to su u zatvorima u britaniji zatvorenici tetovirali na ruke, odnosno 4 prsta šake ( bez palca ), a značilo je All Coppers Are Bastards . . .
taj slogan popularizirala je grupa 4 skins 70-tih pjesmom s tim nazivom . . .
jedna riječ - gamad
to su u zatvorima u britaniji zatvorenici tetovirali na ruke, odnosno 4 prsta šake ( bez palca ), a značilo je All Coppers Are Bastards . . .
taj slogan popularizirala je grupa 4 skins 70-tih pjesmom s tim nazivom . . .
jedna riječ - gamad
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dobro, znam puni nazivNije samo s nazivom, rijecu su isto prikladne
4 skins – A.C.A.B.
Hangin around with my mates one night
WE got in a little fight
Geezer come with a knife in his fist
i got cut along with the wrist said
ACAB ACAB ACAB
All cops are bastards
Coppers come up & say what's
the matter with you?
now they see what we can do
Next thing i knew i was in a cell
all my mates are in there as well
ACAB ACAB ACAB
All cops are bastards
i had a court date to plead my case
they had delight at the look in my face
they said we're gonna put you away
i said all i had to say
ACAB ACAB ACAB
All cops are bastards
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Supkulture mladih.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
jučer, situacija na trgu špotrova, dakle ispred doma sportova . . .
poslije utakmice, ljudi su polako išli doma . . .
mi smo se malo duže zadržali ispred doma sportova
na trgu nije bilo nikoga
ja i buraz smo krenuli prema doma, i kod kipa/fontane smo sreli 4-oricu frendova
stajali su tamo i pričali
pozdravili smo se s njima i krenuli doma u smjeru panorame
na čošku kod panorame su stajala 2 policajca
kad smo prošli pored njih, prvo su nas odmjerili, a onda krenuli na onu 4-oricu frendova
slijedilo je deranje i *ebanje majke, da se gube doma, da nemaju oni tu kaj raditi, da će ih sve privesti u stanicu . . .
sad meni nije jasno
jesu li oni prekršili neki zakon time što su stajali tamo i pričali?
ili je to bilo samo zato jer su bili "obučeni i izgledali" kao navijači?
zar to nije kršenje ustavnih prava o slobodi kretanja?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
http://www.youtube.com/watch?v=ana5d...2/0435006.html
epizoda iz serijala koji je jučer krenuo na toj televiziji, o nogometnoj mafiji u srbiji . . .
http://www1.badblueboys.hr/Forum/Thr...?ThreadID=1177
nadam se da će se sprovesti u djelo . . .![]()
Vukovar
Mi ujedinjene hrvatske navijačke skupine iz svih dijelova Hrvatske
pozivamo sve naše pripadnike i simpatizere, da nam se pridruže na mirnom prosvjedu
koji će biti održan 2. ožujka 2008. u Vukovaru, povodom nedavnog prosrpskog izgreda u tom gradu.
Revoltirani uništavanjem đačkoga doma od strane onih pojedinaca,
koji još uvijek ne priznaju suverenitet i nezavisnost naše domovine,
onih koji ne priznaju naše zakone i poredak dok istodobno uživaju sva prava koja ima pruža naša država,
odlučili smo se ujedinjeni dići i prosvjedovati. Smatramo da se ovakvi, ali i slični incidenti,
koji nažalost nisu rijetkost, moraju oštro kazniti i u buduće spriječiti.
Svjesni smo činjenice da su zbog politiziranja određena tijela zakazala,
da se mnogobrojne udruge za ljudska prava očituju samo „selektivno“, a da naš narod,
pod bremenom svakodnevnih problema, sve to samo pasivno promatra.
S obzirom da smo i u nekim prošlim vremenima, bez obzira na politički sustav,
javno izražavali nacionalne stavove i da smo 91' među prvima stali u obranu naše domovine,
dalje ne možemo sve samo mirno promatrati. Stoga želimo iskoristiti naše demokratsko pravo
i javno podsjetiti mjerodavna tijela i osobe, da građani Vukovara i naš narod,
više nikada ne smiju biti ugroženi od određene manjine,
koja usprkos porazu velikosrpskih ideja, nije spremna prihvatiti suživot i naš pravni sustav.
Sukladno navedenom, 02. ožujka 2008. godine okupiti ćemo se s početkom u 11.00 sati,
kod hotela „Dunav“ u Vukovaru, od kuda ćemo se zajednički pod jedim barjakom
uputiti prema obližnjem spomeniku križu i položiti vijenac.
Na tom mjestu javno ćemo izraziti našu poruku i podršku Vukovarcima,
nakon čega je predviđeno našim prijevoznim sredstvima, otići prema gradskom groblju.
Na gradskom groblju biti će održano predavanje o stradanju Vukovara,
a svaka navijačka skupina imati će priliku položiti svoje vijenac i zapaliti svijeću.
Po završetku skupa, mirno ćemo se razići prema svojim gradovima.
Ovim putem, napominjemo da će ovaj prosvjed biti prije svega domoljuban i apolitički javni skup,
stoga su na njega dobro došli samo ljudi dobre volje i iskrenih namjera.
Molimo sve sudionike prosvjeda da ne ističu svoja navijačka obilježja,
nazive svojih skupina, političke ili ideološke oznake, te da se ponašaju dostojno mjestu na kojem se nalaze.
Iako smo poduzeli sve zakonske korake da prosvjed protekne sukladno
javnom redu i miru, apeliramo na sve da se suzdrže od bilo kakvih provokacija i nasilničkog ponašanja.
U Vukovaru, 2. ožujka 2008., moramo pokazati naše zajedništvo, civiliziranost i hrvatski ponos.
Zajedničkim snagama hrvatskih navijača!
Zadnji uredio bbbrljo : 26-02-2008 u 13:02
isss koji su to debili moji frendovi, oni pricaju kako oni idu tamo s navijacima tuc srbe...![]()
budem, jer su se decki teze nabrijali...ja inace idem svake godine u vukovar, i na groblje i sve... (imam kuću tam) pa znam sve tamo...hvala kaj si ovo postao jer debili ce sad sigurno odustat od polaska...
edit -> e da, miran prosvjed jel to svaki pojedinac zna, da nebi bilo ispada kakvih...?
naravno kada ne pratiš nogomet, Dinamo je pokret naj kraće rečeno. neki imaju potrebu da idu u crkvu zovemo ih vjernici, neki imaju potrebu da idu ukladionicu jer im je to sadisfakcija,neki ljudi se bavesportom zovemo ih sportaši itd. navijači imaju potrebu da navijaju za svoj klub u ovom slučaju NK Dinamo. navijači su stvorili taj pokret pokret "DINAMO" i zato imaju pravo da navijaju za svoj klub. isto tako znamo tko su pravi navijači Dinama , oni koji rade ekscese razbijaju aute, tuku se sa policiom,bacaju baklje na stadion to nisu pravi navijači to su balavci od 15 do 25 godina koji na utakmice dinama idu samo da bi radili nerede. Dok im god naša draga policija ne stane na put ali na put kako treba tih navijačkih izgreda če uvijek biti. kada bi svaki i onaj naj manji izgrednik dobio doživotnu zabranu prisustvovanja nogometnim ili drugim športskim manifestacijama uz to i prigladnu zatvorsku kaznu moslim da bi toga bilo sve manje i manje.
http://www.jutarnji.hr/sport/navijac...3,2,,110726.jl
http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...ti/376528.aspx
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/p...2/0181006.html
http://www.vecernji.hr/newsroom/news...25020/index.do
osim povika koji će nekima zasmetati, samo je došlo do malog naguravanja ispred dućana s alkoholiziranim pripadnicima skupa koje je potrajalo desetak sekundi, no nitko nije priveden . . .
a policija potvrdila da je sve prošlo mirno . . .
samo mi nije jasno zašto je zabranjen odlazak u borovo naselje . . .
EDIT: uhićeno je na kraju prosvjeda 5 osoba (napisali su navijača) koji su u kafiću pjevali neprikladne pjesme . . .
ne piše niti nacionalnost, niti ikakvi podaci, tako da možda i nisu naši . . .
Zadnji uredio bbbrljo : 02-03-2008 u 21:12
Kako ti nije jasno?
Ne znas da tamo zive samo (ili vecinom) Srbi ili?
Forumaš godine :)
aj dobro je prošlo![]()
http://www.index.hr/vijesti/clanak/b...ja/379039.aspx
Toliko o tome. Mislim - bravo. Ovo je vrhunac primitivnosti. Koliko ce neduznih nastradati zbog nacina odijevanja?
bbbrljo, sto si ono govorio o BBB-ima? Sve dobri decki, jel...![]()
Hmm, a zanimljivo jest što je upravo ubijena osoba izazvala sukob.
Pazi , toliko o zakonu kvarta. Ako BBB dobe ovu bitku, oni će voditi 2:1
1:0 - klinac napada punkere
1:1- klinac ubijen
2:1- BBB napadaju pankere.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
baš sam čekao da netko to stavi . . .
mogao si se onda potruditi i staviti originalni link, a ne kopiju ovog lošeg sajta . . .
http://www.net.hr/crnakronika/page/2...9/0474006.html
jadan ti kad vjeruješ u to, makar me to ne čudi jer su hrvati tako malouman narod (čast izuzecima), koji vjeruju svemu napisanom u novinama ili na internetu . . .
jel isto tako vjerujete da je je frane samo tako išao napasti onu ekipu?
http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/...,18,,112809.jl
(pogledajte filmić na kraju, ima tu puno više od napisanog u novinama)
novinari ponovno sve svaljuju na navijače, skrećući tako pozornost s pravih problema u državi, a vi samo vjerujte i dalje u sve što napišu i objave . . .
Ma nemam se ja sta s tobom raspravljati. Dobro znas kakva je situacija, a pravis se slijep.
Edit: Nemoj me krivo shvatiti, nemam ja nista protiv bbb-a jer imam frendova koji su normalni, a vidim da si i ti u redu. Ali jednostavno moras shvatiti da nisu svi poput vas...
I btw. da, ja sam malouman.![]()
Zadnji uredio Tetronic : 19-03-2008 u 22:14
Bookmarks