Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 46

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opet ponavljam nisam rekao da se ne moze ubit softverski ali ako slijedis tutore zasigurno ne( night whisperove). Ja tebe i tvoje iskustvo postujem i sve ok.
    Gle ti imas sjeban mob, sada ga spojis s kompom metodom testpointa, dobijes ga u p2keasytool , napomena da mob ima sjeban bootloader,krivi monster gore,za drugi mob...i sjebanu pds zonu. Sada napravis repair pds zone, mob se ugasi, spojis ga opet preko tp-a, sada write bootloader(stavis neki kaj znas da radi,tj.koji je isti kao na monsteru kaj bus stavio), opet tp napravis, i sada stavis kompletni monster gore(kaj ima sve kodne grupe,od flasha , flexa,dsigna,drm i ostalih), ako sada nebudes mogao upaliti mob ali sigurno ce ti biti bootloader ispravan, i moci ces fleshat u rsdu naprimjer.. to sve moras napravit sa p2k easy toolom.

Sada da napravimo mali rezime, znaci ti u tp-u dignes mob i flashas ga preko p2keastoola, znaci ne preko bootloadera neko ga zaobidjes, direktno zapisivanje adresa u flash memoriju, kao format, zato uzmes neki monster kaj ima sve cg grupe kaj prepise stari sjebani monster kaj je gore. tako bi radilo sto posto, znam jer sam vracao par v360 na tu foru, isto su bili mrtvi, ni bootloader se nije htio upaliti(*+#+on) i nista nikakvih znakova zivota.

kaj se tice platformi z3 v3x nisam imao pojma, pa sam te zato pitao.
    gle ako nije ovako sory, ali mislim da se ovim nacinom moze rijesit stvar.
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao danijel_13 Pregledaj post
    Opet ponavljam nisam rekao da se ne moze ubit softverski ali ako slijedis tutore zasigurno ne( night whisperove). Ja tebe i tvoje iskustvo postujem i sve ok.
    Gle ti imas sjeban mob, sada ga spojis s kompom metodom testpointa, dobijes ga u p2keasytool , napomena da mob ima sjeban bootloader,krivi monster gore,za drugi mob...i sjebanu pds zonu. Sada napravis repair pds zone, mob se ugasi, spojis ga opet preko tp-a, sada write bootloader(stavis neki kaj znas da radi,tj.koji je isti kao na monsteru kaj bus stavio), opet tp napravis, i sada stavis kompletni monster gore(kaj ima sve kodne grupe,od flasha , flexa,dsigna,drm i ostalih), ako sada nebudes mogao upaliti mob ali sigurno ce ti biti bootloader ispravan, i moci ces fleshat u rsdu naprimjer.. to sve moras napravit sa p2k easy toolom.

Sada da napravimo mali rezime, znaci ti u tp-u dignes mob i flashas ga preko p2keastoola, znaci ne preko bootloadera neko ga zaobidjes, direktno zapisivanje adresa u flash memoriju, kao format, zato uzmes neki monster kaj ima sve cg grupe kaj prepise stari sjebani monster kaj je gore. tako bi radilo sto posto, znam jer sam vracao par v360 na tu foru, isto su bili mrtvi, ni bootloader se nije htio upaliti(*+#+on) i nista nikakvih znakova zivota.

kaj se tice platformi z3 v3x nisam imao pojma, pa sam te zato pitao.
    gle ako nije ovako sory, ali mislim da se ovim nacinom moze rijesit stvar.
    znam ja što ti misliš. ali da ponovim po treći put da može. Možeš ga ubiti. Nisi doživio pa ne znaš o čemu pričam. u tom je stvar. Tebi je neshvatljivo kako je to moguće. Ja govorim o takvom stanju kada ti napraviš tespoint (govorim samo o repairu, a kamoli flashanju), i kad ga napraviš, odradiš repair PDS-a (ako to ne odradiš, i ako nemaš dobar boot gore, đabe ti bacanje novog flasha na mob), nakon restarta moba on se sam vraća umjesto u Flash mode, natrag opet u Blank mode. stalno je u blanku. nikako ga neće podići u flash. I neda se flashati. Bez ispravnog boota i bez ispravnog PDS-a, ne možeš zapisati niti jedan flash jer flash sam po sebi ne pronalazi adrese pri flashanju, ili ih pronalazi, ali su krive. i flash proces prođe, ali mobitel se ne pali.

Dakle, može se.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. w300 modding
    By Crash Overload in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 16-12-2007, 20:35
  2. v3 modding
    By leoo in forum Motorola
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 15-12-2007, 00:19
  3. W850i modding?