niko ne trza![]()
evo primilo me to...sad sam si napravil shemicu kak bi to izgledalo... kučište bi bilo cjelo od stakla, a ventove i sve bi ljepil sa sekundarnim ljepilom, a staklo sa staklom budem ljepil sa silikonom... kaj mislite? http://img149.imageshack.us/img149/5804/shemapq2.jpg
a tu su stvari koje mislim kupiti... brojevi ovdje su i na shemi napisani...
__________________________________________________ _
www.links.hr-> 311,14 kn
1. Window kit sticker Sharkoon, Atomic
Cijena za gotovinu: 11,63 kn
Šifra: 072.200.132
X1= 11,63 kn
2. Laser LED Sharkoon, 3 x LED, plavi
Cijena za gotovinu: 30,91 kn
Šifra: 071.300.116
X2= 61,82 kn
3. Ventilator LC 120mm, blue LED
Cijena za gotovinu: 33,00 kn
Šifra: 050.908.088
X5= 165,00 kn
4. FanGrill Sharkoon - Alien
Cijena za gotovinu: 14,14 kn
Šifra: 072.500.067
X1= 14,14 kn
Cable tie KIT SHARKOON, UV plavi, 8cm
Cijena za gotovinu: 10,88 kn
Šifra: 070.800.001
X2= 21,76 kn
Kabel 3-pin Y kabel, Sharkoon
Cijena za gotovinu: 4,99 kn
Šifra: 050.912.037
X2=9,98 kn
Kabel 4-pin - 4 x 4-pin, splitter, Sharkoon
Cijena za gotovinu: 9,98 kn
Šifra: 050.912.038
X1= 9,98 kn
Kabel 4-pin - 3-pin, molex, Sharkoon
Cijena za gotovinu: 5,61 kn
Šifra: 050.912.035
X3= 16,83 kn
www.chipoteka.hr-> 68,43 kn
5. KIP PREK. ZELENI SA ZAŠTITOM I LED D.
2630406811
29.95 kn
X1= 29.95 kn
6. MOTOR 21 mm 2-6 V DC
8090007901
14.00 kn
X1= 14.00 kn
7. KIP PREK. 1 X ON MALI
8051601112
4.08 kn
X6= 24,48 kn
e sad tu di je ovaj cd... tu ću stavit između zvučnika jedan motorić na kojeg ću naljepit cd... onaj mali cd, ne veliki... i možda još koju plavu ledicu za veći efekt... bočna strana će se otvarat kao npr. ormar... pante budem stavil iza i magnet na prednjem djelu tak da mi ne pleše stranica okolo. samo neznam dal da idu zvučnici tamo ili ne?
molim vaša mišljenja o tome![]()
niko ne trza![]()
kad niko ne kuži što je to bar ja ne samo vidim da neke ledice ćeš stavljat
kak ne kužiš?Izvorno postao Hacker
evo pojednostavljeno, bez mjera http://img227.imageshack.us/img227/4336/zzyu5.jpg
Sori, al šema ti je i dalje nejasna, bar meni... OK skužio sam neke stvari, ali neke su mi totalno nelogično nacrtane...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa ja sam izmjenil raspored... hardovi s npr. gore kod ventova, da se bolje prozračivaju... a ostalo je normalnoIzvorno postao whiteboy
E sam ti rekel da ne valja shema, napravi ti nacrt, tlocrt i bokocrt, odnosno samo N i B!
Drugo to taj tvoj razmjestaj mi se uopce ne cini dobar, nikak mi nie zdravo da hardovi budu kraj napajanja, uz to nema dosta mesta za protok zraka kroz njih, ak vec radis kuciste napravi da bude i funkcionalno tj, da ima dobar protok zraka kroz sve komponente!
S druge strane tvoj razmjestaj nie standardan, sto znaci da ces morat radit kompletno kuciste, a ne samo modifikaciju vanjskih ploca, sto je waay to mach posla, s tim da onda moras tu konstrukciju raditi od nekog lima, taj lima treba rezat, obradit, spojit, busit rupe za spajanje komponenta racunala itd, plus ta konstrukcija mora biti cvrsta, neznam kak si to zamislio napravit?![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
sve u svoje vrijemeIzvorno postao Smrt
buedeš viel kak bu to izgledalo
Možda da pogledaš malo na
http://www.hardforum.com/forumdisplay.php?f=13
pa dobiješ nađeš kakvo bolje riješenje tj da se malo razbistri u glavi... jer je ovaj mod dosta loš... ima dosta vrhunskih modova pa bi moga nešto i naučiti................
thnx. ovak. odustal sam od toga da si napravim staklenoIzvorno postao ou75id32
ipak je to puno živaca, novca i vremena u igri... neda mi se to sad za nekih godinu dana
e sad kupujem nekakvo kučište, pa bum njega modal
![]()
Pa ne treba kupovat ništa ako imaš mašte i ono s otpada tj. neko bez veze koje nekome ne treba može biti odlično....
Trk po sprejeve...stare igračke i brdo boja za modele..naravno i tonu ventilatora ..zapravo sve je u igri hehehe![]()
ma znam, al neznam di da uzmem takvo kučište. imaš ti možda kojeIzvorno postao ou75id32
![]()
Nažalost ne više ali ako pogledaš malo http://www.hardforum.com/ vidjet ćeš da se dosta kućišta radi od drva tj. panelki i izgledaju savršeno... ne mora biti
orginalno kućište od kompa.... sve može poslužiti... potroši malo vremena i pogledaj forum pod "Worklogs" -opis kako se projekt radio, "Case Mod Gallery" -i tu ima dosta toga i na kraju "Electronics" ....
Isplati se izgubiti cijeli dan tamo ako te zanima to .... nešto će već izaći u glavi... tko kaže da treba stati na jednom kućištu jer ako ti krene možeš i zaraditi sređujući drugima kante ....
![]()
sve sam ja već to pogledal, ne brini... i još puno foruma i siteova o tome... kad dođu u 10mj pare za rođkas e onda se bacam skroz na poselIzvorno postao ou75id32
Ne znam baš...otkud ti ona luda ideja za kućište.....????
Ne znam jesi li vidio onaj ludi mod sa košem za smeće ... izgleda ludo![]()
koji mod? daj linkIzvorno postao ou75id32
Bookmarks