Očito je isključeno automatsko dobivanje adrese. Rješava se ručnim unosom adrese, ali kako se to može smatrati jednim vidom zaštite, mislim da to podlježe pod ono što je na forumu zabranjeno.
imam u blizini bežičnu mrežu koja nema ključ,ali nikako se nemogu povezati....jel se to može kak rješit.....na neki način "provalit" ili nešto?piše mi " dobivanje mrežne adrese" i poslije toga "ograničena ili nikakva mogućnost povezivanja"...jel se to kak da rješit????
Očito je isključeno automatsko dobivanje adrese. Rješava se ručnim unosom adrese, ali kako se to može smatrati jednim vidom zaštite, mislim da to podlježe pod ono što je na forumu zabranjeno.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Postoji šansa da je mreža sktivna ali modem nije online,samo stoji uključen pa zato.
Javlja ti Limited or no conectivity,jel tak?
Evo ti program,WinsockxpFix(s tim bi trebao rijesiti problem),nadam se da koristis xp
http://rapidshare.com/files/96988964/WinsockxpFix.exe
jel sigurno nije imala ključ? Jer to se inače dešava kad pokušavaš se spojit bežično na na nekog ili nešto a taj ima postavljenu enkripciju....
I onda ti uneseš nekakvu šifru i podvrdiš je sa drugim unosom,ali on se spoji ali piše low connectivity...Što znači da se ustvari nisi spojio..Ja sam imo taj problem kod sebe,kad sam zaboravio lozinku,pa sam moro ipak uštekat kabal i spojit se....
Jedino ako ti šta pomognu ovi programi što su dečki dali link(ove)
EDIT; predpostavljam da je riječ o HOMEBOXU?!
Mozda je ukljucen MAC filter to je najprije
Na routeru od te mreze
da ali ako ima mac filter tu si popusil jedino da saznas neciji mac iz te mreze pa da stavis na svoju karticu mislim sa nekim mac changerom softwerski pa da tako udes
Mislim da je MAC Adresa postavljena. Prvo otkrij o kojem se Routeru radi, zatim udes u njegove postavke (naravno, ako je ostao tvornicki postavljen pasword).
Tamo nades gdje se upisuju Mac adrese i upises svoju.
Svoju Mac adresu mozes saznat tako da upises u Comand Promtu (DOS) naredbu IPCONFIG/ALL.
Pise ti Physical Adress i te codove upises u postavke routera, spremis i unutra si...
P.S. Ukoliko se ove moje upute kose s pravilima foruma, slobodno obrisite...
Pozdrav!
imam telefon sony expirion play R800i
kuci imam adesel internet sa wi fi na modemu imala sam do prekljuce wajles a wise ga nemam na telefonu kad hocu da ga upalim pise OGRANICENA MOGUCNOST POVEZIVANJA
molim vas da li mozete da mi objasnite kako da se povezem na wi fi ili moram rucno nesto da podesavam
MOLIM ZA POMOC
Ukljuci si DHCP.
Bookmarks