Hvala na prijedlogu bacit ću se ja na posao samo od kuda mi donacije.![]()
Ne vidim funkciju tog tvog "foruma" za mobitele i IT postoji CM,za PC/PC Hardware/Software i ostalih stvari srodni PC-u postoji pc Exper,za satelite,digitalne receivere i slično postoji Sat.Forum,za ostale stvari forum.hr,ako misliš parirati ovima navedenima s svojim free forumom NO WAY![]()
Alienware site od moga klana u cod4 je dobar i tako da ga nemas pravo ovdje staviti.Pogledaj malo tu,tu cak jos ni nema forum tak da molim te
btw. http://www.motofaneri-duga-resa.co.cc/ je odlicno uradjen site ja neznam sta ti imas protiv mene i lorkya ali molim te zadrzi to u sebi!
Ne mislim parirati te forume, več jednostavno imati neki svoj forum...
Ako vam smeta ne morate pisati da nešto ne valja ili da je loše, jednostavno recite a ne da se počinjete svađati koji je forum u redu a koji ne...
kosturske glave tebi su dobar site..pokopaj se.Alienware site od moga klana u cod4 je dobar i tako da ga nemas pravo ovdje staviti.Pogledaj malo tu,tu cak jos ni nema forum tak da molim te
Nema domene,forum nema budućnosti, phpbb ti nije in probaj s SMF (on je free ) ili vbulletin + domena = budućnostNe mislim parirati te forume, več jednostavno imati neki svoj forum...
Ako vam smeta ne morate pisati da nešto ne valja ili da je loše, jednostavno recite a ne da se počinjete svađati koji je forum u redu a koji ne...
Zadnji uredio The Judge : 14-03-2008 u 17:41
1. Pa....to čak nije ni FREE host...to je nikakav host....to je običan free forum na tuđem hostu
2. Tu temu koristi SVAK ko otvori tu forum
3. I ne kužim zašto je ovo forum o računalima i sl. kad sam vlasnik ne zna što je računalo...vidim po tomešto ne zna uploadat forum na host
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Baš me briga kaj mislite, vama je sve loše...![]()
To je zasigurno neki pametni klinjo...!!!
Di je onda tvoj forum???
oke, dosta flejmanja
pa-pa
![]()
Bookmarks