kolko sam ja čuo cjena je oko 6000-6500kn sa svime...sad jrl još poskupjelo neznam
zanima me kolika je danasnja cijena komplet znaci takse,prva pomoc....Cuo sam da se trenutna cijena ne znam kada mjenja tj.poskupljuje zamo ne znam kada pa ako tko šta zna neka upiše pa da se upišem dok je po staroj cijeni...
Hvala!!![]()
kolko sam ja čuo cjena je oko 6000-6500kn sa svime...sad jrl još poskupjelo neznam
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Mene zanima da li je još uvijek znatna razlika u cijeni između vozačkog u Zg-u i tu negdje na moru? Sjećam se da je mene sve skupa sa ispitima i markama ispalo 6900kn, a od toga je 6500kn bilo ono što plaćaš autoškoli (10.mj 2006 godine).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ajde molim te provjeri jer to cijena po starome ili po novom bbbrljo i koliko pare sve skupa
ma da ali niš točno morat cu ih nazvati na tel i pitati par autoškola cimnut na tel i cut iz prve ruke.., svejedno ako je tko upucen u to nek napiše....
mene je kostalo oko 5000kn prosle godine
o.k. ali meni treba sada pa me zato i zanima..
nije niti punih 5000kn. ja platila oko 5000...nije iznad 5000
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ako nekoga zanima ja sam se prije tjedan dana upisao u autoskolu i kostalo me 4500 kuna na 10 rata...to ne ukljucuje predavanje iz prve pomoci koje je ok 250 kuna niti izlaske na ispite...od 10.3 cijene idu na izad 6000 kuna,tako da tko je jamio jamio je...![]()
ja sam pitao instruktora, i kaže da autoškole zasad ne poskupljuju zato jer im ministarstvo to ne dopušta, a ne zna se kad će cijene ići gore . . .
danas je kao trebao biti prosvjed kad bi svi instruktori s kandidatima vozili po gradu što je sporije moguće, skrečući tako pozornost na sebe i taj problem . . .
najviše se bune jer ne mogu dići cijenu, a gorivo je sve skuplje i skuplje . . .
takav sam odgovor dobio . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ja sam ti prije godinu i pol platio 5500,a sad sta je s cijenama.....
ja sad iduci tjedan izlazim na polaganje i sve zajedno me izaslo oko 5200 kn...
A sve ovisi koliko puta padnes sa propisima, prvoj pomoci, voznji. Hvala Bogu sve sam rijesil od prve i ispalo me: auto skola osnovno 4000kn, oko 300kn lječnički, i prva pomoc, propisi i polaganje 3*170kn kaj sam prijavil ispite
dobro društvo hvala van na infu bitno da još nisu digli cijene jer sad je puno a onda kako su najavili to je totalna pljacka kod nas je bitna cijena i rušenje kandidata da se što više para uzme a ne naučiti što bolje onoga koji je to uplatio masno...
možeš mi rec u kojoj si skoli polagala ili na pm da ne reklamiramo autoškolu jer to nisu zaslužili...
hvala ti na odgovoru jer vidim da se to za sad odnosi friško je tako da znam..
koja je škola u pitanju??? i naravno koliko para???
Zadnji uredio xlr : 07-03-2008 u 19:26 Razlog: spojeni postovi
Gle, i da vam dignu cijene, još nećete preći cifru koju sam npr. ja morao iskeširati prije godinu i pol (cca 7000kn sa svim testovima i izradom vozačke)Uživaj, upiši to i položi!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
u pitanju je autoškola zagreb
autoškoli plaćeno dosad 4018,65 kn, sad prijavljivanje ispita iz propisa 93,00 kn HAK-u i biljeg od 20 kn, 350 kn liječnički
još imam za platiti ispit iz prve pomoći i polaganje . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
vjeruj mi da hoću hvala na infu!!!
koliko još moraš platiti ispit iz prve pomoći i polaganje tako da točno znam ...
mislim da cu idući tjedan otici u jednu od ovih autoškola i prijaviti se dok je to sve po starim cijenama jer ako ovi u ministarstvu daju zeleno svjetlo odoše cijena na pitaj boga koliko a to cu privatno zadrajvati na svoj auto za benzu u slobodno vrijeme...
Zadnji uredio xlr : 08-03-2008 u 20:58 Razlog: spojeni postovi
fala bogu pa smo sad u 2008..koja je tak blizu 1984
lol koji car![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks