Meni još nikad nisu htjeli ukrasti mob, valjda zgledam preopasno![]()
a ti si sve priznao nakon 2 šamara...Izvorno postao coma_zgb
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni još nikad nisu htjeli ukrasti mob, valjda zgledam preopasno![]()
ne,izgledas koa se volis igrat sam sa sobom
ili brzo trcis po maksimiru! heheheheIzvorno postao gog
Izvorno postao gog
probaj nabavit neki bolji telefončić pa ćeš vidjet. Pa nebi ni ja krao Siemens C25
dobar grah daleko se čuje
Baš ste me dobro nasmijaliali moj egotrip je za vas prejak
![]()
evo kupi si neki pičkasti siemens, ko recimo onaj sl-55, čuo sam da se sitni modno osvješteni metroseksualni lopovi pale na to...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kaj je dozvoljen pristup forumu ovima kaj imaju manje od 170cm? (trazim razlog da wb izbacimo)
Po tom kriteriju bi ti prvi letio van, ali mislim da je dovoljan i taj tvoj pussy mobitel...
BTW ja sam pripadnik Visokog društva!
P.S. znam da ti je bed i da mi moraš nekaj 'pametno' odgovoriti, ali nemoj više ići off topic!![]()
Zadnji uredio whiteboy : 06-01-2005 u 15:01
evo danas bas čuh info da su neki ljudi na busnom kupili oko 5 mobitela kako oni kažu "nekih s kamerom i svim živim naj noviji,kojih još nema za kupit nigdje i ne proizvode se"i šetka se jedan od njih gradom i zaustavi ga murja i pita od kud vam mobitel i on kaže da ga je kupio tako i tako i platio ga 300 kn. naravno naša poslovično dobra znana Policija odmah je proaktala da su telefoi popaljeni negdje u Njemačkoj. I sad ti tipovi koji su kupili telefone još pričaju kako su ti telefoni imali ni manje ni više "satelicku navigaciju i pačenje ugrađeno" pa ih je tako i Policija pronašla.
LOLEX
dobar grah daleko se čuje
Da se odmah predstavim ja sam Marko.. Pozz svima. Ovoga danas mi je dok sam isao doma ukraden mobitel i dali mozda ima netko neki savjet sta napravit osim javit policiji i to sve? Jel ima tko iskustva s tim i jel vam bio pronadjen mob?![]()
![]()
Ali i uz sve to, nemoj se previše nadati. Neće se previše obazirati na krađu mobitela koje danas kupiš uz grincajg u trgovini.
a ispricavam se ako sam fulao temu, ali tu stvarno ima previse toga tako da.. a sto se tice mobitela ja sam prijavio kradju i sad cu za koju minutu otici odnijet kutiju sa IMEI-om. jer ako je stvarno tako lako zaboravit na mob, pogotovo ovako oskuplji, onda stvarno banana...
Samo ak imas nekog u policiji mos ocekivat da ce se nes napravit a na normalan nacin nemoras se ni nadat...
a mozda i ima nade.. necu bit pesimističan, ali niti previše optimističan. vrijedi se potrudit jer štedio sam za ovaj mob i puno sam živaca izgubio zbog njega..
a jel možemo možda znati o kojem mobitelu se radi (marka, model)
zainteresirao sam se
i, iskreno se nadam da ceš nac taj mob, samo pogledaj u moj džep, ja sam ti ga ukrao
EDIT: Drugi apriltj. ovo da je mob. kod mene ne stoji, nisam ti ga ukro, nemoj me optuživat
![]()
Ako imas koga u policij da stoji iza tebe,i da pokrene postupak pracenja preko imei koda tvog mobitela,uspjeh je 100%,a ako nemas... Sretno anyway!
hehe.. mobitel je nokia n95 i stara je samo 5 mjeseci. i jedno pitanje imam.. zašto ste svi tako nekako pesimistični??? pa ne vjerujem da je naša policija baš tako neučinkovita!
Bookmarks