Vjerojatno koristi messenger plus! live i neko od hrpe dodataka. Pogledaj malo na službenoj stranici plus! live-a
Sinoc ja gledam neki lik kod mene u kontaktima non stop mijenja onaj svoj personal message... znaci nema sanse da moze tako brzo to mijenjat... i ja njeg pitam kako to ide.. on kaze pomocu nekog dodatka... ne zeli da mi kaze kako je to napravio...
Ja mislim da to ide nekako ovako:
1. u notepad se ubace te poruke koje zelim da se mijenjaju... a onda mi je neki faktor potreban koji ce imati ulogu da te poruke samo lista!!!
Nadam se da ste me razumijeli sta mi treba!!!
Ako iko ima pojma volio bih da mi pomogne!!!
###1410989180026
sta je to nova verzija msn-a??? ili sta vec???
###1410989180026
i onda na njemu to mogu namijestiti ili???
###1410989180026
je li onda ja moram jos i te dodatke skidati ili su oni tu pohranjeni???
###1410989180026
ma skinuo sam upalio i gledam ko Alisa u zemlji cuda... nish ne kontam... nema mi te opcije nigdje!!!
###1410989180026
Ako koristis MSN 9.0 live onda si skino ovo http://www.msgpluslive.net/download/
i Ovdje ti se nalaze skripte za taj msn plus
http://www.msgpluslive.net/scripts/browse/
tu pronadi koaj je to skirpta meni se nije dalo traziti sada jer memam vremena ali i ja sam ot prije imao.
ma trazim i ja te skripte... skonto sam da se na tom sve zasniva... ali ne mogu nish pronaci... de ako neko uspije pronaci neka javi!!!
###1410989180026
PMS Manager
jel to mozda to???
nije mi se dalo skidati i isprobavati
ali iz opisa mi se cini da je...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
eto, super...
drago mi je da sam mogla pomoci![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
naso sam ja ono sto mi je bilo potrebno... moze CLOSED
###1410989180026
ljudi evo ovdje cu napisati da ne otvaram novu temu... evo ovako u procesu sam selidbe tj mijenjam msn... pa mi treba ako neko ima da sve kontatke sa ove adrese prebacim na novu... da ne idem step-by-step!
###1410989180026
mozda opcije>kontakti>spremanje kontakata....
i onda kad se prijavis sa drugim racunom opcije>kontakti>uvoz kontakata...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
to kralje!¨!!! puno ti hvala¨!
###1410989180026
Bookmarks