I meni se znao događati taj problem,svaki put bio napravio log out i kad bi se ponovo logirao dobio bi nove postove nakon svog zadnjeg posjeta
naime, kad se spojim na forum i kliknem na nove postove, ne pokazuje mi sve nove postove koji su postani od mog zadnjeg pregledavanja foruma . . .
obično mi prikaže jedno 10-tak tema . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
I meni se znao događati taj problem,svaki put bio napravio log out i kad bi se ponovo logirao dobio bi nove postove nakon svog zadnjeg posjeta
mozda je napravljeno da prikaze postove onazad od 10 dana te forum smatra da si bio nekativan pa ti se to prikaze
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
aktivan sam svaki dan, tako da ovo nije slučaj . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Odlogiravas li se kompletno sa foruma nakon zavrsetka koristenja ili samo zatvoris browser?
Pokusaj sa potpunim odlogiravanjem pa vidi kako ce se ponasati, ali s obzirom na to da nisam dobivao prituzbe oko prikaza novih postova od nikoga od korisnika, vjerujem da s "forumske" strane sve radi uredno.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Meni evo već par dana ne rade novi postoviKada stisnem samo mi kaže: "Sorry - no matches. Please try some different terms."
Probao sam i s potpunim odlogiravanjem i svjedno mi isto izbacuje... Može li se kako rješiti taj problem?
![]()
Nitko se javno ili meni na PM nije pozalio na slican problem.
Meni stvar sa novim postovima jednako tako uredno radi.
Radi svega navedenoga vjerujem kako je rijec o necemu sto je u tvojoj domeni (dakle internet browser pretpostavljam).
Stoga je moja preporuka da osim full log out - a sa foruma, probas i nakon zadnjega log in - a i koristenja foruma, potpuno ocistiti temp. internet files i history.
Mislim da bi ovo trebalo rijesiti problem.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Evo kada smo već kod toga, jučer sam se logirao oko 8:30 te kasnije oko 17:30 i kad sam se logirao pokazalo mi je svega par postova kao novih ne pročitanih i da mi je zadnji login bio oko 15:30 što znam da nisam radio, jedino da nije netko s posla slučajno otvorio cafe.mobil jer sam s posla se zadnje spajao, čisto sumljam, ali je opeta moguče.
Inače tako mi se je već par puta i desilo. Ma sve u svemu radi, osim tih par sitnica.
i meni je poslije malo štekalo, ali sad radim log out i nema nikakvih problema . . .![]()
i meni uopce ne pokazuje nove postove zadnja 3 dana.
Mene je danas nekim cudom sam od sebe odlogirao (istekao cookie?).
Dodjem normalno kao i svaki put, i vidim nema novih postova. Onda pogledam i vidim da nisam ni ulogiran (?!).
Inace se ne odlogiravam, imam zakvaceno ono "zapamti me".
I meni inace cesto zna "poluditi", prikaze npr. 5 tema sa novim postovima, procitam ih sve, dodjem opet na popis, pa ih bude 3 sa novim postovima, i to one koje sam vec procitao! Sto je najbolje, zna se dogoditi da te nove teme uopce nisu na vrhu kako bi trebale biti (iznad njih bude tema koja NIJE sticky, a za koju kaze da nema novih postova). Skroz cudno, ali vec sam se navikao na to.Dodjem kasnije (za sat-dva) ili malo cesce refresham pa bude OK.
Znalo mi se desiti i obrnuto, da u nekoj temi ima novih postova a on kaze da nema. Ili slican slucaj: za neku temu kaze da ima novih postova, i ja kliknem na ono "idi na prvi neprocitani", on me baci negdje usred teme, a onda skuzim da je cijela tema zapravo nova. Ne bi li me trebao onda baciti na prvi post?
Bookmarks