Baš ne kužim taj mentalni sklop, bez uvrede ikome sa ovog foruma, iskreno.
@Tetronic: nema smisla ni potrebe nikoga prozivati, nisu svi isti
Ovo što se planira je školski primjer primitivnosti - čovjek strada zbog načina odjevanja ili pak glazbe koju sluša. Nadam se da do ovoga na kraju ipak neće doći jer će Zg postati zadnja destinacija na kojoj bi napravio pauzu u putu ili pustio mjehur![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
je, sutra dolazi 2000 boysa na trg, pomest ćemo sve živo i mrtvo, sve kaj nam stane na put, opljačkat ćemo cijeli grad, srušiti sve narodnjačke klubove, poubijati, silovati, zapaliti sve što nije naše, . . .
sad zadovoljan?
kako to da danas na sprovodu nije bilo sranja, a bilo je jako puno subkultura na jednom mjestu, ponajviše navijača, ali i jako puno drugih . . .
i niti jedno sranje . . .
a kao što sam već rekao, najlakše je tim sajtovima tako zaraditi . . .
stave članak o tako nečemu, ljudi klikaju i pare kapaju . . .
a vi sad vjerujte ako hoćete . . .
ja znam da se ne planira ništa takvo, jer se ne želimo spuštati na tako nizak nivo . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Vjerojatno je novinarska izmisljotina ali to ne znaci da se nece naci pojedinci poput ovog:
(quote sa bbb foruma)jel bi mogla udruga neslužbeno inicirat to da se sad dok je ovo sa Franom sviježe malo isprebijaju na ulici metalci i sva ta ostala govna........Takvi bi se kreteni trebali istrijebit.....Poznaval sam Franu i bil sam mu na pogrebu pa morate znat kolku mržnju osječam prema tim metalcima..........Ja osobno ak vidim kojega na ulici slomit ću mu pičku odma....
nije mi jasan ovaj internet i ostalo.Kako vi znate sta se dogodilo taj dan?jeste vi bili tamo?kako znate da oni nisu prvi napali?Zasto decko mora umrjeti?daj imajte razumjevanja prema njegovom malom bratu od 10 godinu i majki samohranoj,nije mi ih nikako bilo lako gledat na sprovodu,izrazit im saucesce...Dajte niste uredu..
Sto se tice samih novinara...Katastrofa...Pa ko ce im vjerovat.Sta je onaj as bio napisao kada je reko da ce biti nereeda u vukovaru?i sta je bilo?
BTW brljo vidio sam te..xD
ja ti garantirano tvrdim da je . . .
takvih debila kojeg si ti citirao po forumima ima kolko oćeš, svi jaki iza tipkovnice i monitora, a na ulici manji od makovog zrna . . .
većina jih su klinci koji svoje frustracije liječe na internetu i time misle da su face . . .
da, sad svi novinari spominju ekipu agram crew, za svako sranje agrami su to napravili, objavili su da je frane bio njihov član, totalna laž, da su oni organizirali napad na te metalce, a nitko od njih nije ni primirisao ribnjaku, svašta im se prišiva, a narod to guta i prihvaća kao istinu, što je žalosno . . .
sad, ajmo malo realnije pogledati, kad bi se i išlo u to čišćenje, pa ziher se ne bi nalazili na trgu, njih 200, zamislite kako bi to izgledalo . . .
pa policija bi ih sve odmah privela i bok, što je dokaz da je onaj mail napisao neki dečko/cura od kojih maksimalno 13-14 godina, što se može i zaključiti po načinu pisanja . . .
a kolko sam ja čuo, oni nisu bili nikakvi metalci/punkeri/darkeri, već neka obična ekipa, a to su samo novinari napisali, a svi se tog primili kao pijan plota . . .
marine, spomenuo si sprovod . . .
žalosno je da policija na sprovod nije pustila sada nažalost najstarijeg brata, nije mogao prisustvovati ispraćaju brata, s kojim je živio, spavao, izlazio . . .
a srce mi je puklo kad sam vidio najmlađeg brata pored lijesa, ne znam kolko godina ima, ali onak mali, uplakan, . . .
svećenik je rekao jednu predivnu rečenicu:
frane, bio si vatreni navijač dinama, kako si na zemlji navijao za dinamo, tako gore na nebu navijaj za dušu onoga tko ti je odrezao krila u tvom letu života . . .
(nije točan citat, ali u tom stilu)
Frano Despić [1990 - 2008] R.I.P.
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ja Mamića više poštujem nego bilo kojeg pojedinca iz BBB-a,da, sad svi novinari spominju ekipu agram crew, za svako sranje agrami su to napravili, objavili su da je frane bio njihov član, totalna laž, da su oni organizirali napad na te metalce, a nitko od njih nije ni primirisao ribnjaku, svašta im se prišiva, a narod to guta i prihvaća kao istinu, što je žalosno . . .
