znaci moram ga flashat skroz,usput kojim redosljed je najbolje da ga flasham,dosad sam radio fs,customize i onda main
EDIT: problem rjesen,flashao sam fs i napravio customize,jos nesto,kolko vam image tool ocita ikonica,meni samo 40
Zadnji uredio sony_k750i : 05-03-2008 u 15:46
....::::i"m DJ Kollex::::....
trebaju mi hrvatski jezik za k800,brisao sam jezike i sad kad stavim na hrvatski jezik mogu sve radit ali nemogu pisat poruku,napravio sam customize ali nista
e , de da vas pitam nesto ...
dali se moze na k800 staviti
lighteffect sa nekog drugog
moba ? nekako mi se cini
cool onaj sa w810i !? pozz
evo, to je sad novost
ali ne mozes stavljat od drugih mobova, samo one lighteffectse napravljene za k800/k810
imas tu
ja sam stavio v2 (ja mislim) i sad mi sve tipke i joystick cijelo vrijeme (osim kad je zakljucana tipkovnica) blinkaju, ono- slabije pa jace
meni je to super- vjerojatno trosi bateriju- ali sta je tu je
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nemam za r1, ima nesto za r8 da ubacis i dobijes na mobu 30-ak jezika (medju njima i hrvatski)
a lighteffects nisu na topsonyu nego na se-nse
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
a jbt,stacu sad radit,znaci moram ga flashat ponovo skroz
EDIT:
mjenjao sam splash i koju god sliku stavim bude samo crno,naravno slika je 240*320i stavim ime splash bez ektenzije
Zadnji uredio ravilov : 09-03-2008 u 22:13 Razlog: koristi gumb EDIT!
Jel si probao staviti original???
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
trazio sam bezveze menu ikone za moj k800 i naisao na neki post sa menuom temom i sto je najzanimljivije media player(WMP_11_XTREME)...
uzgleda jako dobro samo neznam promjeniti ovaj media player skin, probao sam ga svugdje ubacivati preko xs-a ali neide. help?
![]()
evo i ja sam stavio taj menu,izgleda premocno,ako skuzis kako stavit taj skin za player javi,ako ima slika moglo bi se nesto izkemijat sa imagetoolom
treba ga patchati, što znači moraš otvorit db2020 image tool, i preko njega napravit patch za taj skin
a znam i ja to ali treba slika biti 240*236,i da fino pase a ova je 240*320
Želim k800 flashat u k810 iskljucivo zbog toga jer ima patch za zakljucavanje poruka...
Al kad ga flasham u K810 SW-R1KG001 onda necu moc upalitit mob jer mi je kodiran. Jel postoji za taj soft od k810 patch za Remove SIM-Lock ??
Jer sta ce mi taj jedan patch ako istovremeno newcu moc koristit uredaj kad je zakljucan pod stranom mrezom. Hvala!
W595 waiting for se tools
Uvijek postoji SIM lock patch generator.
stavljao sam patch abstract media player v3.0 i 2.2 i sve prode ali player ostane isti
na k800i imam firmware R1KG001 - koliko mi je potrebno ga mijenjati?
na seus, mi pokazuje da imam zadnji dostupan firmware
nemam nikakve zamjerke na meni i mob, prije imao k750i, osjećam se kao da sam prešao s magarca na konja
jedino imam zamjerku, da je zvuk u slušalici PREtih, i to me u gradu jako nervira... vjerojatno bih morao patchati...?
Evo opet aj nesto trazim....
Neznam gdje se obratiti al znam da ovdje ima puno stručnjaka...
Treba mi najbolji camera driver za k800 odnosno k810
Al baš da je najbolji koji postoji za taj model i da netko ima iskustva pa da mi moze rec koliko je dobar, naravno trebam za obje kamere. Hvala.![]()
@jolly bravo
stavi si nove acoustic drivere, pogledaj prvu stranicu ove teme za uputstva
@gluove
za koje obje kamere (mislis i za "videopozivnu kameru")?
svakom je drugi bolji, ali meni je najbolji ultimate camera driver- ali najbolje ti je isprobat par drivera pa odluci koji je tebi najbolji
Po meni ultmate camdriver je po meni najbolji
Preporuke za 2.44 withan, ubacio sam na prvu stranu sve verzije 2.44
Takodje na prvu stranu ubacene menu ikonice(posto nije moglo sve stati u jedan post, izmenio sam neke moje stare postove)
hvala poskidao sam ovu novu verziju withan i acustuc drivere i pokoju themu. Samo jos ako netko zna kakav dobar za prednju kameru, solidan mi je i original driver al želio bi bolje ako se nudi... hehe
Btw hvala za ove drivere i theme![]()
Mozes probati od number1 modovani camdriver za prednju kameru:
Verzija 2.5
http://www.4shared.com/file/39662462...amdriver1.html
http://rapidshare.com/files/10001112..._K800.rar.html
eto valjda ce ovaj raditi. uradjen je resize doticnih slika.
p.s. zar ti nije lakse napraviti novu mapu u xs /tpa/system/multimedia/mp/skin/ i uploadovati tu slike.
Zadnji uredio Ico86 : 16-03-2008 u 18:54
Bookmarks