koji firewall je u pitanju?
Problem sa NOD32 antivirusom je taj da se ne mogu spojiti na wireless AP ako ne iskljucim firewall.
Verzija NOD32 je: ESET SMART SECURITY 3.0.621.0
Sto trebam uraditi da se spjoim na Wireless AP bez problema, odnosno bez da iskljucim firewall?
koji firewall je u pitanju?
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Firewall od antivirusa NOD32, od Windowsa mi je iskljucen jer ne mogu biti oba ukljucena...
Pogledaj u postavkama firewalla da mozda nisi stavio kada te je pitao za mrezu dali da dopusti sharing ili slicno tomu. to ti se nalazi pod kada otvoris opcije programa Personal Firewall-->> Rules and zones i klikni na setup i tu probaj nesto podesiti. Mislim da bi ti to mogao biti problem
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Ocito da si zabrkao firewall i da ti bloka mrezu.Probaj kombinaciju ukljuci Win firewall a iskljuci nod 32 firewall pa da vidimo.
malo pogledaj opcije od firewalla...100% si slučajo namjestio da ti blokira wireles ili ga vidi kao prijetnju pa ga on sam blokira...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Možda ti onemogučava korištenje WiFi-a koji nije enkriptiran, kao ono sigurnost podataka.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ovako stoje stvari...
Za sada je Router na koji se spajam pod mojom kontrolom, stavio sam svoj password i dopusten je ulaz preko MAC Adress-e meni i vlasniku routera.
Znaci, to je jedina zastita veze.
Sto se tice Antivirusa NOD32, kao Trusted zone sam stavio Default-nu IP Adresu i svoju IP Adresu.
Jos uvijek nesto ne stima.
Bookmarks