http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_173886
+ recimo ovo:
http://tinyurl.com/2rfujz
ja sam prezadovoljan tom kombinacijom
dosadile su mi hs-23, jel mi možete neke druge preporučiti? (ako ima in-ear)
gdje kupiti, koja cifra (po mogućnosti da su jeftinije) itd itd.....sad ćete vjerojatno pisati "pogledaj na mobisu"...... gledao sam, ali svaki drugi link nema niti sliku niti ikakav opis.....
Hvala
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_173886
+ recimo ovo:
http://tinyurl.com/2rfujz
ja sam prezadovoljan tom kombinacijom
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Moj ti je savijet da što god misliš uzeti da prvo isprobaš, da li si zadovoljan kvalitetom zvuka. Ja sam ove prve u prvom linku, također gledao da bih si kupio ali mi nemaju neki zvuk, odnosno imaju neki tupi/niski bass jako loš, koda ga i nema, dok s original sve 5
te sluske koje se dobiju s adapterom nisu nista bolje od obicnih, zato sam mu napisao da potrazi neke dobre sa 3.5 mm konektorom
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
E, ovako. Što se N73 tiče, ništa bolje od HS-23 nećeš naći, odn. upravo te su najbolje. Imaju najbolju reprodukciju svih tonova. Moje osobno iskustvo, a imam još tri vrste raznih sluški, ali nema kvalitete tona.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
To još jedino nisam usporedio. To je onaj adapter koji nema nikakve tipke (za daljinski) na sebi, jel tako?
Ako da, mogao bi biti koristan.
Mislim, imam N73ME i AD-41 u kombinaciji s HS-28. Ma čisti drek! Obične HS-23 ih šibaju u svakom pogledu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ma ljudi imam i ja n73 ME , prije sam koristio k750@w800 . Bio sam na onom djelu foruma... I mogu vam reci da ni jedne Nokia slusalice ne mogu se porediti sa hpm-70 ... Daleko najbolje slusalice koje sam ikad imao za mob... Jesam li u pravu ? Ja kad slusam na ovim od nokie, cujem ono sta se oko mene prica, bez obzira sto su in ear ove nekakve. ali kod hpm-70 ne cujes nista , mislim oko tebe
!!! Cak sam i hpm-70 prikljucio na adapter od Nokia slusalica , ne znam sad koje su... I opet isti je zvuk...
![]()
prije par dana sestra si je kupila SE W580i, i dobila iste slušalice ko na slici od BHF-a (samo kaj su plave). Probao sam ih i stvarno nemam komentara: od jasnog zvuka do bassa.
Zadnji uredio Ico : 23-03-2008 u 17:25 Razlog: čovjek traži da mu preporučite slušalice a ne neki drugi mobitel. držite se teme!
Ja na svojoj N73 koristim obične, original slušalice HS-23 i sasvim sam zadovoljan, mada sam i ja razmišljao o promijeni ali mi ni jedne od Nokije druge koje sam isprobao nisu bile dobre.
E sada imam i adapter AD-46 u kojeg možeš utaknuti 3.5mm i onda adapterić u mobitel, ali to ne koristim jer mi se neda sve puno žica imati, kako kažem zadovoljan sam i originalom.
Sada radi usporedbe originala i korištenih 3.5mm preko adaptera je sljedeče, nešto jači zvuk na 3.5mm i mislim malo drugačija boja zvuka, možda malo kvalitetniji i čišći zvuk, tako ja čujem ali ne opeta tako drastično da bih prestao koristiti originalne HS-23. 3,5mm koje sam isprobao su neke od Sony-a koje koristim na MP3 player-u
najbolje bi bilo da si kupis adapter za standardne slusalice i neke postene, kvalitetne slusalice, dobar izbor bi ti bile ove walkman slusalice, a moja preporuka ti je, ako trazis in-ear sennheiser cx300 ili neke sony iz ex serije. najbolje su ti shure slusalice ali ne vjerujem da bi dao toliko novca za slusalice.![]()
Dinamo rules!!!
Ako ti je konektor 3,5mm ja ti preporucam Nokia HS-62 slusalice (a i ne treba biti zato sto imas adaptere za sve Nokia-e u kutiji).
Meni su sa N91 8GB stigle HS-28 slusalice (in-ear) i AD-36(dodatne kontrole), dosta sam zadovoljan sa njima.
Ali sam na Nokia stranici nasao da imaju HS-62 (naglavne) slusalice, naravno u Mobis-u ih nema u ponudi i nezna se kada ce stici.![]()
Posto ja nisam imao mira i zelim kvalitetnije slusalice za mobitel (ali i sve ostalo, zbog 3,5mm konektora), na Britanskom E-bay-u sam nasao HS-62 za 230kn sa dostavom. Narucio sam ih 1-2 dana prije prvog maja (1.5.), jos me snasla i nedjelja. Slusalice su stigle u ponedjeljak (5.5) na carinski odjel poste, tamo sam morao platiti jos 70kn (porez i taksa, carine nije bilo za platiti).
Za 300kn sam dobio odlicne slusalice. Bass je super, a ima i visokih tonova (nije ono da je bass prejak, a visoki tonovi se uopce nemogu cuti), izolacija vanjskih zvukova predobra. U kutiji sa slusalicama dodje i AD-50 (3,5mm na 2,5mm) i AD-15 (3,5mm na pop-port). Ovi dodatni konektori dodju 100kn kad bi se kupovali zasebno.
Nokiana odlicnim slusalicama
Zadnji uredio Th3 0n3 : 07-05-2008 u 16:25
Dernek
Vrsta druzenja i okupljanja koje zavrsava intervencijom policije
ali nisu ni do koljena Sony Ericssonu sto se tice slusalica
potpisujem, ja za SE koristim hpm-75 i ja sam preprezadovoljan, još sam na mobu promjenio acoustic drivere i meni je zvuk presavršen
Bookmarks