došo iz škole
gledam ovaj mutavi BB i ovaj salomen nije normalan, nemoze preci ovaj neki poligon i cujes ga, "šit maderfaker" omfg![]()
došo iz škole
gledam ovaj mutavi BB i ovaj salomen nije normalan, nemoze preci ovaj neki poligon i cujes ga, "šit maderfaker" omfg![]()
pozz...
ev mene u brodu, lemim tu neke điđebaje, prisiljen sam gledat farmu![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
pa baš je kul farma, mislim na plac, jelte pravu farmu, a ovije i neke pametnega dijelaju, ak nič druge buju smrdeli i imeli dlakave noge![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
dobra je farma ko farma, al kad vidim koj banda dijela, lol, ja bi to bičil ko vrage![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
slušam neki hause/techno..kaj god da to je![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Zna se sta se drzi na farmi...
Idem gledat Nikitu pa cu u carstvo snova...
Pozz mala!Vidim da si jos budna...
Aj laku noc!
inače ja spavam već u 10
sad ću i ja
noć![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nemoguce da sam prvi danas a 11h je..spremam se za fax..od 12-18...uf...
gidi jap!
nekaj je pusto...![]()
vo me na kafi,kako si mala
lošeeeee...
bolesna sam i nemrem nikam vannnnn
a i ja sam imo prije tjedan upalu grla
da bar ja imam upalu grla a ne ovo..
čak imam i jebene nuspojave od šugavog antibiotika
hahah e nije to, da je to bilo bi lako
povraća mi se, slabo mi je.. ruši mi se u nesvijest..
Čime se kljukaš onda, Klavocini? Ceporex?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Klavocin svakih 12 sati i neki Teotard jednu ujutro i jednu navečer
jutro, rucao sam i sad u skolu, dobivamo ocjene iz engleskog :|
Onda se još i dobro držiš, ono gore što je slikovito prikazano () će doći s vremenom... Topla preporuka: pij neke jogurte ili sl. što obnavlja crijevnu mikrofloru
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dobar dan svima...
kako ste?
ja došao iz grada... (sa novim mobom...)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a ja volim jogobele
imam i one AB kulture...
a da nisam pila te tablete ugušila bi samu sebe.
sad sam ja gotova s tim konjskim tabljetama ..jupii onda idem van u skafanderu da se nebi opet razbolila
lol, uživaj![]()
Bookmarks