Skini si ovaj program..... Motorola_service_tools._V8
Repair PDS i Unlock..Trebalo bi proć bez TP-a,znači bez rastavljanja moba
Ja znam nesto otprilike (iako jos nisam radio). Ima doma V3 ali s drugim bootloaderom koja je u komadicima pa namjeravam kad je sastavim i kad stignu dijelovi. Radi se na pocetku backup,da nebi kasnije bilo belaja. Backup radis s flashbackup programom. Kasnije radis downgrade bootloadera (neznam jeli potrebno za tvoj),te nakon cackanja po PDS zoni pomocu p2k easy tools 3.9,s njime ga i otkljucas,flashas i gotovo. Nije tesko iako tako izgleda,a posto neznam sve u detalje,pricekaj nekog jaceg od mene da ti odgovori...![]()
Skini si ovaj program..... Motorola_service_tools._V8
Repair PDS i Unlock..Trebalo bi proć bez TP-a,znači bez rastavljanja moba
ljudi ako neko ima vremena i strpljenja da mi posalje ili na pvt ili da tu odg kako da otkljucam motorolu v3 sa simpe na vip ili sve... molim vas hitno mie i bila bih zahvalna kad bi netko to pokazao onako svaki korak....
To ti bas i nije tako jednostavno,pogotovo ako treba radit po PDS-u i ako treba radit downgrade bootloadera. Znam da sad nista nisi shvatila sta sam napisao,i bas zato ti savjetujem da se obratis nekom lokalnom unlockeru,jer takav proces ce ti malo tko objasnjavat korak po korak... Bez uvrede!![]()
viš moj post iznad tebe? koristit driver p2k koje možeš evo ovdje skinut...
Ali ajd ipak pročitaj temu,OVU o unlocku..mislim da ti se počinje govorit o V3 negdje oko posta 200 i nešto...pročitaj....
hvala vam puuuuno...ako negdje zapnem se slobodno javim????
nisi mi nista dao u tom linku...skinem.extractam,otvorim mapu,pa onda ope mapa i otvaram dalje i dode mi do 3 text documenta nikakav program
Ovako...Extraktiraj drivere što su predhodno skinuti u neku mapu...zatim prištekaj mob i kad ga kom prepozna,ručno ga usmjeri ka toj mapi gdje su raspakirani driveri...i dalje ćeš vidjet....
Zatim si skini ovaj program http://rapidshare.com/files/86801198..._tools._V8.zip
ajme ludim neprepoznaje mi komp mobac....aaaaaa...luda sam
nemam ga izgleda instaliranog... a cd nemam poima die... aaaa... koji problemi...mogu li ikako skinut tai software koji je na cdu s neta
nemam cd instaliran na komp... kad ga prikopcam komp se "oglasi" da ga je prepozno i onda me pita dal imam cd za instalaciju
Valjda te pita oces li na net po software...? Uglavnom,odhebes ga s tom spikom za net,te u drugom prozoru koji ti se otvori stisnes donju tockicu sa specific location,i browsas do mijesta na svom disku gdje si extractirala drivere koje si,nadam se,skinula...
EDIT: Zakasnio...
jesam i sto dalje
ovako odnio sam mob kod lika u servis i on mi ga otkljucao. Ispostavilo se da je to motorola razor v3e neka najnovija verzija koja se ne da programski otkljucat.... kaze da se 25 minuta mucio s njom a ima sve orginalne kablove i konektore...
nije bas je v3e. tako pise unutra ispod baterije ispod serijskog broja...... navodno da je ta serija uvezena iz velike britanije...
Da postoji Motorola v3e već odavnooooo....
Take a look
Prva stvar,nemojte se smijat!
Nabavio sam ovo:
Dakle model T180,i zakljucana je na Vip. Moze li se otkljucat...? Malo bih je iz zezancije koristio jer je full ispravna. Vidio sam po netu da sljakaju nekakvi kodovi pa...
(imei saljem po potrebi)
uh, talkabout...
bojim se da bez EMMI boxa, evo clipa ili t kartice ništa. ti stari moto, acer modeli se tako rješavaju, a plaćanje unlock koda ti je neisplativo
Bookmarks