Svaka čast, ima iznimki, ali oni su u toj gomili neprimjetni.
Ja još nisam čuo da su punkeri radili nerede po gradu, tukli ljude jer im nisu posudili cugu i sl. Sigurno, ima par takvih, ali da postoji organizacija poput BBB-a kojima je hobi zajebavanje ljudi to je ipak strano kod punkera.
Policajci su nezainteresirani. Da su zainteresirani, stjerali bi ljude iz zatvora sa sitnim prometnim prekršajima i na dugogodišnju robiju uveli one BBB-e koji tuku druge bez razlogasad, ajmo malo realnije pogledati, kad bi se i išlo u to čišćenje, pa ziher se ne bi nalazili na trgu, njih 200, zamislite kako bi to izgledalo . . .
pa policija bi ih sve odmah privela i bok, što je dokaz da je onaj mail napisao neki dečko/cura od kojih maksimalno 13-14 godina, što se može i zaključiti po načinu pisanja . . .
Buraz mu je u Remetincu, što dovoljno govori o mentalitetu familije.žalosno je da policija na sprovod nije pustila sada nažalost najstarijeg brata, nije mogao prisustvovati ispraćaju brata, s kojim je živio, spavao, izlazio . .
I on je riskirao život zbog cuge? Pa to moraš fakat biti... Da naneseš tugu svojoj familiji zato što se želiš (besplatno) napit?a srce mi je puklo kad sam vidio najmlađeg brata pored lijesa, ne znam kolko godina ima, ali onak mali, uplakan, . . .
Možda imam okrutna uvjerenja, no onaj čovjek koji cijeli život radi samo zle stvari, ne zaslužuje biti sažalijevan, pa kako bi to izgledalo kada bi ljudi oplakivali svoje krvnike?
ZA BAD BLUE BOYSE:
Ako želite zaslužiti moje i poštovanje drugih ljudi, izbacite pojedine majmune iz svoje organizacije, bavite se isključivo humanitarnim poslom i živjet ćete u našim dušama ko dobri ljudi. A ovako, zbog uvjerenja pojedinaca iz vaše grupe, neki, poput mene, vašu organizaciju smatraju neonacističkom jer batinjanje punkera isključivo zato što ima dugu kosu nije opravdano, vjerovali ili ne.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
nisi čuo jer to nije vijest, ali ni punkeri nisu zlato . . .
i oni znaju raditi sranja, samo to baš ne završava po novinama . . .
a i kakve veze imaju pankeri s ičim?
da, baš su nezainteresirani . . .
otiđi večeras na opatovinu, ribnjak ili malo po parkovima pa ćeš vidjeti kako sada stalno patroliraju, samo je žalosno da se nešto mora dogoditi da bi se oni pokrenuli
kako možeš tako nešto uopće reći, buraz mu je u zatvoru radi toga kaj je bilo, na obavijesnom razgovoru koji traje već par dana . . .
otac te obitelji je položio život na oltar domovine da bi ti sad tu mogao srati po njemu i njegovoj obitelji . . .
imaj bar malo poštovanja prema preminulima, ili nemoj pričati o stvarima koje ne znaš . . .
ovo je bio jako nizak udarac, ali ni to me više ne iznenađuje na ovom forumu . . .
on nije riskirao život radi cuge, kaj ti znaš kaj je tam bilo?
samo vjeruj novinarima i živi u njihovom svijetu . . .
od kud tebi da je on radio samo zle stvari?
dečko je bio sasvim normalan . . .
humanitarnih akcija je bilo jako puno, samo to nije vijest koja će prodati novine . . .
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/fset.html
(pročitajte cijeli članak, posebno kraj)
Zadnji uredio bbbrljo : 20-03-2008 u 15:20
bejb.. drag si mi, to znas.. smatram da nisi mutav, dapace, jako si bistro momce.. i stoga ne mogu pojmiti kako je ispod tvojih prstiju proizasla ova gore podvucena recenica?! pa ofkors da to nije obavijesni razgovor!! jos nikad nisam cula da takav traje 5 dana i da za vrijeme trajanja maloljetnik citavo vrijeme bude pritvoren!!
nadalje, koje veze ima to sto mu je caca poginuo u ratu? jel bi to sad trebalo znaciti da su djeca branitelja povlasteni stalez koji smije raditi stogod pozeli bez snosenja posljedica?
jesi ti osobno poznavao Franu? jeste si bili bliski? jel itko od vas forumasa koji tak zestoko sudjelujete u raspravi bio blizak s njime? nekak si mislim da niste.. i zato je nadsve mutavo tvrditi "decko je bio agresivac" ili "decko je bio mirna dusica" kada o tome pojma nemate!
