Ko da i nije došo...
jeste li uzbuđeni? evo ja drhtim već
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Ko da i nije došo...
idem se samoubit odmah sada odmah da ne bih zagadila zrak koji ce on sutra udisati..
naime, sinusi me muce, pa..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ma daj, grad okićen onim zastavicama . . .
riga mi se . . .
kolko je love otišlo na to, kolko će otići na njegovo osiguranje, . . .
A DA NE GOVORIM O KRŠENJU ZAKONA O OKUPLJANJU NA MARKOVOM TRGU ! ! !
očito naši zakoni ne vrijede za sve . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pa moramo mu polizat dupe sto smo dobili pozivnicu za Nato..
novci?
kakvi novci..
kad smo mi rvati u pitanju, nikakve cifre nisu prepreka..
imamo novaca k'o u stali dreka..
najmanje sto mozemo je uzvratiti bušu perverzno skupim kičem..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma zao mi je sto ce tako kratko ostat, bas sam ga mislio u nedjelju na rostilj pozvat...
ne zelim bit zloban , ali kolke su sanse atentata? previse gledam 24 , i know .
pa gle, obzirom da smo si ne samo geografski vrlo blizu s beiha, vec smo i u veoma dobrim susjedskim odnosima s njima (citaj, sve i svasta nekontrolirano sece preko grane), a svi mi jako dobro znamo da u beiha djeluju ogranci alkajide, ovaj, zbroji dva i dva, i nes dobit pet nego veliku mogucnost atentata![]()
ono, ne zelim nikome smrt, ali kak da se izrazim , taj covjek je od medijski eksponiranih osoba bio taj za kojeg bi mi najmanje bilo zao da se dogodi neka frka.
dobro kažeš sa ovo sa bih , jebote kolko muđahedina srba bosanaca aljbanaca kosovara crnogoraca i svih ostalih nacija koje zive oko nas a koje jos nisu stigle proglasit nezavisnost , ja bih se zamsilio da sam na mjestu štićene osobe
vec vidim tri turbanaaš kak se drndaju u starom golfu dvojci uljari prek granice po nekom sporednom putu , nakon sto su veseloj skupini na granici dali par sto maraka (sto i mje polugodisnja zarada uzgred rečeno)da zazmire na jedno oko
a u gepeku golfa raket launčr
Zadnji uredio stamp1 : 03-04-2008 u 23:27
meni se sere od tog "grmlja"...naime, ja radim od 8-16 u savskoj, preko puta uciteljskog...jupi je...bit cu sretna ako do subote ujutro uopce dodem doma...
i sve te one zastavice, skroz smijesno...lol
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
lol, ma neeeee..
isla sam na Uciteljsku u Savskoj..
i uvijek mi je nekako prolazilo kroz glavu, jebate, Zagrepcanka, kao najvisa zgrada u zegeu, bi talibanima mogla bit meta..
da se skucaju s avijonima u nju, jel, ko u tvinse
a sad ce buš prolazit pored nje...
fak, ja sam vidovita zena!
tutlek, nejdi na đob sutra!!
![]()
******, zbog buša nismo trebali imat skolu, al daaa mi imamo, do pola 1...cak jedan sat skraceno!!! a ovi supci popodne nemaju uopce...
i da, brljo, sad gledam na telki, uredili travnate povrsine, pjesacke prijelaze, zastavice, a zamisli buš ide a ja tegam kontenjer![]()
joj, da bar mogubilo bi super
danas sam zakasnila pol sata jer sam zaspala pa me je sef vec poprijek gledal...
a mislim, on bas mora u centar grada ic...grrrrrrrr
meni je strasno licemjerno da se sad za njegov dolazak skidaju skele, ureduje sve to i tako, kao da je on nesto posebno...a kad smo mi u pitanju onda nije bitno da nam zagreb bude lijep i cist...onda je dobar i onak...jesi i s katedrale skinuli skele???
ma totalno me to ljuti...bilo bi bolje da je dosao u subotu...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
pa gle, nije nista posebno, samo predsjednik SAD-a kojem se moramo učmarit...
nemres docekati predsjednika SAD-a a da nisi ni pipnuo travnjake, i ostalo...
ne ne, ne trgam ga, ja ga tegam, navijaci ga trgaju
e da, moj frend sutra neide u skolu, on inace ima neke wierd starce, NEDAJU mu u skolu jer se boje terorista i bombi...napisat ce mu ispricnicu da mu je bilo lose... hahahah mi smo se slomili
(nadam se da ovo nece ispasti kao urok pa da me sjebu talibani sutra)
ma joj, kakvi talibanimislis da oni uopce znaju di smo mi???haha
nego, kad je clinton dolazio onda nije bila takva hajka oko toga...ovog buša valjda ljudi manje vole pa je veca opasnost od razno raznih terorista...ako nas nadu![]()
R.I.P.-16.10.2007.
ima ko kakav snajper?
dobro gađam ali nemam ništa doma osim luka i strijele, a baš mi se puca sutra..
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
e pa ti fino uzmi jedan rucnik sa sobom u skolsku torbu, i uocis li sumnjiva teroristicka dogadjanja, brzo rucnik smotaj oko glave, nece te dirat, bez brige
i obvezno nam posnimi sve to (mislim, ne sebe s rucnikom na glavi, nego taliban ekšn), da imamo ekskluzivu na kafe mobajlu
Imamo grafitera..Sad znam kog trazit kad mi bude nes novog na zgradi napisanog..
Zezan se...
![]()
Sto se tice Busha dobra stvar je kaj nema skole a lose je sve ostalo jer ce promet bit u qurcu...inace protiv covjeka nemam nista loseg za rec,ne poznam ga osobno...Sam da mi ne pocne tu viceve pricat ko ovaj nas...
![]()
![]()
![]()
a kad bas dolazi u vrijeme kad ljudi idu s posla, barem mislimjer ni ne znam kad dolazi...
uglavnom, ako nece pricat viceve, mozda ce nam plesati, kako on zna kad mu je dosadno![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks