Zadnja verzija je 3.0.642.0
Probaj instalirati njega pa testiraj dali radi update,a u vezi update servera ti se javim na PM.
ovako imam ESET Smart Security 3.0.621.0 i zadnji update je skinut 28.02 što mi je jako čudno pošto sam imo stariju verziju noda i update je skido svaki dan a ovaj kad ja odem na update kaže da je up to date. kako vi stojite s updatom da znam dal da se vratim na stariju verziju...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Zadnja verzija je 3.0.642.0
Probaj instalirati njega pa testiraj dali radi update,a u vezi update servera ti se javim na PM.
Pretpostavljam da ovdje govorimo o "orginalnom" softwaru, jer crackane verzije nod-a u zadnje vrijeme imaju problema s update-om
Kod mene ide ko po loju iako je crackirana verzija.. nemam problema s tim.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
i ja imam slican problem... znaci jednom sam instalirao nod i napravio update i napisao mi je da imam jos samo 31 dan pa sam ja sve pobriso i ponovo instaliro i sada kada hocu da napravim update kaze mi da imam najnoviju verziju.??
Virus Signature DATABASE: 2835 (20080130)
UPDATE MODULE: 1020 (20080122)
NEznam da li jos nesto treba... al i ne vidim kada mi istice licenca... trebalo bi negdje 2050? al nigdje mi to ne pise!!!
moze pomoc?
###1410989180026
DATABASE ti treba bit 2930 a preostlo vrijeme koristenja ti pise pod PROTECTION STATUS.meni preostalo jos "samo" 15309 dana![]()
FORD FOCUS RS500
I like it!
ej jbg ne pise mi ni tu... ne kuzim!!! u cemu je prob... a evo radi update!!!
###1410989180026
ev sad izvrsio update i dobio verziju 2761... i i dalje mi nigdje ne pise do kad vazi!!!
###1410989180026
Kod tebe je trial verzija al ona koja dodje sa softverom odnosno samo oni 30 dana. A da si stavljao (a mozda jesi) onaj patch koji ti produzi do 2050 godine. na protection statusu mora ti pisat do kada vazi i jeli to trial ili full verzija. meni je recimo sada ostalo 15309 dana. update radi i vise nego odlicno. cak sam ga nastimo da mi svaki pola sata provjerava update
ti patchevi su zasad jos nesigurni jer malo rade,a malo ne.
Moras provat vise njih.I odma ces vidit jeli radi ili ne.Ako vidis da ti pise nekih 15000 dana onda je dobro.Ja sam jednom instalira i radi ko sat!
FORD FOCUS RS500
I like it!
A ja nikako da dobijem dulji rok!![]()
Iako izmjenjao sam Username & Password više puta.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Mislim da imas problem taj s updateom tako ako si mjenjao taj user name i passwrod mora da si stavio pogresan odnosno od NOD32 licencu a ne od ESET smart security-a. ja sam to jednom napravio pa mi je isto bilo tako kao i tebi na slici pa mi je cak i javio da koristim drugu licencu i da nece update.. ja sam ga pobriso i ponovo instaliro i ostavio ga samo na patchu i sada nemam nikakvi problema.
Zadnji uredio tnt_tunja : 08-03-2008 u 17:23
###1410989180026
ak ti sad neradi...prvo izbrisi cijeli software....kad ga izbrises ponovno ga instaliraj al pazi da usred instalacije stavis "set up update parameters later"!!!.Kad ga instaliras ak te trazi restert nemoj ga restartat..nakon toga instaliraj fix (ak nemas reci da ti na PM posaljem) i kod zatrazivanja restarta restartaj ga(nakon instalacije fix-a). Nakon toga pronadi u opcijama da ti server za update bira automatski i eto...to bi trebalo biti to
Pozdrav!
ok ljudi sve sam sredio... sad je sve OK... nego je li mi moze samo neko reci u mene u poljima user name i pass. nema nista... da li bi trebalo da bude?
###1410989180026
Netriba, radit ce ti updatei bez toga, neboj se!
FORD FOCUS RS500
I like it!
ma radi on meni update... sada je sve ok... hvala vam ljudi... mislim da cu ipak ostati na ovom Security... necu ic na nod32!!!
###1410989180026
Aj sad kad si proba jednog i drugog reci mi u cemo je razlika, od cega se sastoji taj security?
FORD FOCUS RS500
I like it!
ma neznam ti sad bas pravo objasniti... ali je po meni nekako puno jednostavniji za upotrebu.... nisam zagledao bas u detalje!
###1410989180026
Malo sam prčkao i skužio što se update-a tiče u postavkama update-a treba staviti opciju automatic server ili nešto tako ako se dobro sijećam, tj. da automatski odabire server za update. Meni je to pomoglo jer mi je po defaultu nakon instalacije bilo pod ručno.
Je,triba stavit automatic server, al to vam sve pise u uputama za instalaciju skupa sa fileovima koje skines.
FORD FOCUS RS500
I like it!
E kad bi svi još detaljno čitali upute....
pitat cu tu ak mogu,skinuo sam na cracks nod32patch,sad ne znam kaj s tim,da produzim trajanje,di da ga instaliram..? il kaj vec..hvala
gidi jap!
Bookmarks