brljo.. pametan si i drag decko.. individua koja se svojim stavom ustvari ne uklapa u tu iskrivljenu sliku navijanja.. ne navija se celavim glavama, rasjecenim arkadama, sakama.. ne navija se da bi se pripadalo skupini navijaca.. shvati da sa izjavama poput ovih gore samo potkopavas svoju inteligenciju, jer zvucis kao pripadnik neke sekte koja ti ispire mozak.. of kors da decko nije zasluzio smrt kolko god da je napravio ili ne napravio sranja, al gle, necemo sad od njega radit nacionalnog heroja samo zato kaj je bio bbb-ovac i kaj mu je caca poginuo u ratu!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Zasto je panker onda uopce nosio noz sa sobom?procito sam bio sada u tramvaju jedan ljep clanak u novinama Metro.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pa njima su lanci nezaobilazni dio outfitapankerima, jel. kao sto su bbb - ovcima letve i grane rekvizit nuzan za setnju Ribnjakom..
i dajte se vec jednom dogovorite, jel taj s nozem bio panker il nije bio panker, brljo tvrdi da nije bio.. il je to po difoltu, cugao je na Ribnjaku, ziher je alternativac.. i ja sam cugala na Ribnjaku, a ja sam teta u vrticune nosim, doduse, nozeve sa sobom, al nosim suzavac.. bbb - ovci, ocete i mene zmlatit?
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ste razmišljli da spojite teme ove dve
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
da, oni su uhićeni odmah nakon toga . . .
naravno, pravobraniteljica nije bila obavještena, tamo su dio vremena provodili bez roditelja na ispitivanju, uzeti su im podaci, te mislim da su ujutro pušteni kućama . . .
dan-dva kasnije ih zovu iz murije da se moraju javiti u policiju, i otad do jučer su bili u muriji, ne znam dal su danas pušteni . . .
ne, ja sam prvi protiv toga da su djeca branitelja povlaštena, to sam samo spomenuo jer je dotični forumaš obitelj htio prikazati kao problematičnu, kao zadnji ološ, . . .
da, dobro sam poznavao franu . . .
živio je prije kod mene na kvartu, zajedno smo cugali na spomenutoj opatovini, imali smo mnogo zajedničkih frendova, . . .
ja to niti ne pokušavam, ali ne mogu dopustiti da netko samo tako pljuje po njemu, po navijačima, jer svi, nažalost, vjeruju novinarima . . .
a kolko su ljudi zatucani, dokazuje činjenica da me jedno desetak ljudi pitalo kako idem na sprovod dečku kojeg su ubili boysi, kak je to nezgodno, . . .
to pokazuje kako se to prezentiralo u novinama i kako su to ljudi shvatili . . .
jer ja sam čuo nekoliko priča, ali nažalost sve su imale isti kraj, gubitak jednog mladog života . . .
ko, dečki iz agram crew-a?
po pričama, navodno nije, ekipa koja je bila s njim je nakon napisa u novinama da su metalci/pankeri/whatever nazvala novine da to demantira . . .
jer su novinari objavili da su to bili pankeri/metalci, a ljudi odmah povezali s ribnjakom i tako zaključili da to mora biti tako . . .
vjeruj mi, nisu . . .
e, a kaj je taj agram crew?? neka podskupina bbb - a?
Naveo sam ih kao primjere, mogo sam reć i metalcenisi čuo jer to nije vijest, ali ni punkeri nisu zlato . . .
i oni znaju raditi sranja, samo to baš ne završava po novinama . . .
a i kakve veze imaju pankeri s ičim?![]()
Sve što je imalo zajebano završi u novinama (dovoljno ti govori činjenica da pol strane zauzima članak sa ubijenom mačkom što je prije 30 godina bila dječja igra i niko se nije obaziro na to), a za alternativce (sotoniste ne računam, oni su stvarno neki scary shit) još nisam ništ pročito.
Ovo nije budućnost pa da znaju što ćeš napraviti za sat vremena, tako da na osnovi ovoga ne mogu zatvoriti čovjeka. Svaki zločin mora biti kažnjen, uključujući i te alternativce koji su ubili tog mladog čovjeka.da, baš su nezainteresirani . . .
otiđi večeras na opatovinu, ribnjak ili malo po parkovima pa ćeš vidjeti kako sada stalno patroliraju, samo je žalosno da se nešto mora dogoditi da bi se oni pokrenuli
Ovo prvo je objasnila LaLuNa.kako možeš tako nešto uopće reći, buraz mu je u zatvoru radi toga kaj je bilo, na obavijesnom razgovoru koji traje već par dana . . .
otac te obitelji je položio život na oltar domovine da bi ti sad tu mogao srati po njemu i njegovoj obitelji . . .
imaj bar malo poštovanja prema preminulima, ili nemoj pričati o stvarima koje ne znaš . . .
ovo je bio jako nizak udarac, ali ni to me više ne iznenađuje na ovom forumu . . .
A drugo, niko nije tjerao oca u rat. Prema registru branitelja (koji je veoma sumnjiv) mi smo mogli pokoriti cijeli Balkan, a čak i da nas je bilo i 3 puta manje, to bi isto bilo previše. No, nećemo o braniteljima, to je ipak osjetljivo područje.
Ti si stalno pričao da je tamo normalno porječkat se zbog cuge. OK, ovaj dio povlačim, no NEMA te stvari zbog kojih se s nekim trebaš potuć.on nije riskirao život radi cuge, kaj ti znaš kaj je tam bilo?
samo vjeruj novinarima i živi u njihovom svijetu . . .
Što se tiče novinara, ko ono stalno pljuje Mamića ? Što je taj čovjek sve učinil prošle godine? Ali BBB su uvijek pljuvali Mamića kad je izgubio 1 tekmu od njih 20,tada su boysi uživali. A novinari su oni koji su to dodatno začinili.
Ne može biti normalan ako se učlanio među BBB-e, a jako dobro zna kakvi su oni. Ako činite dobra djela, reklamirajte ih, jbt! Bez reklame nećete dokazati kakvi ste u stvarnosti. Tako funkcionira današnji svijet.od kud tebi da je on radio samo zle stvari?
dečko je bio sasvim normalan . . .
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
da, podgrupa koja je poznata po raznim akcijama . . .
ja sam ti to napisao jer si ti napisao da su oni bili napadnuti, pa sam te zato pitao za njih . . .
nije, ali da se bolje radilo, puno toga se moglo spriječiti, vjeruj mi . . .
tako je, sad je u rukama hrvatskog pravosuđa, ma kakvo ono bilo, ono će donijeti presudu . . .
mi se tu nemamo šta mješati, naravno, možemo izraziti svoje mišljenje, ali ne miješati se u rad
i to sam ti napisao jer si ti, čitajući bez razumijevanja, rekao da to pokazuje kakav je mentalitet obitelji . . .
time sam ti samo htio pokazati da nisu onakvi kakvima ih zamišljaš . . .
ne, ja to nisam napisao . . .
ja sam napisao da je normalno da se ekipa međusobno traži cugu, nemoj izvrtati moje riječi . . .
kakve veze sad mamić ima s ičime?
znači ja isto nisam normalan zato kaj sam boys?
zato kaj idem na tekme? jer navijam?
mrzim zaključivanje o ljudima po stereotipima . . .
nismo mi neka agencija da se reklamiramo
mi znamo kakvi smo, drugi nek vjeruju novinarima kakvi smo, njihov izbor . . .
Naprotiv, ja sam naveo da postoje iznimke, a ti si definitivno iznimka.znači ja isto nisam normalan zato kaj sam boys?
zato kaj idem na tekme? jer navijam?
mrzim zaključivanje o ljudima po stereotipima . . .
Pričam o onim BBB-ima kojima cilj nije navijanje, nego šore 24-7
A dobro, do kraja postojanja će vaša organizacija biti omražena.nismo mi neka agencija da se reklamiramo
mi znamo kakvi smo, drugi nek vjeruju novinarima kakvi smo, njihov izbor . . .
Ovo nema smisla, ko da raspravljaju alfa i omega. Ti imaš svoj stav, a ja svoj. Kada pogine još jedan navijač zbog totalno ne-nogometnih stvari, onda ćemo ponovo raspravljat![]()
takvih ima jako malo, a takvi ne rade ovakve stvari po gradu, oni to rade s drugim navijačima (ne mislim da se ubijaju, već samo tuku)
i sad će opet početi svi da kaj su oni normalni, da ih sve treba zatvoriti, . . .
da idete na tekme, da brijete na taj stil, shvatili bi, ovako se ni nemojte truditi . . . (riječi jednog psihologa o navijačima)
da, mi ćemo biti glavni krivci za sve probleme u državi . . .
navikli smo . . .
btw, zaboravio sam napomenuti, to nije nigdje objavljeno, ali sam čuo to od nekoliko ljudi
kod te skupine aleksandra k. je navodno pronađeno još 4 ili 5 noževa . . .
definiraj akcije?
i btw, sad sam se sjetila, imam i ja noz! komada dva! jedan je leptir. (dragi donio s maturalca..). i bijah na Ribnjaku jednom. ja sam mas murderer![]()
Bookmarks