Ja bio jučer od 11 ujutro pa do 7 navečer![]()
Bilo je ludo....ispucao negdje oko 400 fotka![]()
Rezervirao crveni BMW M3...čekam završetak pa da idem po njega...![]()
van naših granica nisam bila, dušššo.
za mene je ono bilo puno ljudi. . jedva smo i parking našli. ne nije bilo gužvi. u redu stojiš da slikaš neki glupi auto
ne znam šta je tebi onda gužva, dušice. po meni, ono jučer je bila i te kakva gužva. ako tebi nije, blago tebi onda, ribice![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ja bio jučer od 11 ujutro pa do 7 navečer![]()
Bilo je ludo....ispucao negdje oko 400 fotka![]()
Rezervirao crveni BMW M3...čekam završetak pa da idem po njega...![]()
ja idem u ovu subotu na auto show, ima ko kakve preporuke, da vidim neke dobre paviljone iako ću cijeli sajam preći. THX
pa di crveni , nesrećo ...
ja cu tek ic , cekam da se izredaju ovi nestpljivi .
van naših granica nisam bila, dušššo.
za mene je ono bilo puno ljudi. . jedva smo i parking našli. ne nije bilo gužvi. u redu stojiš da slikaš neki glupi auto
ne znam šta je tebi onda gužva, dušice. po meni, ono jučer je bila i te kakva gužva. ako tebi nije, blago tebi onda, ribice![]()
![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ja danas docuo da lokalni tajkun kupuje svom sincicu za 18. rockas GT2,ja smrtnik cu si je samo pofotkat..![]()
![]()
gidi jap!
A,kaj ces,tamo kod maserati-a,mislim da je covjek narucivao gran turismo,u biti covjek kaze jedan takav(novci nisu problem),al lik mrtav hladan,nije ni auto pogledao,a narucuje,pa ja bi od srece skakao,jao
evo jedan vrlo zanimljiv link
http://picasaweb.google.hr/mt47000/Z...ey=2Qps-6Cdg4I
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
dobra prijateljica na mercedesovom standu...![]()
http://lh5.google.hr/mt47000/R-5mKJP...jpg?imgmax=512
Paviljon 1 je najbolji....![]()
Na ulazu si uzmi letak da vidiš kaj je u kojem paviljonu....![]()
Bio sam u subotu, mislim da sam vidio malu oko 6 kod mercedesa.
Nije bila velika guzva, 5min se cekao stol u "restoranu". Cevapi su mogli biti i bolji...
![]()
BTW. Za ove koji planiru otici na autoshow pitajte ove na standu maseratia jel GT ima klimu, abs i jel to onda trendline ili comfortline oprema?
ja bio jucer, guzva za popizdit, sto sam i znao ali to je jedini dan kad sam mogao otic i vec imao isplanirano sfrendovima. 7 sati smo setali po sajmu, sjedali u aute, jeli kobase..
sve 5, samo sam razocaran motorima dosta modela nije bilo, npr kawasaki me razocarao..
steta sto nemam prilike otici jos jednom u tjednu kad je manja guzva..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ako se netko može sjetiti, da li na mercedesovom štandu ima predstavljenih kombija?
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Nema kombija na Mecama...btw,ona cura kod Alfe je njabolja cura autoshowa,ajme al je "nacitana"...![]()
imaju 2 Vita predstavljena vani, znači kda izađeš paviljona di su mercedesi, kod izlaza su 3 JEEP-a i onda na onoj cestici, blizu slijedećeg paviljona su izložena 2 Vito-a... rekao bih da su putničke izvedbe... oba su srebrna... (ako se nevaram)
ja sam bio dana, i jutro je bilo malo gužve, ali se to raziđe, jer ima dosta izloženih auta...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
tu žensku su baš svi slikali... frend i ja smo krenuli slikati 8c i uleti ta ženska, naravno slikali mi, a onda frendu dopizdilo jer je stalno stajala ispred auta i zamolio je da se pomakne kako bi mogao slikati samo auto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Vidio i boljih , karo i lošijih..
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
bio, vidio, slinio, otišo..
...VW ima najbolje hostese. Ja bi jednu da je tak obučena konstantno![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
I meni su hostese na VW bile dobre
Ali i dobre su bile i na hondinom motorima, jednu kad sam vidio pomislio sam si ovako treba znat sjediti
Sto se tice maseratia GT vec sam prije par dana vidio jednoga bijeloga u gradu i to s našim regama, eh da iza mi te lampe nekak lice na lampe od novog ford mondea...hehehe.
Eh da se zna koliko sam lud za tutacima da sam danas bio opet![]()
e da i nemogu da ne spomenem nevjerovatnu bahatost kod bmw, strahota...
m3 je bio prodan pa ajde ok, nije bed...ali ostali auti,nisi smio ni prismrditi...
to u životu nisam doživio, ali nevjerovatno, lika su pustili u x5, a odmah nakon njegovoh izlaska, ženska je išla brisati kožu na kojoj je sjedio....
potpisujem ovo za hondu, brutala,ultra kratko![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Bookmarks