Ja to sve radim s jednim alatom a i on sam radi. A taj se alat zove TuneUp Utilities 2008. meni je i vise nego dobar jer stvarno sto je je ali komp ti ocisti. nije besplatan al lako je nac serial.
trazim program tipa your uninstaler da izbrisem america online
htio sam izbrisat program u add/remove programs, ali mu je stekala uninstalacija (dosla bi do jednog dijela i onda bi zastekala- send dont send)
pa sam ja rucno (seljacki) izbriso sve sta ima veze s aol-om u program filesu
htio sam ponovo instalirat verziju koju sam imao na pocetku (bez updatea), ali on mi opet kaze da imam vec tu verziju (iako mi ne radi i izbrisao sam)
a i svako malo negdje vidim neke ostatke aol-a (npr.u startu - tamo lijevo od sata)
stisnem exit, ali nista
pa jel ima neki program koji brise sve (i ono u registryu) vezano uz neki program?(koda samo imao prije neki takav program, ali ne znam koji)
![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja to sve radim s jednim alatom a i on sam radi. A taj se alat zove TuneUp Utilities 2008. meni je i vise nego dobar jer stvarno sto je je ali komp ti ocisti. nije besplatan al lako je nac serial.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
hvala, budem probo sa tuneup-om 08
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja koristim program Your uninstaller pro. Mislim da je iz 2006 al radi svoj poso kako treba... Ocisti sve! Od program filesa pa do kljuceva u registry-u...
@Smuchac
puno hvala, s njim (your uninstallerom 2008) sam izbriso sve do zadnjeg komadića- sad mu nema ni traga
puno hvala na preporuci, ja sam imo prije neki your uninstaler, ali nisam mogo s njim (valjda je bila neka druga verzija, mozda i drugi program?!)
ali, svejedno, hvala![]()
moze lock
![]()
Bookmarks