Koliko ja znam, najbliže tome je Nokia N70, koja ima sve ovo kaj si naveo osim IrDe...Izvorno postao danyx
mozda se varam ali nikako ne mogu naci nokijin symbian koji bi zadovoljio sve moje zahtjeve...
treba mi: bluethooth, irda, stereo mp3, stereo fm radio, bar megapixel camera. koliko vidim nijedna symbian nokia nema sve to.
valjda nisam prezahtjevan?![]()
VK 1010-IO
Koliko ja znam, najbliže tome je Nokia N70, koja ima sve ovo kaj si naveo osim IrDe...Izvorno postao danyx
Bom Chicka WahWah
Probaj sa N80 ima ti sve što si naveo. A ovo stereo ti je kada slušaš sa slušalicams (neme stereo izlaz na zvučnicima moba). Možeš i vidjet si N91, ima ti stereo zvučnike ali ti nema infrared.
Nokia 6630 ?!![]()
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
tak je 6630
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Nema radio ni infracrveno.Izvorno postao Vuxs
Najbolji izbor ti je N70, ako možeš bez IRa.
Testis unnus, testis nullus!
Definitivno 3250... Ima sve, jedino neznam za Stereo i infracrveno...
Ili uzmi N70 ako ti je baš potreban radio... Ako ne onda uzmi 6630...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pricekaj n93 ima sve to i jos puno toga
ma analizirao sam sve symbiane, i nijedan nema sve to sto sam naveo. infrared mi treba da zajeb ove sto na plazmama gledaju kladionicu![]()
...a i zelim funkcionalan mp3 stereo player... i naravno, stereo mislim samo na slusalicama, ovo na mobu je cista glupost...(e398 i samsund d810, mislim)
zasad cu si valjda nabaviti 6630, pa cemo dalje vidjeti...
nista, cekam jos par godina pa cu kupit n93, jer vjerovatno necu imati para kad bude izašla![]()
hvala decki na misljenju pozzzz![]()
VK 1010-IO
Tak sam i ja razmišljao kad sam kupovao symbian , kako budem prcao ove kladioničare i onda sam dobio od frenda 3650 koja ima i IrDa i BT i odna sam se razočaral sa tim IrDa jer ti gotovo ništa ne znači kad trebaš doć praktički 10cm od tv da ti prime!!!!! A mislim da bi te onda kladioničari skužili kaj radišIzvorno postao danyx
Kupi 6680 il 6630 jer su mobovi prehebeni a ak tak patiš za tim radiom onda pikni N70 , mislim da ona ima i radio.
Pozdrav
IMA!!! cak vise njih
3230, n71, , n80, n92, n93!!!
btw. odes na www.gsmarena.com i imas na lijevoj strani ispod popisa marki mobitela "phone finder" ...
Dobar ti je izbor 6630... Nisi pogriješio... I ja imam taj mob, i mogu reć da je super...
Ono što me zasad iznenadilo (najviše), je to što sam cijeli dan mrcvario mob, razgovrao oko pola sata, a samo je jedna "crtica" baterije manje...
...daIzvorno postao Ićo
,al kad krenu ostale - odu ti brzo, a da se i ne okreneš ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da, upravo su crtice na svim Symbianima - koma, odn. kako kaže Eminem, kad ti pođe prva crta, ostale idu dosta brzo. Ne znam zašto je tako ali meni se isto pokazalo i na 6600, 6630, 6680 i n70.
upravo tako ja kad san se ponad da san cili dan istrosija samo crticu na N70 sutra kad san se probudija mob mi je bija ugasen hehehehehheIzvorno postao Mobyy
Ma jučer nakon pola sata razgovora, nestala mi je još jedna crtica... Baterija je puno bolja nego na 6600...
Al nećemo OT...
Nwgo, si razmišljao o 3230... Ima sve što ti zatreba (1,3Mpx kamera, radio, symb, BT, infrared), jedino nisam siguran za stereo...
Izvorno postao Ićo
mislim da sam ja covjeku već odgovorio na pitanje u prošlom mom postu!![]()
mobiteli koje sam mu nabrojao imaju sve ono što je on napisao da traži...
da, 3230 ima stereo(sve gledano na gsmareni).
Izvorno postao symibman
Nema stereo.
Buraz mi ga je imao, znam iz prve ruke.
ne znam...
na http://www.gsmarena.com/nokia_3230-923.php kaze u Features Stereo FM radio...
a na http://europe.nokia.com/nokia/0,8764,65363,00.html u Sales Package Contents kaze Nokia Stereo Headset HDS-3... iz toga bi TREBALO slijedit da ipak ima stereo...
I 7210 ima 'stereo radio', te i sa njom dolaze 'stereo slušalice HDS-3' pa to ne znači da reproducira mp3ce u stereuIzvorno postao symibman
Vjeruj mi, imali smo mob. doma, kad vrtiš mp3, to stvarno nije stereo, nego nekakav dual-mono. Zvuk je kvalitetom neusporediv sa 6630.
3230 ima stereo radio, ali reprodukcija mp3 je u mono formatu. Slično, mislim, ima i 8800.
ma vjerujem ja tebi...Izvorno postao marko6630
koje su to gluposti... svasta.... ima stereo, al samo na radiu...hhehehehhe... koji su to konji u nokii...
ma ajd i da je mono, nema veze, ali pravi mono. znaci kad encodiram mp3cu na 64kpbs da se cuje ko cd kvaliteta, ali u dual monu, naravno. ma nista decki, hvala na misljenjima. nabavka 6630 mi ne gine,![]()
kad skupim pare![]()
VK 1010-IO
Zato će slijedeći model (koji će biti duplo skuplji) to naravno podržavatiIzvorno postao symibman
![]()
Danyx koji trenutno aparat koristis tamo si ih naveo 100kom...
N-gage prodana! Kupujem 6600
Ponude na PM......
Posjetite najbolji blog u vk: bigblog.tportal.hr/bivsi-3d
Bookmarks