0k, nisam puno upucen u k800, posto imam k610@w660![]()
To sam ja radio dok jos nije bilo patchevaali to ne radi bas tako dobro, treba uci/izadji iz/u player jedno 10 puta da bi se slika pokazala u playeru
Zato je patch bolji
Ako neko hoce neki player nek da samo slike ja cu da napravim![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
0k, nisam puno upucen u k800, posto imam k610@w660![]()
moze li mi netko postati link sa tutorijalom kako vratiti gdfs na k800, po mogucnosti sa far managerom
ZubøCяew
Ljudi pomažite
Počeo sam sad flashat k800 u k810.
Prvo sam flashao FS (File System)
zatim sam ubacio custom fileove u tpa/preset/custom
sad neznam sto trebam odabrati
oznacio sam Customize File System i neznam sto trebam sad odabrati
Molim vas recite mi sto da odaberem za hrvatski jezik i to...
EDIT:netreba skuzio sam sve!
Zadnji uredio Gluove : 21-03-2008 u 22:36
zato jer ima za ubaciti neke fileove s kojim dobijes 30-ak jezika, medu njima i hrvatski (moze samo u r8ba024)
evo i link, pa vidi
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja govorim o normalnom cutompacu a ne tu nekim pravljenima... original custompack ide uz sve verzije softa
For the hoven lands...
necu se svadjat, ali nisam ni ja reko da je to custompack, niti je on trazio custpack (htio je hrvatski jezik), a ja sam ponudio ovo, jer sam to naso- a custpack nisam mogo nac taj tren i cinilo mi se zgodnije i lakse za stavit
znam i ja da ide custpack na sve, uostalom- kaj si se ti sad primio tog custpacka sad nakon 2 tjedna
Zadnji uredio georgy : 22-03-2008 u 13:07
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@Gluove, kad se pojaviš na msn-u sve ću ti objasnit, ja sam cijeli dan do 22h online
pa nisam se ni mislio svadjati al ocito te nisam skuzio.. nismo na forumu da bi se svadjali neg da si pomazemo... btw jer ima tu na forum tutorial za JDflasher posto ga ja nemogu nac a patch za player je prevelik za setoll2lite i sav se uzjebe...
For the hoven lands...
nema problema Xulos, oprosti
ne znam jel ima tutorial za jdflasher na cafeu, ali ima na se-nse, ja sam od tamo naucio (jednostavan je)
evo ga, ak nest ne kuzis- pitaj
Moze li neko da postavi negdje samo qamaker.exe i to zipovan posto vec imam setool, a koristim dial-up. Uradio sam flesovanje k800 ali je nastao problem sa zakljucavanjem telefona.
Poslije dva dana borbe napokon sam uspio da ga otključam.
Hvala georgy
; K810 R8BA024
; Remove icon in the Task Manager and not only
; those icons, images, video
; © Victor_k
; video Badges
44FD2B80: 29EA0000 FFFFFFFF
44FD2C94: 29EA0000 FFFFFFFF
44FD68C4: 29EA0000 FFFFFFFF
44FD9888: 29EA0000 FFFFFFFF
451E0378: 29EA0000 FFFFFFFF
451E3C2C: 29EA0000 FFFFFFFF
4586A624: 29EA0000 FFFFFFFF
; Badges images
44FCDB2C: 10EA0000 FFFFFFFF
458693E4: 10EA0000 FFFFFFFF
45C9F44C: 10EA0000 FFFFFFFF
45C9FC2C: 10EA0000 FFFFFFFF
; Grid order
44FD1644: 26EA0000 FFFFFFFF
4586A8E4: 26EA0000 FFFFFFFF
Jel netko zna za sto ovaj patch služi?!??
neznam kak instalirat 4in1 draiver. kad stisnem pise mi da moram isključit mob iz usb-a
ma ignoriraj kaj sam napisao zato kaj sam isao sam na uninstall. neznam kak se instalira, sve kaj stisnem dvaput sam se otvore neka slova. kak se to sad ubaci u mob? help please
Zadnji uredio k800ialuminium : 28-03-2008 u 00:30
mislim da bi negdje tebo imat neki fajl koji se zove ggsemc, desni klik na njega i install
Imam se k 800 i uspio sam si promjenit one ikonice sad me zanimam mogu li ikako maknut ovu vodafon live opciju iz menia
evo flasho sam mob i to mi je maknulo sva ona vodafone sranja hvala autoru teme na tutu
sad bi htio ubacit te nove drivere al posto sam ja laik i ne znam koje drivere smijem a koje ne zanimam me koji su iz vaseg iskustva najbolji driveri za se k800
Zadnji uredio Chill_Out : 29-03-2008 u 02:21
Sto se tice drivera, sve imas objasnjeno na pocetku ove teme, a i u drugim temama. Samo treba citati.
Sorry, onda nisam shvatio pitanje, mislio sam da pitas kako ubaciti drivere.
Tesko je reci koji su najbolji, svatko ce ti reci da su neki drugi najbolji, a i mnogi driveri su moddani tako da budu optimizirani za odredjene situacije (npr. slike u mraku), pa je jedan dobar za jedno a drugi za drugo. Najbolje da sam isprobas vise njih i odlucis koji ti je najbolji.
Bookmarks