hm znaci niste bas zadovoljni?bolje da mjenjam za k810?al bas mi je lijep taj k850![]()
For the hoven lands...
Ha čuj neki jesu neki nisu zadovoljni s k850,i tak ti je sa svakim mobitelom pa tak i sa k850 uvijek če bit onih zadovoljnih i nezadovoljnih.Osobno sam zadovoljan s mobitelom,ovaj novi firm.je popravil dost toga,al naravno mjesta ima za poboljšanja a za to treba vremena,mogu reć nikad s njim problema nisam imal,pošto sam videl da su neki imali ozbiljnijih problema.Mislim da to nije dovoljan razlog da bi se za taj mob reklo"ma nemoj ga uzimat ljudima se kvari"itd..Naravno tipke su tvrde,pretvrde i to isto kaj se otisci prstiju vide tj sklon je prljavštini,al nije presudno kod kupnje moba,bar ne meni....
ne, prljavstina, otisci i tvrde tipke nisu razlog. ali losa kamera je jedan veliki razlog NEkupnje tog mobitela. evo, on je izasao negdje u 12 mjesecu, znaci moramo cekati neko odredeno vrijeme (do sada je proslo vec 4 mjeseca a nisu popravili sve greske) da se taj mob moze kupiti, dok se ne isprave sve greske
iPhone 5s 16 GB
meni je jos jedan problem sto ga mislim uzet na crno a ak ga tak uzmem nevjerujem da cu imat garanciju samim tim ak mu se nes dogodi ak budem apdejto software ili nes nemam ga gdje odnjet na servis i to mi je bas.
stvarno vise neznam sto da radim...
For the hoven lands...
ma ne smetaju mi otisci al bed mi je dati moj mob i 100 eura za mob sa 5mpx i da onda frend sa k800 radi bolje slike bzvz... ovak mi se cini mob oke..
For the hoven lands...
to je..vjerovatno se poboljsala kamera s novim softom al gledao sam onaj review na topsonyu i likovi su usporedivali pa sam zato rekao da radio bolje slike.. onda neznam trebao bih ga uzeti... prelud mi je fon... al me tak strah da mi ne vrisne prek seusa jer nece imat garanciju i sta cu onda![]()
For the hoven lands...
Ne trebaš sam updetati softver, odneseš ga u neki od brojnih privatnih servisa i za 50-ak kuna ti stave najnoviji.
PREDATOR
ja sam sad jako zadovoljan sa svojim. nakon svih onih problema sad radi kako treba. i kamera je odlična. trenutno najbolja među mobitelima.
ja se sada bas dvoumim da li da uzmem taj telefon do neki dan su ga svi hvalili na sve strane... a sad...
###1410989180026
a zasto to radite... sto je li seus vise nije siguran??
###1410989180026
SEUS koliko znam ne radi update cijelog firmwarea.
Znam samo da nisam imal nikakvih problema sa fleshanjem tj skidanjem prek SEUS-a
koliko ja znam neces je morati placati kada izadju free alati za mod??? ili se varam?
###1410989180026
Bookmarks