Da ne prepisujem opet svoj slucaj:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56393
Da ne prepisujem opet svoj slucaj:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56393
nothing right in my left brain, nothing left in my right brain
meni je pred ruderom doso neki tip, 20- ako godina (tj. meni i 2 frendova) sa onom forom: imas za poziv?i onak neku tuznu facu nabaci- koda su mu svi poginuli
![]()
DA, SIGURNO! tebi bi prvom dao za poziv, svi ono: ne, ne, mobitel !? sta je to??, dobro pa nekom nije zazvonio
a znam par ljudi kojima su tamo maznuli mobitel (na putu od skole prema dvorani), ali jednom su i vratili (mislim, nisu vratili- murja ih je uhvatila pa mu vratila mob
ali kad me neka cura pitala za poziv, odma ga vadim i dam joj ga u ruke (mobitel)
ali sam i odma spreman za sturu ako treba
ali, slazem se s onim ko je reko da bi bacio mob u pod, ako ga ja necu imat- nece niko drugi (ali sta ako te neki zezaju da ti oce maznut- a ti ga bacis u pod?)
ili bi ga, ako je jedan tip- bacio njemu u facu
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
evo neznam koliko ce vam ovo pomoci ili ne, ali ovu ned sam bio na sajmu automobila(hrelic/hreljic/buvljak/jakusevac/JUNKusevac) i vidio covjeka koji ima vitrinu dobrih metar puta metar i puna je rabljenim mobitelima...bio sam u zurbi ali nebi se cudio da mobiteli dolaze samo s punjacem (npr 2 punjaca na 30 mobitela)...ugl ja bi se malo zaletio do tamo ako vam je ukraden mobitel...nikad neznas...
btw moguce da pusem na hladno ali eto mozda nekom pomogne...btw. njegov stand se nalazio odmah tamo ispod one crvene velike zgrade (kraj wc-a pretpostavljam)
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
O, pogotovo bih se na muriju oslonio. Nestanu oni dok ovi sjednu u auto. A i ako bi sjeli u auto.
Pa, ne moraš murju zvat- samo reci koji je tvoj. Vratim ti.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Samo kaj mnogi bace ambalažu čim raspakiraju mobitel. Većina ljudi s ovom foruma ne, ali laici pojma nemaju kaj je IMEI broj.
Bookmarks