebaju...
kakvim bi se mi domaćinom pokazali ako bi grad i sve izgledalo isto, došo buš ili ne...i uopce nisu pretjerali, od dekoracija sto sam ja vidio, posadili su cvijece, stabla premjestili i stavili zastavice...
meni bi bilo glupo da sam neka vaznija osoba, dodjem negdje i ono, ko da i nisam doso a trebaju me i zele mi se ucmarit...
@therrlu - imas pravo, a diš kupit one frulice, to su indijci isfurali a ne kinezi, tak da nemreš u čajna šopu...hm...nezz di tog ima
...bokte ko da dolazi bog a ne buš...mrzim takva shranja (ostatak mišljenja ću zadržati za sebe u slučaju da forum provjerava fbi) ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Za busha samo Toxic i to mu treba da mu zadnje dlačice skine![]()
tko je buš...
cvita
buš, sušminje ili ti ga grmlje
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Neće alkaida na njega metkom nego budu razorili pola gradskog bloka ako ga oni budu htjeli smaknuti!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
el gleda netko Nikitu?
Opreativni i Birkoff bi sigurno nesto smislili.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
striček bush nam dolazi.. ma ko bi njega ubio u hrv, ne znaju ni na karti svijeta nać hrv
samo je užasno što ljudi koji imaju pogled na pleso i tam negdje žive moraju imat spuštene rolete i zatvorene prozore ....![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks