Evo da objavim stranicu http://zeus.darkbb.com -nedugo je otvorena, a i meni je dobra.Dođite i pogledajte![]()
Evo da objavim stranicu http://zeus.darkbb.com -nedugo je otvorena, a i meni je dobra.Dođite i pogledajte![]()
Nisi se uopste potrudio na napravis barem free host pa uploadujes neki forum(npr smf) pa nabavis neku cool temu,a ne ovu koju skoro svaki drugi forum ima,pa da si stavio neki profesionalno uradjen logo,a ne ovo ko da je u paintu radjeno.
Onda nisi ni redict uzeo(barem co.nr ili 6x.to).
I jos ti je tema fuj,cheet fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!
Pa čovjeće rekao sam da nemam vremena ali što je tu je promjene ću napraviti,sam da dođu praznici.A još uz to za chet nisam ja odgovoran...A koja još stranica ima takvu temu?
Zadnji uredio informatičar : 13-03-2008 u 17:47
nigde nič...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Kako misliš nigdje ništa, ako misliš na postove forum je nedugo izrađen
http://zeus.darkbb.com
Prema ovome predpostavljam da ideš u školu.E..još jedan padobranac s svojom promocijom.Eo reći ću ti nešto..na forumu ne očekuj nikoga jer je 0,Zašto.?zato jer je free.postoji puno foruma koji se bave IT-em i ostalim tehno stvarima bilo domaći ilistrani forumi,ovaj tvoj je još jedan u nizu ..kako bi to opisao "Propalih foruma".promjene ću napraviti,sam da dođu praznici.
alo informaticare,ajde rade izbrisi taj forum jel ce propasti isto kao mojih 100 kojih sam napravil i sada shvatil da se neisplati,jedino ako imas jako odlicnu ideju ,na kupljeni host i demonu staviti i napraviti neki forum sa odlicnom temom ali neznam kojom jel ima puno foruma dobrih pogledaj malo www.forum.hr , kaj ti vise od toga treba sve imas na njemu cafe mobil imas za mobitele i za tehniku isto kao red-gsm.
Ma ovi opsti forumi to niko vise negleda.
Samo forumi sa odredjenom tematikom ili forum od neke zajednice eto to se gleda.
ajmo svi sa cafea preselit na zeus forum ima preejeben logo ono sa vatrom weee xD
bodešavanje ??WTF?Tricks
Trikovi za računala, najjeftiniji popravci, besplato bodešavanje...
Nego reci mi jesi ti pisao ona pravila???Sumnajm ,ono je C/P s iportal.hr -a
Nad sadržajem takvih stranicama iPortal nema nikakvu kontrolu
Neznam zaš ljudi uopće se trude napraviti takve gluposti?
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Nije da budem faca u školi već da imam svoja pravila, a ne kao na nekim forumima baš onu temu što te zanima ju zatvore ili izbrišu, e pa neće više.
A Alienware di ti je fora, 0 je zato što je free pa neču naplaćivati, tek onda nitko neće doći.Neću ja cijeli forum raditi od poćetka samo da ne bi bio free,di ti je uopće razlika???
Mogu i ja na nekim drugim forumima koji su više posječivani pisati ali ja jednostavno želim svoja pravila.
Zadnji uredio informatičar : 14-03-2008 u 07:10
A ti bi forum da možeš otvarati teme kakve bi se drugdje zatvarale? A zašto se zatvaraju? Ne moraš odgovoriti.
Alienware je mislio pod kupljenu domenu, a ti imaš neku free koja sigurno neće privući ljude. I zašto bi ih privukao? Djetinjasti forum i djetinjaste teme. Možda ti se registriraju ljudi i iz razreda. Ako i oni.
A sad se zapitaj, ako bi svaki drugi mislio kao ti, imali bismo samo u Hrvatskoj na desetke tisuća foruma, samo da možemo pisati što hoćemo. Hmmm...
Zašto bi uopće kupio neku domenu, kad mogu imati besplatni forum.![]()
![]()
Doći će ljudi na forum kad se objavi!!!
.................................................. .................................................. ........
Doći će.
Njih osmero.
Neće imam osjećaj da ne kužiš što želim reći,forum ti je HISTORY,kupi domenu ,šta misliš da je cafe.mobil forum i da je veliku posjećenost stekao preko noći (da još dodam forum.hr i pcexpert) počinje se od samog kraja,a tebi je sve servirano.Kao što je kolega frish rekao doći će njih 8 ALi iz tovg razreda siguran sam da ideš u školu a to potvrđuje sljedećeDoći će ljudi na forum kad se objavi!!!znači ti si jedan od onih padobranaca što banu na cafe i pormoviraju se kad vide da je forum HISTORY rade drugi,pa treći.(Ima takvih puno po forumu)promjene ću napraviti,sam da dođu praznici.
Odmah pokopavate ambicioznu ekipu... Siemens vas je dobro istrenirao![]()
ova djeca odljepila...idite igrat nogomet i lovite cure....
Vi mene ne razumijete. Ovaj forum je dobar , a još uz to nisam ja kao drugi da ne mogu shvatiti ako ljudi ne dođu na jedan fiorum da i neće doći na drugi. Samo sačekajte dajte mi malo vremena.I ako znate da idem u školu od kuda bi onda uzeo novac da si kupim domenu
=citat=:
šta misliš da je cafe.mobil forum i da je veliku posjećenost stekao preko noći (da još dodam forum.hr i pcexpert) počinje se od samog kraja.Tako ču i ja samo od početka a ne od kraja i vjerujte mi za par godina ću i ja imati vlastito izrađeni forum.![]()
Da budem off-topic i da dam idejunedostaje nam dobirh foruma o sexu
ima ih o tehnologijama, autima (razne marke), o raznim djelatnostima..no dobar sex forum nemamo
![]()
beetleman ima pravo upravo mi je dao dobru ideju
Nego ozbiljno informaticar da si pravi informaticar(hihi) onda bi fino zasukao rukave uzeo se u borbu sa freehostiom uzeo smf napravio postene forume,nabavio neki template malo ga editovao,stavio neke one dodatke i jos napravio fini logo u photoshopu a ne u paintu.
I jos na kraju svega uzmes za pocetak free domenu 6x.to ili co.nr ili tk kaj ja znam i onda se polako razvijao,imas dva BESPLATNA puta do .com domene,donacije(ako imas extra fullllll dobar forum) ili sponzor(za sta ti treba jos viiiiise extra fulllllllllll dobar forum).
Tako ti je to![]()
Bookmarks