Probaj s drugom baterijom. Posudi od nekoga ili kupi novu. Možda ti je baterija u k****
Dakle imam nekih opakih problema sa baterijom/mobitelom. Napunim bateriju navećer oko recimo 11 sati, i drugi dan oko 11 sati ujutro baterija skroz prazna
Nekad mi se znalo desiti da mi se baterija isprazni u sred noći i ugasi se mobitel, a ja čekam važan poziv. Lud sam više. Instalirao si Nokia Energy Profiler i on kaže da mi je trajanje baterije 12-13 sati i potrošnja se kreće oko 0,35-0,40 W. Našao na netu par slika i uredno piše 24 sata ili čak 39 sati i naravno potrošnja je puno manja nego kod mene
![]()
Naravno pogasio sam sve moguće programe ali se potrošnja i dalje ne smanjuje. Nije mi jasno šta mi toliko ždere bateriju
Probaj s drugom baterijom. Posudi od nekoga ili kupi novu. Možda ti je baterija u k****
Da li si možda instalirao kakvu aplikaciju na mob koja je to prouzročila?
Probaj napraviti deinstalaciju svih programa ili barem onih nedavno instaliranih, jer se meni znalo dogoditi da mi mob od nekih programa prolupa na razno-razne načine...znači, osim kaj bi trebao probati novu bateriju (da vidiš da li je u tome stvar), probaj deinstalirati nove aplikacije...
P.S. ajd mi pliz na PM pošalji link za taj programičić kaj mjeri potrošnju baterije...
Bom Chicka WahWah
Probao i to. Obrisao zadnjih par aplikacija ali ni to nije pomoglo. Ugasio sve programe koji rade u pozadini ali i dalje nije pomoglo. Ne znam više šta da radim. A program možeš skinuti ovdje
http://www.forum.nokia.com/info/sw.n..._Profiler.html
Mislim da program ne pokazuje dobro...nista te nekosta uzet od nekog bateriju na jedan dan i istestirat....
jesi probao hard reset?
imao sam slican problem kao i ti. jedino sto ces ponovo morati instalirati potrebne aplikacije.
nakon hard reseta je cak i aplikacija koja mi je prouzrocila praznjenje radila normalno...
ma formatiraj memoriju,napravi hard reset i vidjet ces da ce sve biti ok!![]()
Ej, Cyb, da samo nešto spomenem. To je nekada bio slučaj sa starijim mobitelima. Konkretno, meni je to bilo na Nokiji 6310 kupljenoj u Mobisu. Nisu znali riješiti. Nekada bi baterija držala do 7 dana, nekad bi se ispraznila tijekom noći.
Tek poslije sam pročitao u jednom od mobilnih magazina da je tu riječ o pojačalu. Ako ikako možeš, zamijeni to kod tipa jer problem može biti (kažem, može, ne mora) dosta ozbiljan.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Odjednom mi baterija na Nokiji N95 ne izdrži ni 1 dan. Do prije neki dan sve je bilo u redu, dan i pol do dva. Instalirao sam Energy Profiler i pokazuje mi da troši preko 0,60 W. Sve je ugašeno, aplikacije deinsalirane , ali problem ostaje.
SX1
Meni N95-1 trosi oko 30-35,jel to normalno?Inace ima zadnji V20 soft...
Cybersphere izgleda da je to ipak normalno za N95ice...
EDIT:to je bila potrosnja sa ukljucenim RotateMe,bez toga (bez icega) je potrosnja oko 0.15W....
Btw,kaj je to moguce da mi rotateme koji mi je inace stalno upaljen zdere toliko struje???Drito duplo...
Zadnji uredio DJ_Tiesto : 13-03-2008 u 11:12
moguce je, kad sam koristio bestprofiles baterija mi je trajala 30% krace, inace program je super ali me zivcirala ta potrosnja pa sam ga maknuo
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Stavio sam mob na punjenje 24 sata bez sim-a, kako su me savjetovali tamo gdje sam kupio mob. Opet ista stvar. Potrosnja u mirovanju 0,60 i preko, a krivulja potrosne nepravilna sa padovima, kao neki impulsi. Vrijeme trajanja napunjene bat oko 6h. Sto jos mogu probati?
SX1
Konačno, formatiro sam memory card i to je izgleda bilo to. sada Energy Profiler pokazuje u mirovanju potrošnju 0,15 do 0,20 W. I krivulja je podjednaka a ne kao što je bila sa velikim impulsnim oscilacijama.
SX1
pa to se uvek prvo radi,format telefona,i mass memory ili mem kartice,to si odma trebao da uradis...
Ma imam i ja N95...i isto je baterija loša...npr. ostavim preko noći da se puni...skinem s punjača ujutro u 8...i vech je do podne prazno...
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
radi tamo napon, al nevrujen da ce na nju ic, da je vise Ampera u njoj odma bi je sprzilo meni se neciti to ko otporan dio moba
Bookmarks