ne postoji neki programčić koji bi samo ispisao wep key. Postoje određene metode (za Linux) koje (ovisno o više faktora, npr. prometu u toj mreži, broju raspoloživih računala) može otkriti wep ključ.
Imam laptop i osim moga routera vidim još dvije mreže za koje sam prilično siguran da su od tvornice i škole. Prilikom spajanja na jednu od njih javlja mi poruka(uskličnik) limited or no connectivity. Treba upisat točan wep. Znate li koji programčić što može otkriti key?
Hvala
ne postoji neki programčić koji bi samo ispisao wep key. Postoje određene metode (za Linux) koje (ovisno o više faktora, npr. prometu u toj mreži, broju raspoloživih računala) može otkriti wep ključ.
Probaj s WinsockxpFix ako ti je unsecured mreza ne ces vise imati tu poruku i net ce normalno raditi
koji ce otkriti...pa cijela poanta zastite wlana je upotreba wep ili slicnog kljuca, bas zato da ti se neko ne nakaci na tvoj wlan...
. . . H O U S E M U S I C . . .
The music is my life
Bila je jedna tema u kojoj se raspravljalo koliko je legalno upadati u tuđu mrežu i zaključak je bio da ako nema zaštite, vjerojatno je legalno, a ako ima bilo kakvu zaštitu, nelegalan je svaki pokušaj probijanja. Mislim da su ilegalne stvari zabranjene na ovom forumu pa:![]()
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
1. Ako imas svoj ruter sta ce ti tudja mreza.
2. Prosetaj gradom sa Laptopom i nacicies mnoge nezasticene mreze a ako je neko(toliko glup da ostavi nezasticenu mrezu ili nezna)ostavijo nezasticenu ima se smatrati javnom dakle spajaj se a da jos nesto ak imas pda sa wlan ili psp idi sa njime na taj wlan manje je upadljivo kaj delas.
Bookmarks