AdriaROUTE Garmin XT 2.0
Mireo Cardinale 2.3
iGO/MioMap
Ostalo
Jesi probao ovdje http://rapidshare.com/files/80991705...oatia.zip.html
Tko rano rani, zajebo je pjetla
meni stvarno nije jasno kako vam ne radi Cardinale 2.3?? pa meni radi sve super!
molim te uploadaj svoju verziju na rapidshare i posalji mi link na privat
hvala
Ajde drago mi je da tebi radi, meni jednostavno ne radi. Tj. meni radi ali kad treba navigirati jednostavno se pocinje blesirati, iscrta cijeli ekran, jedino sta cujem je glas koji navigira.
Imam Asus P535 sa WM6.
Ako netko ima kakvo rješenje ili kakvu novu kartu please help.
Thnx![]()
P.S
Imam Cardinale 2.0 i ta mi radi bez greške.
po neznam koji puta stavljam Cardinale 2.3 na rapidshare. evo vam pa skidajte:
http://rapidshare.com/files/98777236...radi_.rar.html
sutra ću snimat da vidite kako meni radi Cardinale 2.3 na mom pocketu!
Ma ljudi nekaj tu ne štima. Sve moguće sam isprobao vezano uz 2.3 i da Vam velim da se je sve ovo što pišu po postovima događalo samo nije htio raditi kako treba kao 2,0 ili iGO.. Čak sam išao tako daleko da sam na svoj ASUS A636 stavio nove WM6 i slične softwerske cake i NIŠTA. Jedan LIK iz Splita preko oglasa prodaje za 150,00 kn. pa pomislim ajd da čujem kaj je to. Lik se javi i veli da prodaje soft na Cd u. Ja ga cimam da to ne radi. On veli da je prodo puno komada i da se niko nije žalio. Zaključak da je sve ok. Veli mi da je svoj original samo zapeko na CD i da stvar radi, te da si moram samo soft kopirati nja SD card te uživati. Nekako ne vjerujem LIKU jer mislim da je u stvari mala lova u pitanju te da se ljudi neće žalit TE I NESMIJU NIKOME REĆ kad je sve to neleg. Dali može netko to provjeriti. Baš me ludo zanima kakva će iskustva biti ...he,he...
Gdje ima za skinuti 2.0.Meni isto nije radio dobro 2.3 u stvari radi on ali mi nacrta 10 strelica rute na ekrani i tako brka neke znakove nestabilan je.Pozdrav
Ja sam razgovarmo s'tim likom. On kaže da nezna jel to krekirano ili nije, jer je on to tako kupio pa ako je krekirano onda hebi ga.Ja kažem gle imam ja par karata 2.3 i neće mi radit, evo ja ti ih pošaljem pa ti pogledaj jel ti rade, a kad ih ti dobiješ ti meni pošalji ovu. Ako radi šaljem ti pare bez beda. Al neće se on s'tim petljat kaže, prvo pare pa onda neka karta za koju olfo nezna jel skrekirana.
Nedam pare dok ne vidim jel radi. Al tip brije, ja iskreno mislim da prodaje skrekiranu verziju. To mogu i ja al neću zavaljat ljude bez veze. Ako nađem neku verziju, postat ću na rapidshare for free.
Stay cool.![]()
P.S.
I dajte nam crack, pa taman i za verziju 2.1![]()
Do sada sam probao 5,6 cardinale-a i ni jedna mi nije radila kako treba.
PREDATOR
Meni 2.3 radi bez problema, inace uredaj je Mio PDA.Skinuo sam sa PPC wareza 2.1 i poslije skinuo nadogradnju 2.3 sa www.mireo.hr
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Pozdrav!
Meni na TyTn 2 ipak ne radi 2.3
sorry
Zadnji uredio mado htc : 17-03-2008 u 09:09
HTC TyTN II