Ja sam išla u AŠ "Europa" u Strojarskoj i bilo mi je ok, dobar instruktor i ispitivač.
hvala društvo odlučio sam se upisati poslje Uskrsa odmah samo da mi do tada ne poskupi ...do tada cu i odlučit u koju Autoškolu da se upišem imate li kakav prijedlog di su o.k. di nisu nervozni i bez dernjave jer to mrzim!
Ja sam išla u AŠ "Europa" u Strojarskoj i bilo mi je ok, dobar instruktor i ispitivač.
Ma to je bilo prije 6 godinatad još sića neka hehe
Koliko dugo ste vi cekali (u zagrebu) od prijave za ispit pa do polaganja???
Dali je moguce nekako ubrzat to???
Vec sam sve odvozio i prijavio me instruktor a nisa me ne zovu...
nisam još došao do toga tek sam na teoriji...vidjet cemo!!
ne znam kakav je sistem danas, no ja sam polagala 2002 i iskustvo je ovakvo: za ispit te prijavljuje instruktor. nama u sesvetama u hakovoj autoskoli od prijave do polaganja u principu su prosla najvise dva tjedna.. a instruktori su prijavljivali prije no sto su svi satovi bili odvozeni, tako da se to istempiralo da u biti polazes cim odvozis satove, bez nekih cekanja..
sad si bas razmisljam, decko je polagao prije nekih godinu dana, ista stvar, nije cekao uopce na polaganje..
dakle, meni se sve cini da je problem u instruktorima i sistemu autoskole, sto se vasih otezanja tice..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
sve ovisi o auto školi . . .
ja sam tjedan dana čekao ispit iz propisa, sad sam počeo voziti . . .
ovisi o auto školi, instruktoru, organizaciji, . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ja trenutno polazzem platils am 4000kn i jos nesto sitno kaj sam ispit uplatil i biljege znaci sa svime polazem u au toskoli zeleni val u dugoj resi
Bookmarks