Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 110

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel ti imaš ukradeni mobitel pa te frka?
    Šalim se naravno.. Murija odnosno operater bez beda nađe gdje je mobitel iz razloga što prilikom svakog prijavljivanja na mrežu mobitel šalje IMSI i IMEI broj. Oni naravno ne mogu odrediti u kojem se točno stanu i na kojem katu mobitel nalazi, ali prilično blizu ga mogu detektirati. A onda kreće policija i pronalazi ga. Vjerojatno bude najebao čovjek ni kriv ni dužan jel takvi ukradeni mobiteli se prodaju u roku odmah, a čovjek koji kupi mobitel ni ne zna da je ukraden

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cyberphere Pregledaj post
    Jel ti imaš ukradeni mobitel pa te frka?
    Šalim se naravno.. Murija odnosno operater bez beda nađe gdje je mobitel iz razloga što prilikom svakog prijavljivanja na mrežu mobitel šalje IMSI i IMEI broj. Oni naravno ne mogu odrediti u kojem se točno stanu i na kojem katu mobitel nalazi, ali prilično blizu ga mogu detektirati. A onda kreće policija i pronalazi ga. Vjerojatno bude najebao čovjek ni kriv ni dužan jel takvi ukradeni mobiteli se prodaju u roku odmah, a čovjek koji kupi mobitel ni ne zna da je ukraden

e frende, ajd mi onda hitno reci kak se mjenja imei broj..

(da se ide pljackat, pogledao bi oceanovih 11,12,13 i krenuo crtat planove, )

heh, ma fora je u tom, kad sam bio mlađi u kvartu se prodavali svakakvi mobiteli, naravno po izrazito povoljnim cjenama, od sveg i svaceg tak i mobitela..i sam sam koristio te jeftine mobitele, jebga, kad ti dođe i ponudi za cifru bio neki mobitel, lanac,pistolj,romobil, auto, dobro auto bi trazio papire, al znas sta mislim,nit bi pito od kud to il sta, nit bi te interesiralo previse..no sve se zna..i nisam nikad cuo da su nasli tak nekog..il da se tak jednostavno locira(cak i da su vece face u policiji i ostalo)..
    no valjda je tak kak kazes,uglavnom neka obavezno javi ako se nađe...jer vise mobitela i to skupocjenih, pod napadom, a steta je dosta velika, i dovoljna cifra da idu zaista trazit...ja sumnjam da ce nac, ni da se mjenja imei..al zivi bili pa vidjeli... ajd javi ak se nađe mob..sretno
    bio nekad oglas...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. cijena mobitela u srbiji
    By kappa in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 33
    Posljednji post: 29-02-2004, 20:45
  2. sprijecimo krađe mobitela
    By dj_velja in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 01-09-2003, 08:46
  3. nokia 5210, spor rad mobitela