kad sam imao vip karticu u k810, mogao sam ukljuciti opciju info o stanici i pisalo mi je ispod onog viphr (operatera) na standbyu otprilike gdje se nalazim (s koje stanice primam signal- valjda)
i sad sa tele2 karticom to ne mogu ukljuciti, jel zna netko kak se to ukljucuje?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
to samo vip ima
After all...
Nekada davno je Vip imao pogodnost da kada pičaš preko pojedine bazne stanice koju si sam predhodno odabrao kao "Home" imaš povlaštenu cjenu razgovora. Zajedno sa tom uslugom bila je u ponudi mogućnost očitavanja bazne stanice preko koje mobitel trenutno radi. Od tada je ta mogućnost u ponudi samo kod Vipa a ostala 2 operatera ne podržavaju tu mogućnost na svojim baznim stanicama.
Čini mi se da mi je jednom i mobitel koji radi sa Tele2 karticom pokazao baznu stanicu ali je bio spojen na Vipov odašiljač u romingu.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Tocno, info o stanici je usluga mreze a ne mobitela.
A TELE2 je u pocetku imao losiju infrastrukturu, pa su koristili dio VIP-ove. Zato se ponekad kod njih vidjela bazna stanica.
zašto simpa to ne podržava
Pitaj T-Mobile.
Bookmarks