jebate jel moze to na hrvackom![]()
koj si vuglen pušil??![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
jebate jel moze to na hrvackom![]()
NEMERE!!!!
ajt pozz, odoh u krpe....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
kuiš razbu ked ti ja žemka da na hrvacki žeška onda bi me trebo slušatpo
idem i ja pajkit, noččč
Kasnim na posao![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Dobar jutar radni narode...
a ja ću možda zakasnit na fax...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jutro dame i gospodo....
Mario92 vas pozdravlja..... :zvukvjetra:
dobro jutreko
počešljala sam zečeka i malo odmaram..![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Upravo se skida novi album od Edo Maajke![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ja se već lagano spremam za fax
pozz svima
Україна
jutro
jedem ribice koje sam sam speko![]()
najeo se, nisu lose bile moram priznat
sad u skolu![]()
Bio na faksu... Standardno smaranje prvi dan semestra, upoznavanje s novim predmetima.
Україна
bila kod doktora...još u srijedu moram na kontrolu grrrr
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
kak bi vert rekel: pojela bum si nokte do lakta
ma ne budem, ne jedem ja nokte..
ne znam kak je.. sjetim se svako malo.. hodam po cesti i mirisi mi tudji dim (jebote, tek sad primjecujem kolko ljudi po cesti pusi!)
al mogu ja to..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ja nisam pušila od petka i uopće mi ne fali. zapalila sam sinoć, uvukla dim i skoro se ugušila. ne paše uopće.. odvratan okus
ah.. sretnice..
ja sam pusila i s bronhitisima, i s upalama grla, i s gripama.. samo jednom, jos u srednjoj skoli, sam imala period kad vise od 24 sata nisam zapalila jer mi je bilo lose.. inace, nema te bolestine koja bi mene sprijecila da ne dimim ko idijot.. cak sam i teoriju razvila da kad kasljem onak divljacki, kasalj se smiri onih 10 min dok je cik u zubima (opce nije bitno kaj nakon cika bude jos gore)
fakd ap je to.. skoro 9 godina na kutiji dnevno..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
dobar dan drugarice i naravno "drugovi"....Šta je viruščina zavladala na forumu?![]()
a doro.. ja pol kutije dnevno..recimo![]()
s bronhitisom sam pušila ali jednu na dan..ako i toliko..nisam mogla, boli grlo tj dim ne želi kroz grlo ići
isto kao i sada![]()
mala, baci to jer ti ne treba..
ja sam kreten koji nikada nije pusio samo pol kutije dnevno..
al ujedno sam i karakter koji si nije dopustio prekoraciti kutiju, zato ZNAM da mogu prestat!!
a vikend pusace i socijalne pusace bih istukla, kaj se drek opce truju kad nisu ovisni! a jaaaako je tanka granica izmedju "bum zapalila jednu na kavi/vani" i "bum zapalila cim ustanem ujutro". imam na polsu jednu zenskicu koja je "solidarni pusac" onak, prvi put sam cula da to postoji.. pazi, zenskica ne pusi uopce, nikada i nigdje, osim jednu cigaretu popodne na poslu dok pije kavu s babama.. onak, WTF?! i to je zenska od nekih 40 i kusur godina, a ne neka povodljiva balavica..
druze, haj..
ma nije meni to ovisnost nego navika.. paše mi uz kavu ujutro, nakon jela i nakon nda .al sve se čini da više nebum pušila.. možda na kavi al to je to.. kad sam vani ionako ne pušim previše..
![]()
Bookmarks