Za te novce se nađe novi uređaj a ne rabljeni također s garancijom i gps modulom![]()
1. Bacio sam oko na ovaj mobitel i zanima me dali je puno dati 2500kn za polovan P1 sa svom opremom i garancijom , korišten mjesec dana?
2. I koji mob bi preporučili u toj cijeni ako ovo nije best-buy?
3. Dali se gps modul koji ide u kompletu sa P1 može koristiti i na nokiama?
Za te novce se nađe novi uređaj a ne rabljeni također s garancijom i gps modulom![]()
Još jedan uvjet je da bi htio da mob nije zaključan.
Šta je sa pitanjem 3? Dali je GPS univerzalan i za ostale mobove? Npr. Nokia?
Koliko ja znam, jedini mobovi kod nas na tržištu sa integriranim GPS receiverom su N95 i N95 8gb, dok P1i dolazi sa GPS modulom...mislim da je kolega pitao da li se GPS modul, koji dolazi sa P1, može koristiti i sa ostalim mobovima koji imaju bluetooth...
Bom Chicka WahWah
sorry krivo skonto pitanje al mislim da sam dao dobar odgovor hehe...
Pa ako dodas jos 200 kuna mozes si bez beda kupiti N95 sto je definitivno bolji izbor,sad je sam pitanje sto ti treba...koliko sam skuzio nabrijo si se na GPS a N95 ti ga ima u najboljoj mogucoj kombinaciji-integriranog....![]()
Da, al moraš kupiti i auto punjač jer ti GPS poždere bateriju za 2.5h bez beda...
Bom Chicka WahWah
Imaš i veči broj HTC uređajas integriranim GPS. TyTN II, P3600, P3300, Touch Cruise...
Čini mi se da svi debelo izlaze iz okvira 2500kn? Osobito ako se zbilja da nabaviti za te novce nov P1 i sa garancijom?
Ps. Dobro ste skužili šta sam pitao za GPS, znam da nije integriran nego me zanimalo dali se GPS modul od P1 koristi isključivo uz njega ili je kompatibilan na druge mobove.
To je totalna glupost da je GPS nefunkcionalan na n95. Koristim Garmina na n95 8gb i slobodno mogu reci da ide rame uz rame sa GPS uredajima. Sonyck, tvoja izjava bas i ne stoji.
Bom Chicka WahWah
neznam kako je stanje s n95 8gb ali s n95 je drugacije...kak nemozete shvatit da su ta dva uredaja iako slicni jako razlicita..n95 8 gb je stroj za obicnu....samo da krenemo od baterije..onda moras okretat mob u razlicite polozaje jer n95 ne hvata uvjek signal dobro..ma to je smjesno kakve sam gluposti sve dozivio s n95 obicnom...ugl. ja bi prije uzeo vanjski modul nego da mob ima integriran...![]()
Joj,kaj sve ovdje ima...
1. I da imas 2000mah bateriju nema sanse da ti traje duze od 4h GPS,ako si imalo pametan i ako zelis koristiti GPS onda ga lijepo spojis na autopunjac i vozdra.To vrijedi i za 8gb i za obicnu
2.GPS prijemnici su apsolutno isti i na obicnoj N95 i na 8gb,kao takodjer i na N82,tako da nemojte pricati gluposti...
![]()
sonyck, ne znam kak si ti morao okretat n95 da ti hvata gps signal, al ja svoju stavim u auto na drzac i hvata signal odlicno, bez ikakvog okretanja
Bom Chicka WahWah
Hm, nisam moderator i mene to toliko ne dira ali off-ate. A mene još uvijek zanima koja bi bila ok cijena za p1 (sa garancijom, može i polovan ali u odličnom stanju) ili koji je mob u tom cjenovnom razredu (oko 2000kn) bolji a ima sve što nudi i P1?
Bluetooth GPS koji dolazi sa P1 radi i sa svim ostalim mobitelima (pa i sa N95)...
A sto se tice cijene, ja mislim da savrsen P1 sa dodatnom opremom vrijedi i vise od 2500...![]()
Zadnji uredio _GT : 06-03-2008 u 16:52
Dali je istina da se na P1 ne mogu vrtiti flash animacije (prilikom surfanja i sl), koliki je to minus? (ili je riješeno nekakvim updateom?)
I dali je tipkovnica user friendly? (ako je moguće odgovori iz prve ruke)
Pa za ovo prvo ti ne znam,ali tipkovnica definitino nije user friendly...imao sam ga nakratko u ruci u T-mobileu u Sarengradskoj i popi... sam,nesto nevjerojatno iritirajuce,da je moj vec bi ga bio razbio...Nisam se uopce snaso na tom mobitelu,ta polu qwerty tipkovnica je meni osobno stvarno cudna,plus jos UIQ kojeg ne znam bas...ali to je moj utisak,prvi....vjerojatno treba odredena doza navikavanja na oboje...
Koji vrag je taj UIQ? Koja je razlika između njega i drugih simbiana?
Meni je tipkovnica na P1 bila odlična, ali treba se na nju naviknuti...što se tiče UIQ-a i običnog Symbiana, rekao bih da UIQ veći naglasak daje na posao, dok Symbian S60 nekako veći naglasak daje na multimediju...
Bom Chicka WahWah
Znači aplikacije za jednog ne pašu na drugog i obratno?
Koje bi još bile razlike između ta 2 sustava ako itko zna?
Tako je, aplikacije nisu međusobno kompatibilne...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks