Tako sam i mislio, znachi tel. mogu da bacim, jer ne mogu da se setim unlock coda!!! Koja sam ja budala, ali dobro, hvala u svakom sluchaju!!!
Nemam pojma!!! Taj telefon sam furao pre nekih godinu dana i zamenio ga v360! Imao sam pass za poruke i za multimediu, ali ga nisam dugo koristio i sad ne mogu da se setim tog koda odnosno unlock coda!
Da! Ja sam u namestio da kad neko hoce da udje u moje poruke ili multimediu da mu zatrazhi kod! Ja se sad ne mogu setiti koda koji sam koristio, a isprobao sam sve zhivo i nece, ja sam njemu i scurity code promeni, a secam se samo da je isti kod i za unlock i za security!!! Nadam se da se razumemo!
Nije ni jedan od njih, probao sam i 123456 i ovaj sa 000000 i nece!
Da, ishao sam na master reset i na master clear, ali nishta!!!
Nemam, a jer za to treba usb?! Ja imam usb za v360, ali usb za ova dva tel. nije isti, a za v980 nemam!
Pa sad ne znam ko ima usb, ali snachichu se nekako!!!
Treba da ukucam 6 cifara!
Neche 1234! Jbg! Mozhda josh neko zna, ali chisto sumnjam! Trebam usb definitivno!
Nema nikakve filozofije. Da nisi siguronosni kod mijenjao,mogla je upalit jos jedna caka,al posto si ga mijenjao,i naravno,zaboravio,nema pomoci bez kabla,drivera i adekvatnog programa. Preporucam program Smart moto 1.18... Amen!![]()
..prvo vas zelim pozdraviti jer sam novi..pozdrav..
mene zanima dali bi mi mogli pomoci u otkljucavanju motorole w377, dali ju je moguce otkljucati pomocu P2K programa ili na neki drugi nacin, kodirana je na t-mobile, a treba mi tele2...hvala i pozdrav
W377 ne ide preko P2k platforme....
Ona ide preko Compal (Calypso+) platform.....
Evo citiram nekog lika,neki dan napisano....
There is no way of free way of unlocking the W377. Your best option would be to get it unlocked ...... our official 3g unlockers, you can either send your handset with a free debrand and free return, or get it unlocked by code.
ok hvala,a dali je mozda moguce pomocu kakvih kodova(preko IMEI) ili bas moram nositi na dekodiranje,sorry ak sam naporan...ups jos i pise "or get it unlocked by code." Nisam pazio...a dali se mogu gdje ti kodovi nabaviti besplatno,heh..
Zadnji uredio jane13 : 20-03-2008 u 00:03
Mislim da otkljkucavanje preko IMEI koda ne prolazi. A ta opcija by code je najvjerojatnije otkljucavanje putem subsidy koda koji besplatno neces nigdje naci. Koliko znam,taj kod mogu ti samo dati oni koji su isti mobitel i zakljucali,a to je operater,i u tvom slucaju T-mobile.
Skineš lijepo ovaj program: http://www.e398mod.com/content/view/61/28/ instaliraš, i pokreneš ga (i tada uštekaj kabel u mob) i nemoraš stisnut onaj gumb Connect in P2k mode on će se automatski spojiti pravilno, onda će programu trebat jedno 5-10 sec da ti prepozna mob ( ona crvena ikona postane zelena ) i onda ideš Phone Services-->Passwords klikni Read from phone i očitat će ti kodove ( opet pričekaj jedno 5-10 sec ),možeš ih i odmah promjeniti ako želiš a možeš i u mobu kasnije, a kabel ti košta 20-30kn kako gdje pa tako da ti se to isplati. Naravno moraš imati dobro postavljene P2k Drivere.
|\/|0T0r0La
Pozdrav trebam pomoć. Da li postoji neki program i gdje ga naci za otkljucavanje motorole V3 razr. Ali bez da moram otvarat mobitel...
boot Loader: 0C.C1
SW Version: R3442A_G_0E.41.22R
Koristi malo search,pa ces tako olaksati i sebi i nama posao. Malo prolistaj ovu temu: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15103
Bookmarks