Evo pocelo je emitiranje ovoga subotnjog showa. Kakvi su vasi dojmovi u vezi prve epizode. Meni se emisija svidjela iako ima nekih nedostataka ali tek je prva epizoda. Posebno mi je drago gledati montirane skeceve![]()
Evo pocelo je emitiranje ovoga subotnjog showa. Kakvi su vasi dojmovi u vezi prve epizode. Meni se emisija svidjela iako ima nekih nedostataka ali tek je prva epizoda. Posebno mi je drago gledati montirane skeceve![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
za prvi put ok, iako je zbog oliverove ljutnje moglo doci do prekida snimanjaa Hrvoje Keckes se nekak previse pravi blesav... neznam u cem je stos
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...meni to sve djeluje nekak usiljeno.nije mi nešto...
Ja ne znam kako netko može uopće gledati te hrvatske "showove"...
Možda i izgleda malo umjetno, ali je zbog toga i smiješno. Mirko je super :-)
Treba vremena da se razvije. Za prvi puta mi je Ok.
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
Kazo je zakon![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
zuhra je ok al nije ni do koljena pervanu
Zuhra je meni osobno bio OK ali samo u Zločestoj Djeci. Ovaj humorna silu mi se uopće ne dopada. Činjanica je da sada samo plazi za lovom i cijelo vrijeme nešto nudi. Osobno mi se ne dopada više ni večernja škola jer sam odrastao na Zl. Djeci i to je bio spontani humor koji kada sam slušao sam se davio od smjeha. Nakon što su se Pervan i Zuhra naravno na čelu sa Pervanovim kumom iz HDZovskih razloga razišli od stare ekipe Zločeste djece za mene su nažalost![]()
dobar grah daleko se čuje
Meni i pervan i zuhra idu već dugo na jetra, baš kao što si i rekao, humor na silu, bljuv...
Ima i neka emisijia na hrt-u, gdje je i gobac, i ona neka žemska i onda oni valjaju neke gluposti i to je kao smješno... Strašno na što se troše novci ljudi koji plaćaju porez i tv pretplatu...
Ma dobri su i Zuhra i Pervan,samo imaju jedan problem:Kasne sa svojim emisijama jedno 20-ak godina.To je sve već viđeno,potrošeno,tj.jednostavno
dosadno.A"Genijalci"(ono s Gopcom i ekipom)po meni prevazilaze sve okvire dobrog ukusa.Nebi se čudio da to"ide" na nekoj lokalnoj televiziji,al na HTV-u?Svaka čast pokušaju,al što je previše je previše...
Jo-jo-jo...
http://www.freewebs.com/grupajackpot/index.html
ja to ni ne stignem pogledat kada sam stalno na kompjuteru![]()
Kaj je tu prešlo granice dobrog ukusa? Daj mi jedan primjer...
meni su genijalci dobri, ali mi ide na živce gobac koji pokušava bit glavna faca i ispast smiješan, a dosadan je!
Slažem se. Pogotovo kada je bio u prvom BB reko neku foru a niko se nije smijao.Izvorno postao marke
![]()
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
Meni je Zuhra bio bolji u Večernjoj školi
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Šta se može
istina da pervan valja price i fore koje su vec preslusane al on to isprica na svoj nacin pa bude smjesno...
no svako ima svoj ukus. ni meni se ovaj nas humor na tv-u ne svidja al volim pogledat npr. bitange i princeze to mi je zakon
tak je...,,,
Meni se Pervan sviđa u "Uzmi ili ostavi" - jako je snalažljiv i spretan, dobro zna isfurat svaku situaciju sa pravom dozom duhovitosti, a taj 'kviz' mi je općenito dobro napravljen (odlična muzička podloga za razne situacije, bolesne 'utješne' nagrade...)
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
et za sve koji volite pervana predlazem pogledati njegov stand up nastup 'bozanstvena komedija' u vidri jednom mjesecno bude, karta 50kn, ja bio i bilo super
bio sam i ja, bilo je dobro mada je sve te fore vec isprico vise puta...Izvorno postao flOorKilla
.....cute but psycho.....
ma večernja škola ih rastura ko bebu zvečku
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Mi hrvati se jedino znamo međusobno šprdat (glupi showowi), ništa pametno... MEni zuhra priča kao da je mrtav (nja,nja,nja) on je za reklame i tako ali za voditelja NE
Seriously?
Isfurane su te emisije,svaki k.... ima svoju emisiju.
Bookmarks