uzmi w610, tanji ti je, manji i ljepsi. i ja cu ga uzeti ali u 9 mj. tak ne slikas, a i w610 ti ima izvrstan fotic. jedino mi je sto ima male tipke. ali je lijep.... uzmi crnog!![]()
Nikako da se odlucim koji od navedenih da uzmem!
Najveci problem mi zadaje EKRAN na w610 koji mi se cini dosta mal.
Jel velika razlika u preslusavanju mjuze na w610 i k810..mislim kvaliteta zvuka, slusalice, premotavanje, eq, itd.
A opet mi se w610 cini lijepsim..
Nemam pojma !!!
Fotic nekoristim na mobu ama bas nikada! A opet mp3 imam takodje SE od 20GB, ali opet nije mi uvijek pri ruci a mob je tako da cu vjerovatno ponekad i slusati radio ili mp3-cu.
Karticu imam od 2GB M2!!
hVALA !!
uzmi w610, tanji ti je, manji i ljepsi. i ja cu ga uzeti ali u 9 mj. tak ne slikas, a i w610 ti ima izvrstan fotic. jedino mi je sto ima male tipke. ali je lijep.... uzmi crnog!![]()
nema potrebe uzimati k800 ako ne koristis kameru.w610 je itekako dobar izbor.walkman je doveden do savrsenstva.
A sad... pošto si rekao da ti kamera nije važna, tj da ju ne koristiš, onda uzmi W610.
W610 je fizički manji, lakši...
Razliku u veličini displeya (fizičkoj) i nije baš prevelika, jedino je razlika u rezoluciji gdje je k810 bolji...
A W610 nema joystick što je još jedan plus...
mislim da je zvuk malo bolji na W610 zbog boljih slušalica. a walkan soft je malo bolji od običnog SE softa što se tiče slušanja mp3ca.. ali nije neka prevelika razlika...
Kad bih ja kupovao, kupio bih K810 samo zato jer ima bolju rezoluciju displeya i bolju kameru...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
k810!
bolja kamera, noviji...
ma sve sto mos zamislit osim tog mp3 je bolje na k810...
a kamera ti uvijek moze ljepo posluzit...
ma sta ce ti k810 ak ti kamera nije tak vazna ...
uzmi w610 ...
btw svi znaju da je walkman bolji od cyber-shot -a![]()
![]()
w610 definitivno! crni! puuuuno je ljepsi! a funkcije su tu negdje... meni osobno je w serija najbolja....
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
w610i,auper je a i meni je osobno w serija draža..
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Otkuda ti je pao uopce k800 na pamet ak ti kamera nije prioritet,znaci w610 uzmi....
pa eto, mislim da vise nemas sta razmisljat, w610 i bok![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks