Izvorno postao
danijel_13
Opet ponavljam nisam rekao da se ne moze ubit softverski ali ako slijedis tutore zasigurno ne( night whisperove). Ja tebe i tvoje iskustvo postujem i sve ok.
Gle ti imas sjeban mob, sada ga spojis s kompom metodom testpointa, dobijes ga u p2keasytool , napomena da mob ima sjeban bootloader,krivi monster gore,za drugi mob...i sjebanu pds zonu. Sada napravis repair pds zone, mob se ugasi, spojis ga opet preko tp-a, sada write bootloader(stavis neki kaj znas da radi,tj.koji je isti kao na monsteru kaj bus stavio), opet tp napravis, i sada stavis kompletni monster gore(kaj ima sve kodne grupe,od flasha , flexa,dsigna,drm i ostalih), ako sada nebudes mogao upaliti mob ali sigurno ce ti biti bootloader ispravan, i moci ces fleshat u rsdu naprimjer.. to sve moras napravit sa p2k easy toolom.
Sada da napravimo mali rezime, znaci ti u tp-u dignes mob i flashas ga preko p2keastoola, znaci ne preko bootloadera neko ga zaobidjes, direktno zapisivanje adresa u flash memoriju, kao format, zato uzmes neki monster kaj ima sve cg grupe kaj prepise stari sjebani monster kaj je gore. tako bi radilo sto posto, znam jer sam vracao par v360 na tu foru, isto su bili mrtvi, ni bootloader se nije htio upaliti(*+#+on) i nista nikakvih znakova zivota.
kaj se tice platformi z3 v3x nisam imao pojma, pa sam te zato pitao.
gle ako nije ovako sory, ali mislim da se ovim nacinom moze rijesit stvar.
Bookmarks