I ako produžuješ pretplatu, možeš zadržati tarifu sa mukte brojem. Link (na dnu stranice).
I ako produžuješ pretplatu, možeš zadržati tarifu sa mukte brojem. Link (na dnu stranice).
to i nije pitanje,nego sta dobijam pri produzivanju ugovora u toj tarifi!?
prije 2 dana sam kao sto kolega rece mogao uzeti SE S500i za 555kn,na 18 mj... ili w910,koji je mene vise zanimao... e jbg, i cijene sam vec zaboravio.
uglavnom da bih sada uzeo telefon moram mijenjati tarifu, koliko mi se cini...a ja to ne bih.
svakako potrosim vise od 100,pa i 150 kn,ali ipak ne zelim da se vezem na takve iznose...da zelim,mogao bi i u nekoj drugoj mrezi,gdije je izbor mobitela i veci (da ne kazem bolji) a i korisnici koji produzuju ugovor imaju super popuste.
sve mi se nekako cini da je tele2 postigao broj korisnika koji im je trebao,a sada krecu sa radom kao i stari dvojac...dakle slicne cijene i iste fore tipa uspostava pozva,ogranicavanje minuta, besplatne minute... i sl.
DA,INFO A GDJE???
NA WEBU NEMA INFA,A SZK JE NEMOGUCE DOBIT
BILO BI DOBRO DA SU STAVILI KOJU RIJEČ O ZADRZAVANJU TARIFE PRI PRODUZENJU UGOVORA I NA WEB.
I IPAK SE NE MIJENJA "SAMO" TRAJANJE UGOVORNE OBAVEZE,NEGO I CIJENE MOBITELA.... JER MI SADA NIJE JASNO KOJE SU CIJENE,KAKO DA GLEDAM PO TARIFI 50 ILI 100 ?
HAJDE POSEJDON RAZJASNI NAM....
AKO PRODUZUJEM UGOVOR NA 12 MJESECI U TARIFI SA MUKTE BROJEM,KOLIKO BI ME KOSTAO SE W880 ILI LG KU990 ILI MOZDA NA 24 MJ???
PS sorry za caps lock,ostalo mi ukljuceno a zaletio se.....
i js nesto knock-out je super tarifa za pretplatnike,samo da nema te uspostave poziva.... ali posto smo vec pretplatnici valjda zasluzujemo i neku prednost nad obicnim korisnicima (to je najveca mana tele2,sto ne cijeni pretplatnike za razliku od ostalih operatera ),mogli bi nam postaviti cijene iz tarifuzze...bar onim korisnicima koji koriste tarifu 150
Zadnji uredio raky_b : 05-03-2008 u 12:58
provjereno u szk, dakle za sada je točno; ako želim 1.4. uzeti mobilni uređaj uz produženje pretplate, ne mogu ostati na tarifi s mukte brojem, potpisujem produženje nove pretplate i biram između knockout, zero in ili zero out tarife.
ako ti kažeš da mogu bilo bi lijepo da o tome obavijestiš szk da ne daje krive informacije, jer od njih sam ovu informaciju dobila, nisam ju izmislila.
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
Bookmarks