http://www.zv.hr/sajmovi/163/posjetitelji_hr.html
Radno vrijeme:
27.3.2008. - 8.30 - 17.00 sati (press & vip day)
28.3. - 3.4.2008. - 9.30 - 19.30 sati
4.4.2008. - 9.30 - 22.00 sati
5.4.2008. - 9.30 - 19.30 sati
6.4.2008. - 9.30 - 18.00 sati
Dali netko zna do koliko je sati veceras otvoren auto show???
http://www.zv.hr/sajmovi/163/posjetitelji_hr.html
Radno vrijeme:
27.3.2008. - 8.30 - 17.00 sati (press & vip day)
28.3. - 3.4.2008. - 9.30 - 19.30 sati
4.4.2008. - 9.30 - 22.00 sati
5.4.2008. - 9.30 - 19.30 sati
6.4.2008. - 9.30 - 18.00 sati
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja idem sutra....![]()
također također...sponzorske obaveze i osobne![]()
ako netko viče na tomića to sam ja![]()
Zadnji uredio therrlu : 28-03-2008 u 13:54
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ja cu nedjelju.jedva cekam vidjeti Ferrari 599GTB Fiorano i one klasike od Mercedesa.
Bem ti krušnu mrvu, morat ću se preseliti!
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
idem ja sutra. moram ić malo frendicu pozdravit, ona radi u mercedesu
pokazala mi slike od nekog unutra prekrasna crvena koža..jooj![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ja bio danas,preludo,alfa 8c izgleda prekrasno,odigrao neki simulator voznje,gt 5,par sekundi kasnio za likom,nadam se nekoj nagradi,hehe
ja idem sutra...
Jel bila danas velika gužva??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja sam danas bio, bilo je dosta gužve, samo da vas nešto pitam: negdje sam čuo da su izložena 3 F1 bolida, ja sam vidio samo jedan: Renault
the best of the best su mi: slr mclaren, ferrari 599gtb fiorano, maserati gran turismo i bilo je dosta tuniranih auta baš po mom ukusu
i porshe boxter s je super, ma i audi r8
ma ima ih previše za nabrojavanje, uglavnom, svakome preporučujem da ode tamo![]()
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
ja sam isto bio danas- pa bila je guzva, ali se moglo do svakog auta
ja sam vidio 2 bolida-kak nisi vidio ovaj drugi, bio je prekoputa renaultovog?valjda jesu to bolidi- ove prve dvije slike![]()
htio sam igrat gt5 ali je neki debilni klinac igro- zabio se u zid i tako stajo 2 minute, nije znao kak ic u rikverc
ja sam se divio audiu r8, ali bezveze sta se ne moze uc u njega()
evo i par (11) slicica- uglavnom sam sliko ove dobre aute, skodu i slicne i doma vidim:
![]()
Zadnji uredio georgy : 29-03-2008 u 23:21
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma vidio sam ovaj drugi, nije to f1
također, dok sam prolazio pored svakog simulatora neki su klinci igrali koji nemaju pojma, stalno se zabijaju u zid i slično![]()
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Da bila je guzva,nazalost nisam ni ja vidio f1 bolide,steta
Jel ima kaj hybirda? ja bi to iso pogledati
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Imas Lexusa,mislim da su 2 modela hybridi,i toyota,ali auto je smijesan,unutra je parket![]()
![]()
idem sutra, samo zbog miceka evo x
(i hostesa )
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
ja bi se htio zicnut u ovaj bolid, i druzit s tetama![]()
@smrt
da, toyota prius, njega mozes osvojit u nagradnoj igri
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo dosli rezultati gt 5-a,18 sam,5 sekundi za pobjednikom,ah kad sam morao voziti skylene-a
Eto da se malo na dovežem sto se tice EVO X ja ostaoh lagano razocaran, lijep mi je auto ali stari kao da ima više "karizme" i stari je sto se tice dizajna nastupao agresivnije barem sam ja takav dojam stekao, komercijalizacija mu je popapala neke cari, stari tj EVO IX puno lijepše predeod novoga. Baš bi me zanimala usporedba u nekome testu ta dva modela a i osobna iskustva pošto sam imao prilike voziti stari model od jednog našeg poznatog drajvera
Sto se tice samoga sajma nije me oduševio baš, prvi dan sam bio od otvorenja do zatvaranjai nekako mi je sve ukupan dojam bzvz.
![]()
Išo sam ciljano da odaberem novoga tutaca i na kraju više ni sam nisam znao što bih eto do sada dok sam uz kavicu prelistao kataloge, cjenike i smanjio malo doživljaje od jucer. Što se tice probnih vožnji mogu reci da im je to katastrofalno organizirano, u paviljonu 15 se nalaze probna vozila i može se isprobati: citroen, peugeot, renault, nissan, kia, honda, seat te mazda(bili su samo s modelom 2). Moram napomenuti da su im probne rute ocajne, tj kratke da se ne stigne uopce auto osjetiti a niti isprobati, od inine zgrade se vozi do prvog kružnog toka na bundeku, strava![]()
![]()
, znaci kroz dva semafora u gužvi stojiš i to je to. Eh da i ono što je važnije za nas mlađe vozace to je da se ne može voziti niti isprobati auto ako nemate najmanje 5 godina iskustva, eto ja sam se tu malo provukao uz vezice i poznanstva, možete provozati jedino hondu jazz.
EDIT: da još sto se tice tih probnih vožnji pola od ponuđenih proizvođaca je tamo stavila aute i standove nije bilo nikoga od osoblja da se dogovoriš oko probnih voznjica, ja prvo pomislio ljudi bili na pauzi, gablecu i sl al u par navrata sam dolazio i nije opet bilo nikoga.
Sto se tice utrkivanja tj natjecanja u onim homologiranima fabiama za utrke mogu isto samo pokuditi organizaciju, auti su ocajni tj oni su više manje dali svoje. Znaci vozi se između cunjeva na dvije dobivene (mora se platiti 100 kn da bi se natjecali), ali pazite sad ovo sveukupni pobjednik na kraju auto showa dobiva jednu od te dvije razjeb*** škode fabie. Probna vožnjica ili ti tri kruga stoji 50 kn ali ja nisam ništa platio opet vezice i poznanstva. Auti su u ocajnim stanjima za moj ukus, na ovoj jednoj sam digao haubu i gledao motor, ono "filter" za zrak je tj zaštitna mrežica da ne dolazi smece potrgana, hrđavo i sl i sl, jedna je cak i udarena malo pa kada vozite u zavoju guma struže po braniku i blatobranu a oni to dijele za pobjednika
, prijašnjih godina su dijelili novi auto a sada ovo. Skupni steceni dojam u mome slucaju je cista dvojka ako bi se djelile ocjene od 1-5.
Zadnji uredio DJ X2 : 30-03-2008 u 13:01 Razlog: nadopuna informacija
Bookmarks