AdriaROUTE Garmin XT 2.0
Mireo Cardinale 2.3
iGO/MioMap
Ostalo
Ovo je 2.0 nadogradjena na 2.3 i radi 100%, provjerno na mojem uredjaju.
http://rapidshare.com/files/10155784...INALE.rar.html
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Powered by www.net-trgovina.com
Ljudi trenutno ništa osim originala ne radi duže i stalno. neznam što sve nism probao u posljednjih 5-6 mjeseci. Na kraju sam odlučio kupiti origđiđi 2.3. sada sam miran za Hrvatsku a za van i 2.0 je OK.
DrPurgar
Izgleda da ću i ja to na kraju morat napravit. Meni treba dosta radi posla, stalno sam negdje...dobro me sluzi ova 2.0 al sad ima sve vise cesta i auto cesta koje nisu gore. Ako u skorije vrijeme ne nadjem crack morat cu kupit oriđiđi.
Imam pitanje, npr. kupim original 2.1 i onda skinem sa Mireove stranice upgrade na 2.3 jel to moram naknadno nesto nadoplatit ili sam kupnjom ove 2.1 verzije zapravo dobio mogucnost neogranicenog upgradea.
Powered by www.net-trgovina.com
hmmmm...mozda znate, ali mozda i ne, ali ako neznate onda evo vam obavijest da je 23.04.2008 izasla nova karta za igo 2006
Ja osobno pokrenuo na iGO My way 2006 plus
osobno mislim da je Cardinale najbolji.. upravo sam trazio jedno selo u Baranji i na iGo sa ovom najnovijom kartom i na Garminu XT uopce nema ceste do njega.. a na ViaGPS 1.5 ima.. ne moram ni napominjati da na Cardinale 2.3 takodjer postoji cesta...
a neznam...meni ovako odoka se svidja igo i nemam ga namjeru mijenjati...ugl koliko sam vidio pronadje ova sela od cca 300-400 ljudi, a sad ipak neidem u neke turbo zabiti(ispricavam se ako sam koga uvrijedio) pa da ih moram naci...
Hvala za link!
Upravo sam si stavio novu kartu za hrvatsku u iGO 2006 plus i moram reći da cardinale više nije najtočnija karta za hrvatsku.
Sve što je falilo u prošloj karti je popravljeno Imena ulica, dodane su sve selendre (sa imenima ulica i brojeva) za koje ja znam (istra, slavonija, dalmacija, hrv. zagorje).
Ja sam se uselio u novu zgradu prije 4 mjeseca (zaprešić), i upisana je u kartu, što bi značilo da je karta iznimno deteljna, točna i nova (cardinale 2.51 nema moju zgradu).
Tako moram izjaviti da je iGO upravo po točnosti nadmašio cardinale.
G.Adamski says Hi!
Ne bi se složio s tobom. Ima puno mjesta i ulica koja nisu upisana na IGO 2006 plus a na Cardinale 2.0 jesu. Koristim oba softvera dugo i najnovija karta za IGO 2006 plus je još uvijek manjkava u odnosu na Cardinale 2.0 iako vjerovatno ima točaka koje su označene na IGO-u a na Cardinaleu ih nema ali u puno manjoj mjeri.
PREDATOR
slazem se s predatorom. i go npr uopce nema pokrivenu koprivnicu. koristim igo, adria route, cardinale i cini mi se da cardinale ima najprecizniju kartu, igo najbolji software, a garmin je negdje izmedu.
evo danas skinuo iGO 8 final i mogu reci da je puno bolji od Cardinale-a. popravili su i mapu koja sada ima i kucne brojeve za Osijek a do sada nije imala i cak i ima cesta do sela koje sam spominjao par postova iznad.. tako da od sada cu radije koristiti iGo.. puno je ljepsi i prakticniji od Cardinale-a.. verzije prije ove final nisam uopce mogao pokrenuti.. skroz su mi javljale "out of memory" a ova final verzija radi bez problema...
Nikakav crack, kod mene radi bez problema.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
.... HM .... zasto onda meni pravi frku .... a isti uredjaj ....
Bookmarks