Baci malo pogledna HTC Touch Cruise
WM uređa, ima WiFi, procesor 400 MHz (današnji neki standard), 3G, touchscreen, + GPS (dali ti je bitan). Dizajni, vidi sam...
Jel mi možete preporučit jedan mobitel koji bi trebao ispuniti sljedeće kriterije poredane po redu...
-Kvaliteta izrade ( sav od jednog materijala, da nema previse kombinacija plastika i jeftinog aluminija kao na sony ericsson k serijama ... bitno je da mi se ne izlizuje... znaci sto se kvalitete materijala tice, nesta tipa SE M600i )
-Kvalitetan veliki ekran ( znaci nesta velike rezolucije tipa 320x240 )
ako je ekran touch screen, još bolje, ali nije uvijet. ( ideal je LG Prada )
-Smartphone naravno ( symbian ili WM )
-QWETRY tipkovnica, po mogucnosti intergrirana kao u HTC uredjajima
-Wifi ( obavezan ), UMTS ili HSDPA, Bluetooth bezican prijenos podataka
-Na prvi pogled neodoljiv ( fancy )
-Pouzdanost i brzina
-Što manje dimenzije uređaja ( u rangu BlackBerry 8800 ) bilo kakvih oblika, osim preklopnih...
-Kvalitetna kamera, ali ne za snimanje fotografija, nego vise radi snimanja filmova
-Kvalitetna reprodukcija glazbe i ugradjen radio, te jako pozeljno da ima 3,5mm konektor za slusanje glazbe
-Podrska za MicroSD kartice je jako pozeljna, ali nije uvijet...
Za sad mi je na piku LG KS20 ali on ima nekih nedostataka pa preporucite
Baci malo pogledna HTC Touch Cruise
WM uređa, ima WiFi, procesor 400 MHz (današnji neki standard), 3G, touchscreen, + GPS (dali ti je bitan). Dizajni, vidi sam...
Meni je SE w960 savrsen izbor za tebe i tvoje uvjete...ima sve 3.2 mpx,walkman,velik TS,symbian,wifi..
p1? ak ti je m600 bio dobar (btw, vratili ga iz servisa, vele da je alkohol pojeo matičnu)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kao što kolega kaže,P1i,ili ako ti se da čekati,možda X1. Ili možda Nokia E61i ili E90... Ma ima ih hrpa![]()
slozio bih se da je W960 odlican izbor.odlicna izrada,baterija,kamera ,ekran,dizajn,symbian,TS.....
W960 ili P1, no ja bi pogledao i HTC-ov izbor, oni rade kvalitetne mobitele.
mozda iphone?ako ne on onda svakako p1i..Savrsen ekran dobra kamera,qwerty tipkovnica,odlican dizajn,wlan..:Sve sto os..Samo nije bas fency
HTC S620/630
Samsung i600
Nokia E61i
Blackberry 8800
SE P1
Motorola Q9
... samo sam nabacao modele koji zadovoljavaju kriterije, s tim da svaki jednu ili dvije pozitivne stvari nad ovim drugim ili jednu ili dvije negativne...
SE P1 je ružan mobitel za svoju cijenu...
da je m600 imao p1 opcije nebi ga prodao nikad...
8800 je velik i nema wifi
q9, di da je nabavim, isto kao i w960?
samsung i600 je ruzan kao i nokija E61
S620 i 630 , isti kalup kao i ovo gore...
širina je ubitačna
najradije bi si ubo onog samsunga sa kliznom tipkovnicom kao htc, ali to je samsung i WM, i onak, tvrtka koja je poznata po glupim mobitelima ( ne smartphone ) da ide pravi sp
da, izgleda da cu najbolje proci uzimajuci 11" laptop i neki fancy mobitel tipa prade..
A ovak nesto http://mobile-place.info/home/index....d=67&Itemid=47
I-mate, nazalost nema ih kod nas, no ebay cuda radi!
Ili kako si sam rekao, uzmi Asus EeePC + neki fancy mob, iako uvjek je bolja varijanta imat sve to u jednom djepu
a HTC tytnII?
asus Eee ne zadovoljava moje potrebe... a i ruzan je
nitko mi nije spomenio HTC S710 ili S730
vidis to sam zaboraviohehe! pa to bi bio spoj svega sto ti treba i to u relativno kompaktnoj velicini
![]()
W960 sigurno nije pravi izbor, jer ipak nema QWERTZ/QWERTY tipkovnicu!
Ima i dobrih samsunga...
Probaj škicnut na MediaWorld-u!
Bookmarks